MI A SZÖSZ AZ ACCESS CONSCIOUSNESS®?

Szóval mi is az Access Consciousness®?

Az Access Consciousness® eszközök és technikák tárháza. Ezek a legfurcsább, legvadabb, legbolondosabb dolgok, amikkel valaha találkoztál, de működnek.

Az Access egy módja annak, hogy hozzáférést nyújtson önmagadhoz.

Egy mód arra, hogy megváltoztass bármit az életedben, amit valaha meg akartál változtatni, hiszen mindannyiunknál vannak olyan dolgok, amiket megváltoztatnánk, igaz?

De szerintem az alapvető feltevés az, hogy nem vagy rossz. Mi van, ha semmi rossz nincs veled, semmilyen formában és módon? És mi van, ha a nehézségek, amiket az életedben teremtettél azon a hazugságon alapultak, hogy valamilyen módon rossz voltál azért, amit választottál.

A tudatosság az a hely, ahol már ezerszer jártál, ahol minden működik, semmi nem nehéz, minden könnyű, minden varázsütésszerűen a helyére pattan

És te meg azt mondod, hogy: „Hogy a fenébe csináltam ezt?” Mert nem fogod fel, hogy tudatosságot teremtesz minden választásoddal.

Amikor olyan választást hozol meg, ami könnyed, akkor minden jobb lesz az életben. Neked, és majdnem mindenkinek körülötted.

Az Access egy mód arra, hogy változást teremts az életedben, olyat, amilyet mindig is szerettél volna létrehozni.

Vannak eszközei, vannak technikái és különböző furcsaságok, amikkel a világot látja, amiket arra találtak ki, hogy a térűr érzetét teremtsék az életedben, az öröm érzetét és az élet akarásának érzetét.

Mikor volt utoljára olyan, hogy az élet izgatottságával ébredtél, mint egy kisgyerek?

Ezt adja neked az Access.

Erről szól.

Az Access célja az, hogy megerősítsen mindenkit a saját tudásában.

Az egész életedben mindig is tudtál bizonyos dolgokat, és valószínűleg ellene mentél ezeknek a tudásoknak és egy kupac kakiban találtad magad emiatt. De a valóság az, hogy tudtad.

Ha tényleg tudni szeretnéd, hogy mit vagy képes tudni, nézz vissza az életedbe és láss meg minden helyet, ahol ellene mentél annak, amiről tudtad, hogy egy bizonyos módon alakul majd, és mégis ellene mentél. És pontosan úgy alakult a dolog, ahogyan te gondoltad.

Ezek voltak a tudatosság pillanataid. Válaszd ezt minden nap minden pillanatában és más valóságod lesz.

Nem kell semmilyen dogmát követned, nem kell megszabadulnod attól, ami működik neked az életedben. Ezt csak hozzáadod, hogy jobbként, könnyebbként és bulisabbként teremthesd meg.

Mióta próbálod ezt a valóságot önmagadhoz igazítani?

Én így nézek erre: Mi van, ha ez a valóság ekkora, és a te valóságod hatalmas. Masszív. Benne van a tejes egész univerzum.

Belefáradtál, hogy ezt a valóságot a sajátodéhoz próbálod igazítani?
Mi van, ha ezt a valóságot az előnyödre használod? És mi a te valóságod?

Mit szeretnél, hogyan nézzen ki az életed?

Mi lenne, ha képes lennél egy teljesen más perspektívából teremteni az életed?

Mi van, ha nem mindenki más ítélkezéseiből kell tenned, amit tenned kellene vagy létezned, ahogy létezned kellene?

Mi van, ha valójában létezhetsz onnan, ahonnan szeretnéd az életed, élésed és valóságod teremteni és nem törődsz azzal, amit mindenki más gondol erről?

Annyira megkönnyebbültem, amikor rájöttem, hogy az Accessnek nincsenek válaszai csak kérdésekből áll, hogy rávezessenek arra, ami működni fog nekem. Milyen válaszaim vannak, milyen tudásom van.

Az egyik dolog, amit imádok az Accessben, hogy nem kell csatlakoznod hozzá. Nincs dogmája. Nem fogja azt mondani neked, hogy hidd ezt vagy hidd azt. Eljuttat abba a térűrbe, ahol mindennek a kérdésévé válsz.

És kérdéssé válsz, nekem ez hatalmas volt. És ez elkezdte lebontani az összes struktúrát, amikkel rendelkeztem arról, hogy mi volt igaz nekem a hitrendszeremben arról, hogy mi volt helyes és mi volt helytelen. Én csak azt szeretném mondani kezdetnek, hogy ez egy választás. Nem kell ezt csinálnod. De számomra ez hatalmas szabadságot teremtett ahhoz, hogy meglássam, hogy nem kell senki más nézőpontját felvennem.

Nem kellett kulturális nézőpontot vagy vallásos nézőpontot felvennem. Vagy bármilyen politikailag korrekt nézőpontot. Feltehettem egy kérdést és ezzel visszatérhettem ahhoz a tudáshoz, ami számomra igaz volt, amit feladtam nagyon korán. És szerintem a legtöbben feladjuk. Mert vagy így, vagy úgy – pszichológiai értelemben – valahogy ezt kiverik belőlünk.

De te tudod, hogy mi az igaz neked. Az Access Consciousness megerősít mindannyiunkat abban, hogy tudjuk, amit tudunk. És hogy legyünk az a kérdés és tudjuk, hogy mindenben van választásunk. És mi is hozzájárulás vagyunk.

Az Access Consciounessben több, mint 2000 facilitátor van és az eszközöket több, mint 170 országban gyakorolják.

Szeretnél többet tudni erről?

1) Látogasd meg a weboldalt: https://www.accessconsciousness.com/

2) Iratkozz fel erre a YouTube Csatornára
Mi van, ha te vagy az a VÁLTOZÁS amire ennek a világnak szüksége van?