Salon des Femmes könyv magyarul

Salon des Femmes magyar borító

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gary M. Douglas – Salon des Femmes

Beszélgetések nőkről, férfiakról, szexről, szerelemről, kapcsolatokról, és arról, hogy hogyan váljunk a nőiség pragmatistájává

Milyen lenne, ha egy olyan világban élnél, ahol mindenki kedves egymással?

Milyen lenne, ha a kapcsolatod szeretően kedves lenne, törődő, és befogadó – és nem tudattalan, nem gyűlölködő és nem ítélkező?

Gary Douglas küldetése, hogy véget vessen a férfiak és nők közötti szűnni nem akaró konfliktusnak.

A Salon des Femmes egy olyan telekurzus átirata, amit Douglas egy csoport nővel együtt tartott. Beszélgettek a férfiakról, nőkről, a férfi és női szerepekről, és a csodálatos, harmonikus kapcsolatok teremtéséről.

Douglas szerint: “Az a vágyam, hogy a nagyobb béke érzetét nyújtsam a nőknek a világon másokkal, és békét önmagukkal, valamint azt a helyet, ahol nem kell úgy érezniük, hogy mindenért meg kell küzdeniük.”

Douglas arra bátorítja a nőket, hogy a “nőiesség pragmatistáivá” váljanak, használják a női erejüket arra, hogy megteremtsék azt, amit szeretnének.

Szerinte “pragmatikus kapcsolatnak” azt nevezzük, amelyben a partnerek azon igyekeznek, hogy az összes érintett számára működjenek a dolgok. “A boldogan élünk, míg meg nem halunk nem működik, hacsak nem vagy hajlandó pragmatikus lenni a választásaidban.”

Dícséret a Salon des Femmes-ről:

“A Salon des Femmes egy mélyreható könyv. Gondosan olvasva hatalmas változásokat fog eredményezni a nők életében.”

Befektetésed, a könyv ára: 13500 Ft.

Gary M DouglasGary M. Douglas sikerkönyv író, nemzetközi szónok, és keresett facilitátor. Más lehetőségek meglátására inspirálja az embereket, és arra, hogy “tudják, amit tudnak”, amivel egy olyan életet teremthetnek, ami túlmegy a népszerű hiedelmek és szabályozások korlátain.

Gary számos transzformációs, életet megváltoztató eszközt, tisztítást és kezelést fedezett fel több, mint húsz éve, ami Access Consciousness™ néven ismert.

Munkássága 173 országban terjedt el, és több ezer képzett facilitátor van világszerte. Ezek az egyszerű, de mégis rendkívül hatásos eszközök mindenféle életkorú és hátterű embereket facilitálnak abban, hogy segítenek megszabadulni azoktól a korlátoktól, amik visszatartják őket a teljes élettől.

Ha hozzá szeretnél jutni életre szóló, saját példányodhoz, itt felveheted velünk a kapcsolatot:

E-mail: vegtelenvalasztasok@gmail.com

Ha az eddig magyarul megjelent access könyvek is hívogatnak, nálunk őket is beszerezheted, itt megtalálod őket:

http://vegtelenvalasztasok.hu/access-consciousness/access-consciousness-konyvek-magyarul/

Mert olvasni öröm…

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..