Magyar Mónika

Már szeleburdi, kiváncsi kislányként érdekelt:  Ki vagyok én? Vajon honnan jöttem és hová tartok? Hol van az az élet, ami nekem való, működik számomra, amiben élvezetes léteznem?

Időnként adódhatnak életünkben kisebb-nagyobb hullámvölgyek. Mindig is kutattam, és szívesen fedeztem fel azokat a lehetőségeket, amik hozzájárulhatnak a kikapcsolódáshoz, a stressz kezeléséhez, a dolgok elengedéséhez, a feltöltődéshez, az ünnepnapokon túl akár a mindennapok “taposómalmában”. Mindig érdekelt és örömmel olvastam önfejlesztő könyveket, sikertörténeteket, mentem el folyamatosan képzésekre, hogy felfedezzem, vajon mi a titka annak, aki pillanatok alatt és/vagy egyszerű könnyedséggel túllép akadályokon, élethelyzeteken, megváltoztat szinte bármit, s akár még előnyt is kovácsol belőle.

Szeretnék megmutatni lehetőségeket, szeretném meginvitálni az embereket, hogy felismerjék önnön tudásukat, egyedi képességeiket, magukévá tegyék az igazi nagyszerűségüket, hogy belelépjenek az erejükbe, végtelen választási lehetőségeikbe.

Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy elérhetővé váljon bárki számára, aki szeretné, a kikapcsolódás, a lehetőségekkel, a kérdésekkel való létezés lehetséges ajándéka.

Irodavezetőként, személyi asszisztensként dolgoztam, biztosító társaságnál, természetgyógyász rendelőben. Agykontroll, Reiki, Természetgyógyász, Germán Gyógytudomány  kurzusokon vettem részt, Elengedés/Sedona módszer, Access Consciousness képzéseket végeztem.

Több mint 3 évig voltam a www.femina.hu párkapcsolati tanácsadója, 2009. júniusától 2012. decemberéig, míg a szakértői szolgáltatás meg nem szűnt. Több mint 1300 hozzám érkezett levélre válaszoltam.

Kommunikáció és média szakon újságíró lettem a Debreceni Egyetemen 2013-ban.

Hormon egyensúly terapeuta kurzuson is részt vettem.

Kezelést ajándékozok

2015. év januárjában vettem részt életem első Bars képzésén. 

Access Bars® kezelő, később Access Bars és Body és Energetikai Ránctalanítás (Facelift) Facilitátor, ESSE és SOP kezelő lettem. 

Részt vettem az Access Consciousness® alábbi kurzusain:

Dr. Dain Heer társaságában
  • Neked való kapcsolatok kurzus
  • ESB tanfolyam
  • Kass Thomas- 3 napos Body kurzus
  •  COP Lehetőségek Választása tanfolyam
  • Lehetőségek Szimfóniája (SOP) képzés
  • Julia Sotas -Neked való gazdagság kurzus
  • Glenna Rice 3 napos testtanfolyam
  • Glenna Rice ESSE képzés

Játékos, mégis nagyszerű, életre szóló eszközöket kaptam, hogy olyan életet éljek, ami egyre inkább nekem való, kedves és tápláló.

Ez egy végtelen út számomra, amin folyamatosan fedezem fel, időnként lépésre-lépésre, időnként hétmérföldes léptekkel, hogy milyen életre vágyom igazán és kiváncsi vagyok, ez hogyan jöhet létre, nyílhat meg, tágulhat ki könnyedén.

Hozzájárulás lehetek facilitátorként, konzultáció keretében, ha változtatni szeretne, a hozzám fordulóknak egyszerű és mégis hatékony eszközökkel, tippekkel, mentorálva, hogyan lehet tudatosabban élni a mindennapokban.

Mi kellene ahhoz, hogy tovább nyíljon a lehetőségek tere és az a csoda, amit talán nem is gondolnál, de Te vagy valójában? 

Milyen a Neked működő, számodra igazi élet? Mi az az élet ami invitál, hív Téged és milyen élet választana téged örömmel?

Mi az a változás, amit együtt tudunk létrehozni teljes könnyedséggel?

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő
+36 30/311-7544

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..