A megzavaráson túl könyv

Most van itt az idő, hogy abbahagyd azt, hogy eltérülj attól, hogy megteremtsd a jövőt, amire igazán vágysz?

Most van itt az idő, hogy teljesen jelen legyél és elkezdj élni?

Most van itt az idő, hogy megváltoztasd azt, ahogyan működsz, és hogy felfedezd a létezés könnyedségét, amiről soha nem képzelted, hogy lehetséges?

Amikor olyan helyzetben találod magad, amit látszólag nem tudsz megváltoztatni, akkor lehetséges, hogy beleragadtál egy zavaró beültetésbe. A zavaró beültetéseket arra találták ki, hogy bizonyos élethelyzetek kiváltsák őket, és megzavarjanak, ami visszatart téged attól, hogy mindaz lehess, ami igazán lehetnél, és megkapd azt az életet, amit igazán szeretnél. Miattuk hisszük azt, hogy nincs választásunk semmiben. Ebben a könyvben információk, és hatásos eszközök találhatóak, amik lehetővé teszik neked, hogy felismerd a zavaró beültetéseket, és szabaddá válj tőlük.

A Megzavaráson Túl könyv alapja egy hat részes telekurzus sorozat Gary Douglasszel, az Access Consciousness alapítójával és Dr. Dain Heerrel.

Befektetésed, a könyv ára: 11000 Ft.

A résztvevők mondták:

Az, hogy éber vagyok a zavaró beültetésekre, megváltoztatta a valóságomat és lehetővé tette nekem, hogy több energiám legyen, mint amit eddig lehetségesnek tartottam.

Fenomenális a változásnak és a kiterjedésnek a mértéke, ami megjelent az életemben – túlmegy a szavakon.

Az életemben először kezdem el felismerni önmagam.

A szerzőkről:

Gary M Douglas

Gary Douglas bestseller író, nemzetközi előadó, és keresett facilitátor, aki arra inspirálja az embereket, hogy más lehetőségeket lássanak meg, és „tudják, amit tudnak”, hogy ezzel olyan életet hozzanak létre, amik túlmennek a közkedvelt hiedelmeken és szabályozásokon.

Dr Dain Heer

Dr. Dain Heer nemzetközi előadó, író, és haladó Access Consciousness workshopokat facilitál világszerte. Az egyedi és transzformáló nézőpontjai a testekről, pénzről, jövőről, szexről és kapcsolatokról felülmúlnak mindent, amit jelenleg tanítanak. www.drdainheer.com

Forrás: www.accessconsciousness.com

Ha hozzá szeretnél jutni életreszóló, saját példányodhoz, itt felveheted velünk a kapcsolatot:

E-mail: vegtelenvalasztasok@gmail.com

Ha az eddig magyarul megjelent access könyvek is hívogatnak, nálunk őket is beszerezheted, itt megtalálod őket:
 

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..