Hogyan válj pénzzé munkafüzet

Hogyan válj pénzzé munkafüzet - Gary DouglasGary M. Douglas – Hogyan válj pénzzé munkafüzet

A hogyan válj pénzzé munkafüzetet az Access Consciousness® alapítója, Gary M. Douglas csatornázta, hogy nagyobb rálátást és könnyedséget adjon a pénzzel – Egyszerű lépések, hogy rálátást adjanak a pénzre, és hogy elkezdj TÖBBET birtokolni!

„Amióta a PÉNZ létezik, az embereknek kérdéseik vannak vele kapcsolatban, az emberek tűnődnek rajta, megszenvedik, élvezik… és minden mást tesznek e között a két véglet között.

Most van itt az idő PÉNZZÉ VÁLNI?

Mi lenne, ha hajlandó lennél végtelen mennyiségű pénzt befogadni?

Mi lenne, ha a pénz csupán egy eszköz lenne ahhoz, hogy megváltoztasd a világot?”

Hatalmas öröm és lehetőség, hogy a pénzzel kapcsolatban létrehozott értelmetlen és korlátolt nézőpontjaidat elengedd és válassz egy Neked való, neked működő pénzügyi valóságot teljes könnyedséggel.

Ha választanád, a Hogyan válj pénzzé munkafüzet nálunk beszerezhető, akár már most meglehet a saját példányod. Ez a varázslatos munkafüzet a világon mindenhol hozzájárul a pénzügyi valóság megváltoztatásához.

Kezdj hozzá MOST, ha készen állsz, hogy egyszerű lépésekkel tisztánlátásod legyen a pénzzel kapcsolatban, s hogy hogyan legyen TÖBB?

Mi lenne, ha a pénz csak egy eszköz lenne, hogy megváltoztassuk a világot? Mi lenne, ha hajlandó lennél végtelen mennyiségű pénzt befogadni?

„Közted és a pénz között nincs különbség,

csak a nézőpont, amit ráteszel.”

Gary Douglas

Ez a könyv egy munkafüzet, amit az Access Consciousness alapítója, Gary Douglas csatornázott, hogy nagyobb tisztánlátást és könnyedséget adjon a pénzzel. Egyszerű lépések arra, hogy tisztánlátást kapj a pénz körül, és arra, hogy miként kezdj el többel rendelkezni belőle! Mi van, ha a pénz csupán eszköz a világ megváltoztatására?

Mi lenne, ha hajlandó lennél korlátlan mennyiségű pénzt befogadni?

„Gary Douglas sok évvel ezelőtt facilitált egy izgalmas kurzust ezen a címen. Ennek anyaga, átirata megjelent kézikönyv formájában és azóta is egy alapmű arra, hogy rendbe tedd a viszonyodat a pénzzel.

Miért ez a címe? Miért is kéne pénzzé válnod, akármit is jelent ez?

Mondhatjuk úgy is, hogy azt vonzod, azt teremted, ami vagy. És amúgy végtelen lényként minden vagy, minden lehetsz, amíg az ítéleteiddel nem próbálod kizárni azt! A tudatosság, egységközösség mindent magába foglal, kizárás nélkül.

Milyen energia, térűr és tudatosság lehetsz te és a tested, amivel megtestesítheted a pénz, az arany és a gazdagság akusztikus vibrációját?

Sokakat lázba hoz a gondolat, sokaknál pedig beindul egy csomó ítélkezés. Spirituális felsőbbrendűség. Politikai állásfoglalás a szegénység dicsőítésével. Nehogy már kapzsi legyél. Ökológiai lábnyom. És millió más. A tudatosságban minden benne van. Az a gazdagság is, ami kezedbe adhatja a lehetőséget, hogy magadért és a világért megtehess mindent, amit szeretnél. Lehet ez pénz nélkül is? Igen. De mennyivel egyszerűbb, ha választhatod azt, hogy vele!” Palacskó András

Befektetésed, a könyv ára: 11000 Ft.

Gary M DouglasGary M. Douglas sikerkönyv író, nemzetközi szónok, és keresett facilitátor. Más lehetőségek meglátására inspirálja az embereket, és arra, hogy „tudják, amit tudnak”, amivel egy olyan életet teremthetnek, ami túlmegy a népszerű hiedelmek és szabályozások korlátain.

Gary számos transzformációs, életet megváltoztató eszközt, tisztítást és kezelést fedezett fel több, mint húsz éve, ami Access Consciousness™ néven ismert. Munkássága 173 országban terjedt el, és több ezer képzett facilitátor van világszerte. Ezek az egyszerű, de mégis rendkítül hatásos eszközök mindenféle életkorú és hátterű embereket facilitálnak abban, hogy segítenek megszabadulni azoktól a korlátoktól, amik visszatartják őket a teljes élettől.

Ha hozzá szeretnél jutni életreszóló, saját példányodhoz, itt felveheted velünk a kapcsolatot:

E-mail: vegtelenvalasztasok@gmail.com

Ha az eddig magyarul megjelent access könyvek is hívogatnak, nálunk őket is beszerezheted, itt megtalálod őket:

http://vegtelenvalasztasok.hu/access-consciousness/access-consciousness-konyvek-magyarul/

Mert olvasni öröm…

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..