Mi az, ami megállít, hogy valami nagyszerűbbet hozz létre?

Milyen paramétereket állítottál fel az életeddel kapcsolatban, ami megakadályoz abban, hogy valami nagyszerűbbet hozz létre?

A paraméterek arra valók, hogy felmérjük a határainkat. Nem igazán hasznosak, ha olyannyira szilárddá és valóssá tesszük őket, hogy nem tudunk felülemelkedni rajtuk és valami nagyobbat teremteni.

“A paraméterek azok a területek, amikről elhiszed, hogy vannak határaid.” magyarázta nemrég Gary Douglas az Access Consciousness® alapítója.

“Mi van akkor, ha egyáltalán nincsenek is határaid?”- mondja. Ahol nagy valószínűséggel káosz uralkodik.

Azt tanították nekünk, hogy határolódjunk el a káosztól, különösen azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amelyek fontosak és jelentőségteljesek, mint pl. a pénz.

Legtöbbünket gyerekkora óta arra nevelték, hogy a pénznek és az anyagiaknak bizonyos rendszer szerint kell működnie.

Gary and Dain a havi Creative Edge telecall-okban mélyebben belemerül ebbe a témába.

“A pénzzel kapcsolatos rend az, ahogyan elképzeled hogyan keres pénzt, hogyan legyen pénzed, hogyan juss pénzhez.” – mondja Gary.

Káosz az, amikor szándékodban áll kérdést feltenni, használni a tudatosságodat és a képességeidet, hogy teremts valamit gyakorlatilag a semmiből.

Évekkel ezelőtt, amikor Dain szűkösebb anyagi keretek között élt, tudta, hogy kreatívabbá kell válnia a pénzzel kapcsolatban.

“Gary garázsvásárokra vitt engem. Minden héten elmentünk, processzeket futtatunk és beszélgettünk.

Felszereltem az egész lakásomat, megváltoztattam és folyamatosan megújítottam fillérekből dollárokra.”- mondta Dain. Nagyszerű dolgok bukkannak fel, ha hajlandó vagy a pénz káoszából működni.

Egyszer Dain egy zálogfiókból szeretett volna gyűrűt vásárolni magának. “Ha megveszlek, fogsz-e nekem pénzt teremteni?” Nemleges választ kapott, ezért feltett egy másik kérdést.

“Milyen áron kellene, hogy megvegyelek, hogy pénzt hozz nekem? ”
Ez 30% -al kevesebb volt, mint a feltüntetett ár.

Ezért Dain megkérdezte az eladót, mi a volna a legjobb ár, amiért megveheti a gyűrűt. A legjobb ár pontosan 30%-al volt kevesebb volt, így Dain megvásárolta a gyűrűt.

“Ez a pénz káosza.”- mutat rá Dain. Szándékodban kell állni, hogy a káoszból működj, hiszen annyi nézőpontot hoztunk létre a pénzzel kapcsolatban; Akkor értékes valami, ha új, ha teljes áron vásároljuk meg. És akkor vagy értékes, ha ezt a márkát veszed meg vagy ilyen áron vásárolod meg.

Hány ember vár arra, hogy hozzájusson az örökségéhez?

“A pénz káosza azt jelenti, hogy túlteremted a szüleid pénzügyi valóságát.”- mondja Gary.

Ha erre nem vagy hajlandó, soha nem fogod megengedni magadnak, hogy annyi pénzed legyen, amennyid lehetne.

És mindent meg fogsz tenni, amit csak tudsz, hogy megpróbáld és megállítsd azt a pénzt, amid lehetne, így majd megörökölheted a pénzt a szüleidtől.

Forrás: http://access-consciousness-blog.com/2017/05/what-is-stopping-you

Fordította: Száraz Szilvia