Nem a pénz a probléma, hanem Te könyv

♨️ Megjelent! ✅ Ki kér?           EZ A KÖNYV RENDHAGYÓ MEGOLDÁSOKAT AJÁNL NEKED A PÉNZZEL KAPCSOLATBAN.

A Nem a pénz a probléma, hanem te azon emberek részére íródott, akiknek folyamatos nehézségeik vannak a pénz körül, akár túl sokat költenek, vagy nincs nekik elég, akár túl sok van nekik belőle.
A Nem a pénz a probléma, hanem Te című könyvben Gary M. Douglas és Dr. Dain Heer olyan tisztításokat, eszközöket és nézőpontokat osztanak meg, amelyek használatával meg tudod változtatni a pénz beáramlását az életedbe. Gary és Dain sok emberrel dolgozott pénzzel kapcsolatos problémák terén: azoktól kezdve, akiknek tíz dollár volt a zsebében egészen azokig, akiknek tíz millió.
Az érdekes dolog az, hogy mindegyiküknek ugyanaz volt a gondja, és ennek semmi köze nem volt a pénzhez. Ahhoz volt köze, hogy mi az, amit nem hajlandóak befogadni.
Amit nem vagy hajlandó befogadni az teremti a korlátozását annak, amid lehetne. Változtasd meg EZT, és a pénz nem lesz többé probléma!
MI VAN, HA A LEGNAGYOBB DOLOG, AMIT TEHETSZ AZ, HOGY MEGTANULSZ BEFOGADNI?
A Nem a pénz a probléma, hanem te, a népszerű Access Consciousness(R) Pénz szemináriumok alapján készült, amit az USA-ban, Kanadában, Európában, Ázsiában, Dél-Afrikában, Ausztráliában és Új Zélandon tanítottak. Ezt a könyvet több különböző nyelvre fordították le, amely világszerte meghívja az embereket arra, hogy nagyobb szabadságuk legyen a pénzzel és az életükkel kapcsolatban.
“Ez nem a pénzről szól. Soha nem arról szól. Ez arról szól, hogy mennyit vagy hajlandó befogadni.
Az Univerzum végtelen bőséggel rendelkezik.
Tanulj meg különböző választásokat hozni a könyvben szereplő megerősítő eszközök segítségével. Egy teljesen más valóságot TUDSZ megteremteni.”
Írj kérlek, ha szeretnéd.
vegtelenvalasztasok@gmail.com
Befektetésed: 7500 Ft.

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..