Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

A http://vegtelenvalasztasok.hu  böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a   http://vegtelenvalasztasok.hu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért. Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja.

Üzemeltetői adatok

Vállalkozó: Magyar Mónika

Székhely: 4030 Debrecen, Cser u. 24.

Adószám: 69416721-1-29

Szerződés nyelve: magyar

Elérhetőség: vegtelenvalasztasok@gmail.com

Telefon: +36303117544

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A vegtelenvalasztasok.hu weblap Womens krém,  D3 krém, Access Consciousness könyveket, Healy II.a minősítésű orvostechnikai készüléket, termékeket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek kizárólag online, emailcímen keresztül rendelhetőek meg (kivéve Healy, ami regisztrációhoz kötött, amiben természetesen segítünk). A házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák. Átvehetők házhoz-szállítással előre utalással és előre egyeztetve akár utánvéttel is.

Az árak bruttó árak.

Szállítási díjak

Szállítás díjak belföldre

A szállítási díjat a megrendelt termékek mennyisége határozza meg.

Házhoz-szállítás előre utalással : br. 1700.- Ft.

Házhoz-szállítás utánvéttel: br. 2200.- Ft.

A csomagokat a Magyar Posta csomagszállítója munkanapokon 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Regisztráció: Vásárláshoz vásárlási regisztráció nem szükséges.

A megrendelés folyamata

1. A megrendelő a rendelésről a vegtelenvalasztasok@gmail.com emailcímre írt emailben tájékoztatja a weblap üzemeltetőjét.

A megrendelés akkor válik élővé ha azt az üzemeltető emailben visszaigazolja.

A megrendelt terméket, előre utalás esetén, a postaköltséggel együtt  az üzemeltető bankszámlájára elutalva, illetve utánvétes fizetésnél a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni készpénzben.

A megrendelések feldolgozása folyamatosan történik.

Át nem vett, visszaküldött csomag esetén a csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Garancia

Meghibásodott, működésképtelen adagoló-tubus esetén kérjük szíves visszajelzésüket az átvételt követő 48 órán belül, hogy azt orvosolni tudjuk. Megsérült termék esetén már az átvételnél kérjük jelezze azt a csomagpostásnak.

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben, amennyiben a termék felbontatlan, annak eredeti csomagolásában kerül vissza, Magyar Mónika köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.

(http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül teheti meg.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt, fel nem bontott terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

Adatkezelés

Az weblap használata során, az emailcímre, a rendelés után a postázás miatt rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a csomagpostának átadott kiszállításhoz szükséges információk.

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti.

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..