Beszélgetés az entitásokkal könyv

Shannon O’Hara könyve megdöbbenti olvasóit a szellemvilág, entitások, szellemek és csatornák demisztifikálásával és egy olyan kislány rálátásával, aki nem illeszkedik bele ebbe a valóságba.

Talk To The Entities (@talktoentities) | Twitter

Shannon eloszlatja a jelentőséget és a komolyságot, melyet ehhez a témához gyakran hozzákapcsolnak, és elfogadhatóvá varázsolja őszinte beszámolóival, amik rávilágítanak mennyire másképp tudnak részt venni életünkben a szellemek.
👻 👻 👻
Sebezhető, lenyűgöző, és az erődbe emel, a Beszélgetés az Entitásokkal egy teljesen egyedülálló könyv a maga nemében, ami arra inspirál majd, hogy más módon lásd a világot most, és a jövőben is. Fedezd fel és lépj be egy másfajta lehetőségbe ezeken az oldalakon keresztül.
👻 👻 👻
Interjú a szerzővel:
Ha szeretnéd a könyvet, kérlek írj ide: vegtelenvalasztasok@gmail.com 
Befektetésed: 14.000 Ft.

A Beszélgetés az Entitásokkal kivételes lehetőséget ad arra, hogy bepillantást nyerj egy olyan világba, amely sokak számára ismert, de kevesek által elismert.

Az éberség a közöttünk lévőkre néha áldás, néha pedig átok, azonban az utazás minden pillanata izgalmas.

Sebezhető, lenyűgöző, és az erődbe emel, a Beszélgetés az Entitásokkal egy teljesen egyedülálló könyv a maga nemében, ami arra inspirál, hogy más módon lásd a világot most, és a jövőben is.

Figyelem: a könyv elolvasása után lehet, hogy sohasem fogod már ugyanúgy látni a világot, és az is lehetséges, hogy elkezdesz megnyílni az entitásokkal való képességeid felé.

A tudatosság a legnagyobb kaland.

Mi az, amit tudsz, amiről úgy teszel, hogy nem tudod?

👻 👻 👻

Shannon O’hara: Mik az entitások? videó:

Mi van, ha az entitások hozzájárulások lehetnek az életünkhöz, s mi is hozzájárulások lehetünk számukra?
👻 👻 👻 
TTTE Szellemtörténet:

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..