Kerülj ki az adósságból örömmel könyv

Megállítod időnként a pénzáramlásod?

Ha esetlegesen pénzügyi káoszt teremtettél, ami x időbe került, mi van, ha megengeded magadnak, hogy y időbe is kerülhet, míg könnyed pénzáramlást teremtesz, megváltoztatva a nézőpontjaid a pénzről?

Egy lehetséges eszköz a repertoárba, amit felhasználhatsz ahhoz, hogy (több) pénzt teremts. Magadnak, másnak? A hétköznapokra, vagy minden napra?

Simone Milasas - Kerülj ki az adósságból örömmel - borító és hátoldal

“Mi van, ha a pénz nem az, amit bevettél, tanultál, vagy amit mondtak róla?

Mi van, ha a hajlandóságod arra, hogy kiváncsi, kérdésekkel teli és játékos legyél, hogy befogadd a véletlenszerűt, a váratlant és a kiszámíthatatlant, sokkal több pénzt hozhat neked, mint valaha is gondoltad volna?

Hajlandó vagy részt venni a kalandban, ahol egy olyan életet és élést teremtünk, amely nagyon sok pénzzel van tele? Igazság?

“Igen”-nel válaszoltál?

Az ausztrál Simone Milasas egy dinamikus üzleti vezető, különbséggel. Az Access Consciousness ko-ordinátora az egész világon.

Az adósságból a milliókig, Simone Milasas a pézügyek spektrumának mindkét végletén járt. Simone Milasas egy dinamikus világ vezető, író, nemzetközi előadó, és az Üzlet Öröme alapítója. Elismert példája, hogy hogyan hozzunk létre globális üzletet az öröm teréből, és több, mint egy évtizede előljárója a határok nélküli üzletek létrehozásának és fejlesztésének…

Befektetésed, a könyv ára: 11500 Ft.

Ha hozzá szeretnél jutni életre szóló, saját példányodhoz, itt felveheted velünk a kapcsolatot:

E-mail: vegtelenvalasztasok@gmail.com

Ha az eddig magyarul megjelent access könyvek is hívogatnak, nálunk őket is beszerezheted, itt megtalálod őket:

http://vegtelenvalasztasok.hu/access-consciousness/access-consciousness-konyvek-magyarul/

Mert olvasni öröm…

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..