Az access bars® az iskolában

Az Access Bars® megváltoztatja az iskolában rosszul teljesítő, rosszul viselkedő gyerekek életét.

Új remény ébredt Mallorca szigetén az iskolában bukdácsoló, az iskolai keretekkel küszködő gyerekek számára, köszönhetően Dr. David Biddle Bars Facilitátornak és kiropraktőrnek. Biddle a saját lányával folytatott beszélgetés alkalmával figyelt fel a spanyol iskolarendszerre nehezedő nagy számú iskolai bukdácsolás problémájára. A lánya 25 fős osztályában csak 3-4 olyan gyermek volt, akik nem buktak meg valamely tárgyból, és igen gyakori, hogy egy gyereknél a 8 tantárgyból 5 vagy 6 tárgyból történik bukás.

Az iskola által felajánlott egyetlen alternatív segítség egy olyan tanulószoba lehetősége, amely a gyermekek számára további 2 óra tantermi bennülést jelent minden nap, az alapvető 7 óra tantermi bennülésen felül.

Biddle azon tűnődött „Hogyan segíthetünk ezeknek a gyerekeknek abban, hogy jobban tudjanak működni az iskolában? Felvetette, hogy Bars kezeléseket ajánl fel, amely javíthatja a gyerekek agyi működését és megkönnyítheti számukra a tanulást és a tanult információk megőrzését.

Ő és 7 másik Bars Facilitátor együtt 5 ingyenes Bars kezelést ajánlottak fel az iskolában bukdácsoló gyerekeknek. A helyi újságnak köszönhetően olyan nagy figyelmet kaptak, hogy az eseményen 50 gyerek jelent meg Biddle praxisában, hogy Bars kezelést kaphassanak. A 7 önként jelentkező Bars Facilitátor fél-fél órás kezeléseket adott 3-4 óra hosszan. 

/ Ha kiváncsi vagy és kipróbálnád, elsajátítanád e zsenális módszert, velünk megteheted, kérlek írj üzenetet ha érdekel /

A szülők által a gyermekeiken észrevett pozitív változások némelyike csodálatos. Az egyik kisfiú, aki nagyon durva volt másokkal az iskolában és hírhedt arról, hogy ütötte társait, mondhatni egy éjszaka alatt változott meg, Az első Bars kezelése után annyit változott, hogy a iskolából felhívták az anyukáját. „Oh, megint probléma van a fiammal.” gondolta az anyuka. Meglepetésére, az iskolából azért hívták, hogy elmondják, „Nem tudjuk mit csinált a fiával, de a gyermeke teljesen megváltozott. Kedves másokhoz.”

Egy másik kisfiú, aki mindig 1-es és 2-es (a legalacsonyabb) osztályzatokat kapta matematikából, egy 10-es osztályzatot vitt haza. Egy kislány, aki versenyszerűen jár úszásra, azt vette észre, hogy javulnak az úszási eredményei. Egy krónikus fejfájással küzdő kisfiú visszajelezte, hogy elmúlt a fejfájása. Egy kisfiú, aki az első Bars kezelés alkalmával szinte alig tudott nyugodtan lefeküdni a masszázságyra, azóta nyugodtan tud feküdni és relaxálni. A szülei le vannak nyűgözve. „Az én gyerekem sose relaxál!” mondták, „mégis, mióta Bars kezeléseket kap, képes erre.”

A szülők általánosságban visszajelezték, hogy gyermekeik összeszedettebbek, jobban képesek figyelni, könnyebb velük kommunikálni otthon, és az iskolában jobbak az eredményeik.
Biddle eredeti terve az volt, hogy a gyerekeket és a szülőket egymás mellett feküdve kezelik, de a gyerekek számára felajánlott ingyenes lehetőségre akkora volt az érdeklődés, hogy erre nem volt idő. 

Mostanra sok szülő elvégezte a Bars tanfolyamot és otthon saját gyermekeiknek csinálnak Bars kezeléseket.

Biddlenek praxisában egy nagy helység sok masszázsággyal és recepciós segítség is rendelkezésére áll, erre igazából nincs szüksége senkinek aki Bars kezelést szeretne adni. Egy Bars kezelés bárhol elvégezhető! És hol nem szenvednek a gyerekek azért, mert az iskolák nem képesek a gyermekek igényeit figyelembe venni?
’Tehát találjunk erre helyet és időt és csak csináljuk!’ javasolja Biddle. „A gyerekeknek nagyon nagy szükségük van erre!”

Milyen végtelen lehetőségeink lehetnek? 

Fordította: Pongrácz Rita
Forrás: http://access-consciousness-blog.com/2012/04/access-bars-changes-the-lives-of-children-failing-in-schools/

Az Access Barsból kaphatsz ízelítőt és könnyedén elsajátíthatod, 1 napos kurzus keretében. Bars kipróbálás, képzési lehetőségek itt: https://www.facebook.com/pg/kerdesmegadatik/events/?ref=page_internal

Az Access Consciousness® Tisztító mondata®

Mi lenne, ha néhány őrült kifejezés teljesen átformálná az életedet?

Az Access Consciousness® hatékony eszközöket kínál a változtatáshoz és átformáláshoz. Ha vannak körülötted olyanok, akik már végeztek Access Consciousness® tanfolyamot vagy telefonos kurzust, feltehetőleg hallottad már tőlük ezt a furcsa dolgot, ami teljesen idegenül hat, vagy talán meg sem hallottad, mert kisült tőle az agyad! (Ha kétséged lenne…ez egy jó dolog – azt jelenti, hogy a tisztító mondat varázsereje hat rád!!)

Ezek az őrülten furcsa szavak alkotják az Access Consciousness® tisztító mondatát – egy egyszerű eszközt, amelyet emberek ezrei használnak a világ minden táján arra , hogy folyamatosan könnyedséget, örömet és ragyogást teremtsenek az életükben.

Így hangzik:

“Helyes, helytelen, jó és rossz, POD, POC, mind a kilenc, rövidek, fiúk és túlontúl®”

Bármire használhatod, ami megrekeszt, korlátok között tart, vagy gúzsba köt.

Hogy működik az Access Consciousness® Tisztító mondat®? Azoknak a dolgoknak a nagy része, amit meg szeretnénk változtatni, nem tudatos vagy logikus; energetikailag teremtjük és tartjuk fenn őket.

Idézz fel egy pillanatot az életedből, amikor igazán dühösnek érezted magad, bár logikus magyarázata nem volt a dolognak…tulajdonképpen nem az történt, hogy valamilyen energiának voltál tudatában?

Sok modalitás a szavak korlátozásait tisztítja ki. Az Access Consciousness® a szavak mögött rejlő energiákat.

Az Access Consciousness® Tisztító mondatának® szépsége, ereje és varázsa abban a képességben rejlik, hogy ki tudja tisztítani azokat a rejtett dolgokat, amelyek úgy akadályoznak, hogy még csak nem is vagy tudatában!

Úgyhogy nem kell újra átélned egy helyzet fájdalmát, szenvedését a maga véres valójában ahhoz, hogy a hozzá kapcsolódó töltést kitisztítsd! Hogyan lehetne ez még ennél is jobb?

Úgyhogy amikor felteszel egy kérdést, vagy valami olyasmire gondolsz, ami korlátoz, vagy nem működik számodra, ez felhoz egy energiát.

Olyan ez, mint amikor töredezettségmentesítesz egy számítógépet. Feljön az energia, futtatod a tisztító mondatot, és ezáltal sokkal több tered lesz, hogy megteremts bármit, amit választasz!

Forrás: https://hun.accessconsciousness.eu/  További információk: http://www.theclearingstatement.com/

Itt Dr. Dain Heer beszél a TISZTÍTÓ MONDAT-ról:

Katt a fogaskerékre, be tudod állítani a magyar nyelvet…

Hol járult hozzá a Covid ahhoz, hogy üzletedben kreatívabbá válj?

Kevés világméretű esemény volt akkora hatással az üzleti életre, mint a COVID-19.

Sok kis társaságnak, amely azelőtt éppen hogy működött,  be kellett zárnia. Más cégek gyorsan alkalmazkodtak a helyzetre, némelyek virágzanak. Ezek azok a cégek, amelyek már régóta felkészültek a jövőre.

„Nagyon sokan nem vették figyelembe a jövőt, nem voltak hajlandóak rá”, mondta nemrég Dr. Dain Heer, az Access Consciousness társalapítója. Alapvetően azt remélték, hogy a dolgok tovább tudnak haladni addigi útjukon, így képesek a túlélésre, ahelyett, hogy a virágzásukat tervezték volna, és ebből kiindulva választottak volna.”

Mi a COVID ajándéka?

Az ajándék nyilvánvaló a természetben, ahol a COVID-által érintett államok és határlezárások területén csodálatos változások történnek.

A hatvanas évek óta soha nem volt Los Angeles fölött az ég olyan tiszta és kék és szép. Velencében halak úszkálnak a csatornákban, és India egyes területén 35 év óta először látják az emberek a Himaláyát.

„Azt mutatta nekünk a COVID, hogy nem kell kihalnunk ahhoz, hogy a Föld meggyógyítsa magát. Csak félre kell állnunk”, magyarázta Gary Douglas, az Access Consciousness megalapítója.

„Amit választunk, azt meg kell változtatnunk – és nem korlátoznunk kell.”

Mindannyian változást kértünk bolygónkon, és ezt a nemzetközi járványt kaptuk. Vajon te a COVID-nak inkább a rossz oldalát látod, mint azt az ajándékot, amit a teremtés változásában adott?

„Azt kell nézned, mi ebben az ajándék! Nem azt, hogy mi a rossz benne”, tette hozzá Gary.

Hol lettél kreatívabb a járvány révén? Hol válhattál kreatívabbá? És mi más lehetséges, amit eddig nem vettél észre?

Arra a helyre kell eljutnod, amelyről hajlandó vagy mindent figyelembe venni, és mindent megtenni, ami lehetséges.

Nos, ezen a ponton milyen jövőt teremtenél, amit most nem teremtesz?

Ahogy Dain mondta: „Bármi is jön ezután, a jövőben az tesz ellenállóképessé, hogy elkezdesz a jövőbe tekinteni, arra, mint szeretnél valóban teremteni, de tudatosabban is, és kevésbé koncentrálva mások nézőpontjaira.”

Még ha üzleted most nehéz helyzetben van is, kezdd el máris azt keresni, mit változtathatsz meg, és így készen leszel a legközelebbi kihívásra. A jövő megismerésére való hajlandóságod határozza majd meg sikeredet.

Hajlandó vagy ismerni a jövőt? Vagy meg akarod jósolni a jövőt, és ahhoz akarod igazítani, amiről elhatároztad, hogy olyannak kell lennie?

Forrás: Where has COVID made you more creative in business?
Fordította: valaszthatsz.com

Ünnepi lehetőségek kedvezménnyel

Mi van, ha semmi nincs kőbe vésve? Újraterveznél bármit az életeddel, a testeddel, a kapcsolataiddal, a pénzeddel, a szexualitásoddal? Milyen hozzájárulás lehetek neked ehhez?

Van ahol leszűkült/beszűkült a világod, s tágítanád a lehetőségek horizontját? Tovább lépnél?

Szeretnél társat, örömteli bevételi forrást, több vidámságot, pénzt, boldog testet, vagy “csak” elégedett szeretnél lenni?

Tudod, hogy lehet nagyszerűbb? 🌈 Gyere! 👣🌞 elakadt, nem működő élethelyzetek, energiák elengedése
🌞 stressz csökkentése, összekuszálódott gondolatok tisztítása
🌞 ha testednek több könnyedséget, örömet ajándékoznál
🌞 ha szeretnél többet befogadni és kevesebbet buzgólkodni
🌞 ha szeretnél jobban aludni és energikusabban ébredni
🌞 hiperaktív, figyelemzavaros személyeknél
🌞 a gyerekeknél vizsgák, felelések, iskola előtt
🌞 ha letennéd, elengednéd életed nemszeretem elemeit
🌞 várandósság esetén
🌞 mély relaxációhoz
🌞 ha szeretnéd, hogy a lét nagyszerűbb, örömtelibb legyen
🌞 hogy több választást, teret, lehetőséget teremts magadnak
🌞 hogy feloldj mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkokat, amik elakadva, beragadva tartanak

🥳 Szuper akciót hírdetek. Szeretnél ízelítőt a „Bars gyengéd érintés”-éből? Ismered és választanál velem is egy Barst?

🍀Óriási kedvezménnyel megteheted, most: 7500 Ft/60 perc kezelés, facilitálással.

Ezen túl érdekel testkezelés, energetikai kezelés, elengedés?

💫Testkezelések (kb 60 féle) 7500 Ft/60 perc. Bővebben:
http://vegtelenvalasztasok.hu/access-testkezelesek/…

 

💫 Elengedés Sedona módszer: 9000 Ft/60 perc
Belelazulnál az életedbe? Mi lenne, ha könnyedén, az elengedés egyszerű módszerével megengednéd, hogy megvalósuljon az, amit szeretnél? Hol állhatnál ki a saját utadból? Hol teheted le az akarást? Mi az amit te meg szeretnél változtatni? Mi van, ha az elengedés a lehetséges út ehhez?

💫 Esse energetikai/testkezelés: 1 óra 11000 Ft/60 perc
A traumák, a feszültségek, az öregedés, az ítélkezések és fix nézőpontok hatására a kötőszövet megvastagszik, letapad, kötöttségeket hoz létre a testben. Tudtad, hogy ezek elengedhetők, feloldhatók, az Esse kezeléssel?
💙Az Esse finom, lágy, energetikai testkezelés, nyújtó, lazító érintésekkel, enyhe nyomással, akár rétegenként, ahogyan a test kéri. A test egészét áthatja, élettelivé varázsolja.
💜A test újrarendeződhet, könnyedebb mozgás, csökkent fájdalomérzetet, jobb testtartást eredményezhet.
🧡 Segít helyreállítani a baleseti, műtéti sérülések, sokkok okozta hegeket, sebeket, blokkokat, felolvasztja a beragadásokat, feszültségeket. Megújít, helyreállít.
💛Fájdalmakat tapasztal a tested, meghúzódott, megrándult? Választanád a könnyed regenerációt? Egy kezelés akár több napig is zajlik a testben.
💟Fellélegzik, megkönnyebbül a test, felszabadul mélyszöveti szinten.

💫 SOP energetikai kezelés: 16000 Ft/20-30 perc
Ha egy SOP kezelést is befogadsz, előbb-utóbb teljesen befogadóvá válsz. Vajon ez az a fűszer, ami élvezetesebbé tenné az életed? Határtalan hullámhosszán a hihetetlen hozzájárulásoknak. Te milyen hatalmas lehetőség küszöbén állsz?

Ha megízlelnél más játszótereket is, mint amin eddig játszottál – kiváncsian invitállak és várlak. Mi az az egyedi varázslat amit együtt teremthetünk meg, most?

Ha invitál bármelyik lehetőség, de máshol élsz, akkor szóbeli konzultációra is érvényes a 7500 Ft/60 perc.

A kedvezményes lehetőség most Debrecenben és Bécsben: 2019. december 23-ig él és még mi egyéb lehetséges?

 

Finom érintés – könnyed változás Kurzus Debrecenben

Kinek szól ez? Bárkinek. Talán azoknak, akik azzal töltötték az életüket, hogy felfedezőként keressék a valami más, több, nagyszerűbb  lét lehetőségeit. Mert mindig is tudták hogy léteznek boldog, felszabadult, örömteli mindennapok. Talán a bátraknak, akik választják, hogy számukra az élet bulisabb legyen, mint eddig valaha.

Létezik, hogy  választási lehetőségeink végtelenek és a lehetőségek bőségesek? Mi van, ha elérhető, hogy az élet a Földön igazán neked való, élvezetes legyen, ha fiatal vagy, ha nem, légy bár férfi vagy nő, légy “egészséges” vagy sem, vagy éppen boldog/boldogtalan.

Mi van, ha szinte bármi, tényleg bármi megváltoztatható?

Az Access Consciousness nem titkolt célja, az hogy megerősítsen abban, hogy tudd,  hogy tudsz.  Egyszerű eszközök, információk amivel megteremtheted azt az életet, amire vágytál. Egy lehetséges út ez a tudatossághoz. Ha bármi más működik neked, akkor válaszd csak azt.

Az Access alaptanfolyama a Bars®.

Finoman megérintve a Bars pontokat, elkezd kitisztulni az, ami távol tart attól, hogy azt az életet válaszd, éld, ami neked igazi. Egyszerűen hangzik? Mert az is.

Mi a Bars kezelés ajándéka?

Ahogyan a számítógép adattárolójában: egész életed során elraktározódnak gondolatok, érzelmek, hozzáállások, nézőpontok, ítéletek, érzések, megfontolások, amiket magadévá tettél. Egyszerűen elengedheted, leteheted, eltörölheted ezeket,  a bárok futtatásával. Ahogyan tisztítod ezt, felszabadultabb leszel, elolvadnak a korlátozások,  a korábbi beszűkült életed kiterjedhet, és akár megváltozhat az egész életed is, ha szeretnéd.

A Bars 32 pont és sáv a fejen, amit ha finoman, gyengéden megérintenek, az energia felszabadul és szabadon tud áramolni.Access Bars ízelítő

Ha szeretnéd és választod, könnyedén leteheted a korlátozó nézőpontjaid, különböző életterületek elakadásait, blokkjait. Miközben ellazultan fekszel és befogadsz. Megengeded, hogy a kezelő Bars kezelést ajándékozzon Neked.

“Az Access Bars-egy eszköz, egy folyamat, ami körülbelül egy órát vesz igénybe és megváltoztatta mindannak az energiáját, amiről tudtam, hogy lehetséges. Az egész életemet megváltoztatta. Ez az az energia, amit mindannyiótokkal meg szeretnék osztani!” Dain Heer

A Bars® mágikus varázspálcája, különböző élet-területek, mint pl:
• kommunikáció, • öregedés, • kontroll, • gyógyítás, • test, •szexualitás, • pénz pontjainak
végtelenül gyengéd érintésével elengedheted a régi energiákat, korlátozó ítéleteket, fix nézőpontokat, hiedelmeket, amelyeket eddig elraktároztál, s ami gátolja, hogy képes legyél el- és befogadni, és valami nagyszerűbbet, mint tegnap, mint amit eddig lehetségesnek gondoltál.

1 nap érted, 1 nap a jelenedért, jövődért, a bolygóért, az örömért. A képzés után oklevelet kapsz nemzetközileg elismert BARS KEZELŐ leszel.

Befektetésed:

Befektetés: az érvényes nemzetközi díjazás szerint: 63.000 Ft

16-18 évig: 50%-os ár, felnőtt tanfolyami résztvevővel.
Ismétlőket is kiváncsisággal várunk: 50%-os áron

Felnőtt tanfolyami résztvevővel, gyerekeknek 15 éves korig a tanfolyam INGYENES.

Mindenkit, újakat, ismétlőket is nagy szeretettel várunk 🙂

Mi az az energetikai kaland, amit együtt fedezhetünk fel?

Bízunk benne, hamarosan Veled is találkozunk! Mi kellene hozzá?

Ha belekóstolnál az (Access Bars®) kezelésbe, velünk megteheted..

Ha van ötleted, kinek lehet ez még kihagyhatatlan hozzájárulás és meginvitálod, örömmel várjuk őt is és azon tűnődünk mit hozhatunk létre itt és most együtt. Szívesen utazunk, ha elvégeznéd, ha szervezőként hozzájárulnál, örömmel működünk együtt veled.

Előzetes bejelentkezést időben kérünk szépen:

Access Consciousness Bars kezelés energiahúzás

Bajusz Tibor Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő
+43 681 81781227

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő
+36 30/311-7544

Gyengéd érintés, könnyed változás Bars ajándékozás, ízelítő

Szeretnél egy társat, tápláló kapcsolatokat, több kedvességet a testeddel, örömteli munkát, sok vidámságot, több pénzt vagy “csak” boldog szeretnél lenni?

Szeretnél végre ÉLNI és élvezni az életed? Ha mindig is tudtad, hogy lehetséges valami nagyszerűbb, valami más, van kedved megnézni, hogy a Bars-e az? Mi van, ha miközben ellazultan fekszel néhány nézőpontot elengedsz, ami útjában áll mindennek?

Egy könnyed, különleges utazásra invitálunk Téged. Igen, Téged.
Van kedved kipróbálni valami teljesen mást, mint amivel eddig találkoztál? Bármi is van az életedben, mindig is tudtad, hogy az életünk lehet örömtelibb és felszabadultabb?

Kértél és kérnél új lehetőségeket, ami lehetővé tenné, hogy azt az életet éld, amire igazán vágysz?

Ha igen, itt a helyed velünk 😀 és nézzük meg mit teremthetünk együtt most, túl azon amit el tudunk képzelni.

Ízelítőt kaphatsz, kipróbálhatod, vagy ha már kezelő vagy, gyakorolhatod az Access Bars® kezelést.

Hasonszőrű vidám társaságban játsszunk és ugorjunk az örömbe, a lehetőségekbe, az újba.

Hozzájárulás:

Bars® kezelőknek: 2000 Ft.

Kipróbálóknak, vagy aki csak kezelést szeretne kapni: 4500 Ft.

Ha elsajátítanád ezt az életre szóló zseniális módszert – Access Bars® – velünk ezt is megteheted, itt:

/http://vegtelenvalasztasok.hu/events/

és a jövőben is rendszeresen.

Ha van ötleted, kinek lehet ez még kihagyhatatlan hozzájárulás és meginvitálod, örömmel várjuk őt is és azon tűnődünk, mi az örömteli együttlét, amit közösen létrehozhatunk.

Részvételi szándékod időben jelezd kérlek. 🙂 Köszönjük!

Magyar Mónika
Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor,
SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő,
Elengedés Sedona módszer
+36 30/311-7544

Bajusz Tibor
Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor,
SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő
+43 681 81781227

Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva áramlik felénk®

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..