Az access bars® az iskolában

Az Access Bars® megváltoztatja az iskolában rosszul teljesítő, rosszul viselkedő gyerekek életét.

Új remény ébredt Mallorca szigetén az iskolában bukdácsoló, az iskolai keretekkel küszködő gyerekek számára, köszönhetően Dr. David Biddle Bars Facilitátornak és kiropraktőrnek. Biddle a saját lányával folytatott beszélgetés alkalmával figyelt fel a spanyol iskolarendszerre nehezedő nagy számú iskolai bukdácsolás problémájára. A lánya 25 fős osztályában csak 3-4 olyan gyermek volt, akik nem buktak meg valamely tárgyból, és igen gyakori, hogy egy gyereknél a 8 tantárgyból 5 vagy 6 tárgyból történik bukás.

Az iskola által felajánlott egyetlen alternatív segítség egy olyan tanulószoba lehetősége, amely a gyermekek számára további 2 óra tantermi bennülést jelent minden nap, az alapvető 7 óra tantermi bennülésen felül.

Biddle azon tűnődött „Hogyan segíthetünk ezeknek a gyerekeknek abban, hogy jobban tudjanak működni az iskolában? Felvetette, hogy Bars kezeléseket ajánl fel, amely javíthatja a gyerekek agyi működését és megkönnyítheti számukra a tanulást és a tanult információk megőrzését.

Ő és 7 másik Bars Facilitátor együtt 5 ingyenes Bars kezelést ajánlottak fel az iskolában bukdácsoló gyerekeknek. A helyi újságnak köszönhetően olyan nagy figyelmet kaptak, hogy az eseményen 50 gyerek jelent meg Biddle praxisában, hogy Bars kezelést kaphassanak. A 7 önként jelentkező Bars Facilitátor fél-fél órás kezeléseket adott 3-4 óra hosszan. 

/ Ha kiváncsi vagy és kipróbálnád, elsajátítanád e zsenális módszert, velünk megteheted, kérlek írj üzenetet ha érdekel /

A szülők által a gyermekeiken észrevett pozitív változások némelyike csodálatos. Az egyik kisfiú, aki nagyon durva volt másokkal az iskolában és hírhedt arról, hogy ütötte társait, mondhatni egy éjszaka alatt változott meg, Az első Bars kezelése után annyit változott, hogy a iskolából felhívták az anyukáját. „Oh, megint probléma van a fiammal.” gondolta az anyuka. Meglepetésére, az iskolából azért hívták, hogy elmondják, „Nem tudjuk mit csinált a fiával, de a gyermeke teljesen megváltozott. Kedves másokhoz.”

Egy másik kisfiú, aki mindig 1-es és 2-es (a legalacsonyabb) osztályzatokat kapta matematikából, egy 10-es osztályzatot vitt haza. Egy kislány, aki versenyszerűen jár úszásra, azt vette észre, hogy javulnak az úszási eredményei. Egy krónikus fejfájással küzdő kisfiú visszajelezte, hogy elmúlt a fejfájása. Egy kisfiú, aki az első Bars kezelés alkalmával szinte alig tudott nyugodtan lefeküdni a masszázságyra, azóta nyugodtan tud feküdni és relaxálni. A szülei le vannak nyűgözve. „Az én gyerekem sose relaxál!” mondták, „mégis, mióta Bars kezeléseket kap, képes erre.”

A szülők általánosságban visszajelezték, hogy gyermekeik összeszedettebbek, jobban képesek figyelni, könnyebb velük kommunikálni otthon, és az iskolában jobbak az eredményeik.
Biddle eredeti terve az volt, hogy a gyerekeket és a szülőket egymás mellett feküdve kezelik, de a gyerekek számára felajánlott ingyenes lehetőségre akkora volt az érdeklődés, hogy erre nem volt idő. 

Mostanra sok szülő elvégezte a Bars tanfolyamot és otthon saját gyermekeiknek csinálnak Bars kezeléseket.

Biddlenek praxisában egy nagy helység sok masszázsággyal és recepciós segítség is rendelkezésére áll, erre igazából nincs szüksége senkinek aki Bars kezelést szeretne adni. Egy Bars kezelés bárhol elvégezhető! És hol nem szenvednek a gyerekek azért, mert az iskolák nem képesek a gyermekek igényeit figyelembe venni?
’Tehát találjunk erre helyet és időt és csak csináljuk!’ javasolja Biddle. „A gyerekeknek nagyon nagy szükségük van erre!”

Milyen végtelen lehetőségeink lehetnek? 

Fordította: Pongrácz Rita
Forrás: http://access-consciousness-blog.com/2012/04/access-bars-changes-the-lives-of-children-failing-in-schools/

Az Access Barsból kaphatsz ízelítőt és könnyedén elsajátíthatod, 1 napos kurzus keretében. Bars kipróbálás, képzési lehetőségek itt: https://www.facebook.com/pg/kerdesmegadatik/events/?ref=page_internal

6 módszer, hogy 60 másodperc alatt megváltoztasd

A szünidő lehet csupa vidámság, boldogság és öröm. Lehet csupa stressz is, kényelmetlen, sőt, nehéz. Leírok neked 6 módszert, melyek 60 másodperc vagy még kevesebb alatt lehetővé teszik, hogy a szünidei stressz és egyéb szokásos probléma megváltozzon!

1# probléma: úgy érzed, a szünidei aktivitások túlterhelnek és stresszelnek.

Módszer: Valószínű, hogy a többiek körülötted hasonlóképpen éreznek, mint te. Megfigyelted, hogy mások érzéseit és érzelmeit magadra vállalod? Mi van akkor, ha ez a stresszt nem a tiéd? Persze, sok dolgod van; lehet, hogy több a szokásosnál. De mi van akkor, ha ez egyszerűen szórakozás neked? Mi van, ha nem bújsz bele mindenki bánatába? Tedd fel a kérdést: „ ha stresszelve érzed magadat. Ha ez után a kérdés után valamennyire megkönnyebbülsz, akkor mondd: „Vissza a feladóhoz”, és engedd meg, hogy oda lebegjen vissza, ahonnan jött. Ha a búskomorság kezd elárasztani, mi történne, ha egyszerűen elismernéd, hogy valójában végtelen lény vagy, akinek minden lehetséges? Vajon egy végtelen lény bánatossá válik? Ha nem, miért keserednél el te? Válassz valami mást; élvezd, hogy a normálisnál gyorsabb légkört teremtesz. Mibe kerülne, ha önmagad ezerszeresét teremtenéd ma? És mi van, ha ez rengeteg örömöt jelentene?

2# probléma: Úgy érzed, annyi minden történik körülötted, hogy képtelen vagy a jelenben létezni és élvezni. Semmire nem tudsz teljességgel figyelni – könnyelműnek és szétszórtnak érzed magadat.

Módszer: Állj meg egy pillanatra, pihenj egy kicsit, és érezd a lábadat a földön. Ha akarod, csukd be a szemed. Kezedet tedd a pocakodra, és lélegezz ki és be. Végy néhány mély lélegzetet, és érezd, ahogy a kezed előre-hátra mozog, ahogy lélegzel. Kérd meg testedet, lépjen kapcsolatba lényeddel. Most lényeddel érj le a Föld mélyébe. Haladj még mélyebbre. Még mélyebbre. Érezd a Föld békéjét és nyugalmát. Ez is te vagy. Amint Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója mondja: „Ha megengeded magadnak ezt a békét, és azt, hogy magad is ez a béke légy, akkor az megengedi, hogy eggyé válj a Földdel.” Most lassan nyisd ki a szemedet. Mi volna, ha ezzel a jelenléttel, ezzel a békével és ezzel a kapcsolattal tudnád élni a mai napot?

3# probléma: Félsz egy nehéz családtaggal, baráttal vagy munkatárssal való előtted álló találkozástól.

Módszer: Tedd fel a kérdést: „Hogyan válhatna ez sokkal fantasztikusabbá és élvezetesebbé, mint amit valaha is el tudnék képzelni?” Ne keresd a választ, ne próbálj semmit elképzelni. Tedd fel és ereszd el a kérdést. Ne engedd, hogy az agyad választ találjon ki. Az univerzumot kéred meg, hogy mutasson neked valami sokkal csodálatosabbat, mint amit az agyaddal valaha is ki tudnál számítani.  Engedd, hogy a tudatosság átjárja világodat, és élvezd, ami felbukkan!

4# probléma: Kényelmetlenül érzed magadat a nyári bulikon.

Módszer: Tedd fel a kérdést a rendezvény előtt: „Ha valóban magam lennék, akkor ki, mi, hol, mikor, miért és milyen lennék?” Erre a kérdésre nem kell választ találnod. Azt az energiát hívja meg ez a kérdés, hogy jól érezd magadat a bőrödben, és magad legyél. Egyszerűen a kérdés révén több energiádba lépsz. Tehát – tégy fel kérdéseket: ahelyett, hogy érdekes próbálj lenni, légy érdeklődő. Az emberek imádnak magukról beszélni, és ez irányítja az életüket. Hihetetlenül izgalmasnak tartanak majd téged, ha egyszerűen kérdéseket teszel fel nekik, és teljes jelenléttel és megengedéssel hallgatod őket.

5# probléma: Úgy érzed, nem felelsz meg az üdülő boldog személynek/boldog családi ideálnak, és félsz mások ítéletétől.

Módszer: Ne felejtsd el, hogy a legtöbben túlságosan aggódnak maguk miatt, és amiatt, ami éppen történik velük, ahhoz, hogy rólad gondolkozzanak. És ha az emberek ítélkezők, fantasztikus felismerni, hogy az ítéletek nem valóságosak. Egyszerűen valakinek érdekes nézőpontjai, az adott tíz másodpercben. Mások társaságában ereszd lejjebb korlátaidat, és lépj valódi lényed energiájába. Ha megkéred korlátaidat, ereszkedjenek lejjebb (csöndesen szólva hozzájuk), jelen tudsz lenni, és minden ítéletet a megengedés energiájával tudsz fogadni. Ez más, mint mások véleményének elfogadása. Ez csak annak az elismerése, hogy „igen, ez egy ítélet. Tudom, értem. Rendben van.” Amikor a korlátok fent vannak, vagy amikor nézőpontunkat védjük, mindez csak több energiát ad az egészhez, és az ítélkezést erősíti. Mi volna, ha az ítélkezés energiája tehozzád járulna hozzá, amennyiben nem tartanád azt valósnak?

6# probléma: Olyasmiket eszel, amiket máskor nem szoktál, többet iszol, és mindebben bűntudatod van a szünidei fogyasztások miatt!

Módszer: Mi lenne, ha egy egész hónapot ajándékoznál magadnak, amelyben nem ítélkezel a tested vagy bármi fölött, amit adsz neki? Valóságunkat a nézőpontunk teremti. Tehát ha megvesszük azt a gondolatot, hogy ennek vagy annak az elfogyasztásának bizonyos eredménye van, valóban megteremtjük. Hagyd abba, hogy saját magad, és a csodálatos tested útjába állsz. Kérd minden nap: „Univerzum, mutass ma valami szépet a testemről.” Mi van akkor, ha sikerül abbahagynod a magad fölötti ítélkezést, és azt tudod választani, ami testedben csodálatos?

Kíváncsi vagyok, mennyire fogod élvezni idei üdülésedet? Lehet, hogy sokkal fantasztikusabb lesz, mint amit valaha is el tudsz képzelni!

Emily Evan Russell

 Fordította: Kaposi Luca (valaszthatsz.com)

ÉRDEKES NÉZŐPONT

„Mindennek más energiája, más íze van, Ha nem vagy éber arra, hogy éber vagy, az történik, hogy valahogy beszippant és azt gondolod, hogy az te vagy, mikor valójában lehet, hogy nem.

Ilyenkor jön a MI EZ ÉS KIHEZ TARTOZIK? ahol éberséged van , hogy 98 %-ban az érzésed, érzelmeid a nézőpontjaid valójában nem a tieid, de felszeded őket, mindenkitől, aki körülötted van. Hogy teheted könnyebbé ezt önmagad számára?

Itt van az eszköz: KIHEZ TARTOZIK EZ? ami megkönnyíti a dolgokat, hogy nem a tied és megadja neked az éberséget arról, hogy azok nem a tieid, de amikor egy átható energia van körülötted, mindenhol a legnagyszerűbb eszköz, amit használhatsz, az a megengedés.

Ami történik az az, hogy pl. egy csomó ember között vagy, akik mérgesek vagy szomorúak, vagy akik úgy érzik, hogy elvesztették a reményt és elkezded úgy érezni magad, és elkezdesz úgy viselkedni és a választásaid elkezdik azt tükrözni.

Érdemes azt tenned, hogy ismét megengedésbe mész, ami ott van, ahol az ÉRDEKES NÉZŐPONT, VAN EGY ILYEN NÉZŐPONTOM, érdekes nézőpont, hogy van egy ilyen éberségem és mi lenne, ha többé nem kellene ennek az éberségnek a hatása lennem, mi lenne ha helyette választanék valamit, ami túlvinne ezen?

Amit sokszor nem veszed észre a különböző választásaid. Amikor sárgarépa levessel vagy körülvéve és egész életedben sárgarépa levesben úsztál a végén azt hiszed, hogy sárgarépa vagy, de mi van, ha nem? Amikor ilyen dolgok vesznek körül, az történik, hogy egy másik választást kell meghoznod magadért, hogy letisztázd, hogy valójában mi a valóságod, mi az a választás, ami elérhető számodra és hogy könnyíted meg magadnak. Amikor észre veszed magad, miután megcsináltad a „KIHEZ TARTOZIK ezt” és észreveszed, hogy azt mondod, húúúúúúúú nagyon dühös vagyok, kivéve, hogy nincs okod, dühösnek érezni magad, hú egy csomó ilyen energia van most körülöttem a világban.

Mit tegyél? Húúúú ez nem az enyém, mi lenne, ha érdekes nézőpontozni tudnám? A megengedés az, hogy „ÉRDEKES NÉZŐPONT, VAN EGY ILYEN NÉZŐPONTOM. Mi lenne, ha nem kellene igazodnod, és egyetértened a méreggel, vagy bármi is legyen az úgy tennél, mintha a tied lenne és igazodnod és egyetértened azzal az elképzeléssel, hogy ezzel együtt kell elsétálnod. Mi lenne, ha nem kellene ellenállnod és reagálnod rá, mint pl nem leszek mérges. Mi lenne ha helyette Húúúúúúúú MILYEN ÉRDEKES, HOGY ÉBER VAGYOK-érdekes nézőpont, hogy van egy ilyen nézőpontom.

Amit most azonnal megtehetsz, hogy vegyél egy kis nyugtalanságot a világból, vegyél egy kis szomorúság energiát, bármi lehet, ami még most is a világodban van és mondod, hogy ÉRDEKES NÉZŐPONT, VAN EGY ILYEN NÉZŐPONTOM. Általában megváltozik. Most vedd ezt az energiát, amikor megváltozott és mondd ezt–érdekes nézőpont, hogy van egy ilyen nézőpontom és még egyszer ÉRDEKES NÉZŐPONT, HOGY VAN EGY ILYEN NÉZŐPONTOM–legtöbb embernek 3 és 10 ismétlés között elkezd eltűnni, mert elismeri.

Engedd meg magadnak olyan dolgok elengedését, amire éber vagy ahelyett hogy megpróbálnál nézőpontokat kitalálni róluk és megpróbálnád elhinni, hogy a tied. Ha ki tudsz szabadulni abból az elképzelésből, hogy nézőpontot kell róla és el kell hinned, hogy a tied, akkor szabad vagy. Képzeld el, hogy úgy sétálsz keresztül a világon , hogy mindentől szabad vagy, amiről valakinek nézőpontja van.”

Dr. Dain Heer.  Fordította: Csókási Gabriella

Gyengéd érintés Bars kurzus Debrecenben

Az Access Consciousness™ nem titkolt célja, az hogy megerősítsen abban, hogy tudd, hogy tudsz. Egyszerű eszközök, információk amivel megteremtheted azt az életet, amire vágytál. Egy lehetséges út ez a tudatossághoz.  Alapkurzusa a Bars®. A Bars 32 pont és sáv a fejen, amit ha finoman, gyengéden megérintenek, az energia felszabadul és szabadon tud áramolni, elkezd kitisztulni az, ami távol tart attól, hogy azt az életet válaszd, éld, ami neked igazi. Egyszerűen hangzik? Mert az is.

Mi a Bars ajándéka?
Ahogyan a számítógép adattárolójában: egész életed során elraktározódnak gondolatok, érzelmek, hozzáállások, nézőpontok, ítéletek, érzések, megfontolások, amiket magadévá tettél. Egyszerűen elengedheted, leteheted, eltörölheted ezeket, a bárok futtatásával. Ahogyan tisztítod ezt, felszabadultabb leszel, elolvadnak a korlátozások, a korábbi beszűkült életed kiterjedhet, és akár megváltozhat az egész életed is, ha szeretnéd.

Ha szeretnéd és választod, könnyedén leteheted a korlátozó nézőpontjaid, különböző életterületek elakadásait, blokkjait. Miközben ellazultan fekszel és befogadsz. Megengeded, hogy a kezelő Barst ajándékozzon Neked.

Mi van, ha elérhető, hogy az élet a bolygónkon igazán neked való, élvezetes és vibráló legyen, ha fiatal vagy, ha nem, légy bár férfi vagy nő, légy “egészséges” vagy sem, vagy éppen boldog/boldogtalan. Létezik, hogy választási lehetőségeink végtelenek és a lehetőségek bőségesek?  Mi van, ha igen?

Talán azoknak szól ez, akik felfedezőként mindig keresték a valami más, több, nagyszerűbb, örömtelibb, az eddigin túlmutató lehetőségeket. Mindig is tudták és tudják, hogy létezik felszabadult, könnyedséggel teli mindennap.

Mi van, ha szinte bármi, tényleg bármi megváltoztatható?

A Bars® mágikus varázspálcája, különböző élet-területek, mint pl:
• kommunikáció,
• öregedés,
• kontroll,
• gyógyítás,
• test,
•szexualitás,
• pénz pontjainak
végtelenül gyengéd érintésével elengedheted a régi energiákat, korlátozó ítéleteket, fix nézőpontokat, hiedelmeket, amelyeket eddig elraktároztál, s ami gátolja, hogy képes legyél el- és befogadni, és valami nagyszerűbbet, mint tegnap, mint amit eddig lehetségesnek gondoltál.

1 nap érted, 1 nap a jelenedért, jövődért, a több örömért, a felszabadult könnyed mindennapokért. A nap folyamán 2 kezelést ajándékozol és 2 kezelést fogadsz.

A képzés után oklevelet kapsz nemzetközileg elismert BARS KEZELŐ leszel.

Access Consciousness Bars kezelés energiahúzás

Befektetés a tanfolyamba, Önmagadba: 63.000 Ft

16-18 évig, ismétlőknek: Fél ár, felnőtt tanfolyami résztvevővel.

Gyerekeknek 15 éves korig a tanfolyam INGYENES, felnőtt tanfolyami résztvevővel.

Mi az az energetikai kaland, amit most együtt felfedezhetünk?

Bízunk benne, hamarosan Veled is találkozunk! Mi kellene hozzá?

Ha van ötleted, kinek lehet ez még kihagyhatatlan hozzájárulás és meginvitálod, örömmel várjuk őt is és azon tűnődünk mit hozhatunk létre itt és most együtt. Szívesen utazunk, ha elvégeznéd, ha szervezőként hozzájárulnál, örömmel működünk együtt veled.

Előzetes bejelentkezésed kérlek, időben tedd meg, köszönöm.

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő
+36 30/311-7544 10

“Az életben minden könnyedén, örömmel, ragyogva áramlik felém”

Access Energetikai Facelift/Ránctalanítás testkurzus Fiatalodj energiákkal

Belépés egy különleges világba. Megnyílás valami másra, ami túl van talán azon, amit elképzeltünk eddig, hogy lehetséges. Igazi kuriózum az Access Conscioussness® repertoárjában.
FACELIFT® energetikai ránctalanítás, leheletnyi varázslat a testen, az arcon, a létezésünkben, mindenféle plasztikai beavatkozás nélkül, az energiákkal, gyengéd tápláló érintéssel.)

Elképesztő hozzájárulás, hogy visszafordítsa az öregedés jeleit mind az arcon, mind a testen, valamint elsimítsa az élet ráncait is.

Fiatalság? Kortalanság? Megújulás? Ragyogó kisugárzás, életteli vitalitás? Az Access Consciousness® Energetikai Facelift® egy egyedülálló kezelés. A dekoltázson, a nyakon, az arcon és a fejen kézrátétellel végzett technika, ami a teljes szervezet egészségére és vitalitására is hatással van, visszafordítja az öregedés jeleit.

Színes ábra és videó segíti a ránctalanítás lépéseinek elsajátítását.

Dinamikus kurzus, ahol 2 kezelést fogadsz és 2 kezelést adsz. Kedves törődő táplálás ez a kézrátételes finom energetikai módszer.Gyakran 1 kezelés is igen hatékony, néhány kezelés után látványos hatást érhetünk el és körülbelül 10-20 kezelés kellhet ahhoz, hogy maradandó eredményt érjünk el, tapasztaljunk meg.

* Képzett oktató segítségével sajátíthatod el az energetikai kezelést
* Felfedezheted a saját gyógyítói képességeid a kezeiddel
* Tisztítások, tippek, oldások az öregedés témakörében és ami a tanfolyamon felmerül a résztvevők körében
* 40 oldalas kézikönyvet kapsz, ami az elsajátításban és a későbbiekben hasznos segítőd lesz a kezelésben
* Színes képek az energetikai ránctalanítás folyamatáról
* Nemzetközileg elismert oklevelet kapsz, Access Facelift kezelővé válsz,

Semmiféle terméket a ránctalanításhoz nem használunk, 29 féle energiával kézrátétellel dolgozunk. (dekoltázs, nyak, arc, fej)

Valahányszor belenézünk a tükörbe és megítéljük magunkat, pl. van egy nézőpontunk, hogy túl öreg, ráncos, nyúzott, lestrapált az amit látunk, ráíródik az arcunkra, testünkre. Minél több ilyen nézőpontunk, ítéletünk van, ez annál jobban megmutatkozik a testünkön. A kezelés igen hatékony: simább, ragyogóbb arc, rugalmasabb test, az öregedésről alkotott nézőpontjaid elengedése, megváltoztatása.

A közel 30 különböző energia újrateremti a testet sejtszinten, fiatalítja, megújítja, élettelivé varázsolja a bőrt, rugalmasabbá teszi a testet, tudatosságot teremt. Beindul a szervezet természetes kollagéntermelése. Megteremti a kezelés a könnyedséget a tested, arcod számára, megváltozik az, ahogyan a testünkről, annak működéséről vélekedtünk. Miközben ellazultan pihensz, megfiatalodik az arcod, a tested, mindenféle műtét, krém nélkül. 

Befektetés a kurzusba: 55000 Ft.
16-18 éves korig: féláron.
Felnőtt tanfolyami résztvevővel, 15 éves korig a tanfolyam ingyenes.

Ha van ötleted, kinek lehet ez még kihagyhatatlan hozzájárulás és meginvitálod, örömmel várjuk őt is és azon tűnődünk mit változtathatunk meg itt és most együtt. Szívesen utazom, ha elvégeznéd, ha szervezőként hozzájárulnál, örömmel működöm együtt veled.

Kérjük időben jelezd részvételi szándékod. Köszönöm.

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő, Elengedés/Sedona módszer
+36 30/311-7544

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és szöveg

Az esemény linkje a Facebookon:

https://www.facebook.com/events/628664820949044/

Bars a Gyengéd érintés kurzus

Mi van, ha elérhető, hogy az élet a Földön igazán neked való, élvezetes és vibráló legyen, ha fiatal vagy, ha nem, légy bár férfi vagy nő, légy “egészséges” vagy sem, vagy éppen boldog/boldogtalan. Létezik, hogy választási lehetőségeink végtelenek és a lehetőségek bőségesek?  Mi van, ha igen?

Talán azoknak szól ez, akik felfedezőként mindig keresték a valami más, több, nagyszerűbb, örömtelibb, az eddigin túlmutató lehetőségeket. Mindig is tudták és tudják, hogy létezik felszabadult, könnyedséggel teli mindennap.

Mi van, ha szinte bármi, tényleg bármi megváltoztatható?

Az Access Consciousness™ nem titkolt célja, az hogy megerősítsen abban, hogy tudd, hogy tudsz. Egyszerű eszközök, információk amivel megteremtheted azt az életet, amire vágytál. Egy lehetséges út ez a tudatossághoz.

Az Access alapképzése a Bars®. A Bars 32 pont és sáv a fejen, amit ha finoman, gyengéden megérintenek, az energia felszabadul és szabadon tud áramolni, elkezd kitisztulni az, ami távol tart attól, hogy azt az életet válaszd, éld, ami neked igazi. Egyszerűen hangzik? Mert az is.

Mi a Bars kezelés ajándéka?
Ahogyan a számítógép adattárolójában: egész életed során elraktározódnak gondolatok, érzelmek, hozzáállások, nézőpontok, ítéletek, érzések, megfontolások, amiket magadévá tettél. Egyszerűen elengedheted, leteheted, eltörölheted ezeket, a bárok futtatásával. Ahogyan tisztítod ezt, felszabadultabb leszel, elolvadnak a korlátozások, a korábbi beszűkült életed kiterjedhet, és akár megváltozhat az egész életed is, ha szeretnéd.

Ha szeretnéd és választod, könnyedén leteheted a korlátozó nézőpontjaid, különböző életterületek elakadásait, blokkjait. Miközben ellazultan fekszel és befogadsz. Megengeded, hogy a kezelő Bars kezelést ajándékozzon Neked.

A Bars® mágikus varázspálcája, különböző élet-területek, mint pl:
• kommunikáció,
• öregedés,
• kontroll,
• gyógyítás,
• test,
•szexualitás,
• pénz pontjainak
végtelenül gyengéd érintésével elengedheted a régi energiákat, korlátozó ítéleteket, fix nézőpontokat, hiedelmeket, amelyeket eddig elraktároztál, s ami gátolja, hogy képes legyél el- és befogadni, és valami nagyszerűbbet, mint tegnap, mint amit eddig lehetségesnek gondoltál.
1 nap érted, 1 nap a jelenedért, jövődért, a bolygóért, az örömért. A nap folyamán 2 kezelést ajándékozol és 2 kezelést fogadsz. A képzés után oklevelet kapsz nemzetközileg elismert BARS KEZELŐ leszel.

Befektetés Önmagadba: 63.000 Ft

16-18 évig, ismétlőknek: Fél ár, felnőtt tanfolyami résztvevővel.

Gyerekeknek 15 éves korig a tanfolyam INGYENES, felnőtt tanfolyami résztvevővel.

Ismétlőket is örömmel várunk.

Mi az az energetikai kaland, amit most együtt felfedezhetünk?

Bízunk benne, hamarosan Veled is találkozunk! Mi kellene hozzá?

Ha van ötleted, kinek lehet ez még kihagyhatatlan hozzájárulás és meginvitálod, örömmel várjuk őt is és azon tűnődünk mit hozhatunk létre itt és most együtt. Szívesen utazunk, ha elvégeznéd, ha szervezőként hozzájárulnál, örömmel működünk együtt veled.

Előzetes bejelentkezésed kérlek, időben tedd meg, köszönöm.

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő
+36 30/311-7544 10

“Az életben minden könnyedén, örömmel, ragyogva áramlik felém”

Access Consciousness Bars kezelés energiahúzás

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..