Gentlemen’s Club könyv

Gary Douglas – Gentlemen’s Club (Úriember Klub) című könyve (nemcsak Férfiaknak) immár elérhető magyar nyelven is!
“A Gentlemen’s Clubban Gary Douglas, az Access Consciousness(R) alapítója és egy sokrétű férficsoport beszélget kendőzetlenül nőkről, kapcsolatokról, szexről, szexuális energiáról, maszturbálásról, és arról, hogy milyen ebben a valóságban férfiként létezni.
A sokoldalú beszélgetések pezsgők, viccesek, mozgalmasak, megbotránkoztatók és emelkedettek.
Douglas világmegrengető Access Consciousness eszközöket és tisztításokat használ, kiegészítve mélyre menő felismerésekkel és csodás információkkal arról, hogy hogyan beszélgess nőkkel, stimuláld a testüket, hogyan hozz létre kiterjedésből orgazmust az összehúzódás helyett, és hogy hogyan hozz létre szexet és párkapcsolatot az arról szóló éberségből, ami valójában van ahelyett, hogy fix nézőpontod lenne arról, hogy minek kéne lennie.
A párkapcsolatokról azt mondja:
“Néha azt mondják nekem az emberek, hogy nem szeretem a kapcsolatokat. Nem igaz. Csak a rossz kapcsolatokat nem szeretem.
Semmi okot nem látok arra, hogy bárki rossz kapcsolatban legyen.
Ha kapcsolatban vagy, ennek hozzá kéne, hogy adjon az életedhez, és jobbá, bulisabbá kéne tennie. Ha egy kapcsolat nem teszi meg ezt, miért lennél benne?”
A könyv témáiba tartozik még: bízni önmagadban férfiként, partnerség érzet teremtése más férfiakkal, és felfedezni, hogy mitől izgulsz rá az életedre.”
“Annyira hálás vagyok a Gentlemen’s Clubnak. Életemben először, boldog vagyok, hogy férfi vagyok, és férfi testben élek.” Gentlemen’s Club résztvevő
“Köszönöm, hogy megcsináltad ezeket a kurzusokat. Visszakaptam a férfit, akibe beleszerettem.” Gentlemen’s Club résztvevő felesége
Befektetésed a könyv ára: 13500 Ft.
Gary Douglas bestseller író, nemzetközi szószóló és keresett facilitátor, aki arra inspirálja az embereket, hogy meglássák a más lehetőségeket, és hogy “tudják, amit tudnak”, hogy megteremtsék azt az életet ami túlmegy a népszerű hitrendszerek és kondicionálások korlátozásain.
Gary M Douglas
Gary több mint 20 évvel ezelőtt hozta létre a transzformációs, élet megváltoztató eszközöket és tisztításokat, amit Access Consciousnessként ismerünk.
A munkája 173 országba elterjedt, több mint 2000 képzett facilitátorral a világ körül.
Egyszerűek, de hatékonyak, az eszközök facilitálják az összes korosztályt, és bármilyen háttérrel rendelkező embert, hogy ezáltal könnyebben megszabaduljanak azoktól a korlátozásoktól, amik visszatartják őket a teljes élet élésétől.

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..