Kerülj ki az adósságból örömmel könyv

PÉNZ – PÉNZ PÉNZ! Ki szeretne többet, könnyedebben?

Mi van, ha lehet, bármiben is vagy éppen a pénz tekintetében, nagyszerűbb a holnapod? Egy varázslatos könyv, a pénzügyek megváltoztatásához, ha van kedved hozzá.

Ha van, ha nincs, ha elég, ha több is jól jönne, ez a könyv Neked való lehet. Öröm és pénz? Pénz és öröm? Mi van, ha választhatod? 

Megállítod időnként a pénzáramlásod?

Ha esetlegesen pénzügyi káoszt teremtettél, ami x időbe került, mi van, ha megengeded magadnak, hogy y időbe is kerülhet, míg könnyed pénzáramlást teremtesz, megváltoztatva a nézőpontjaid a pénzről?

Egy lehetséges eszköz a repertoárba, amit felhasználhatsz ahhoz, hogy (több) pénzt teremts. Magadnak, másnak? A hétköznapokra, vagy minden napra?

Simone Milasas - Kerülj ki az adósságból örömmel - borító és hátoldal

„Mi van, ha a pénz nem az, amit bevettél, tanultál, vagy amit mondtak róla?

Mi van, ha a hajlandóságod arra, hogy kiváncsi, kérdésekkel teli és játékos legyél, hogy befogadd a véletlenszerűt, a váratlant és a kiszámíthatatlant, sokkal több pénzt hozhat neked, mint valaha is gondoltad volna?

Hajlandó vagy részt venni a kalandban, ahol egy olyan életet és élést teremtünk, amely nagyon sok pénzzel van tele? Igazság?

„Igen”-nel válaszoltál?

Az ausztrál Simone Milasas egy dinamikus üzleti vezető, különbséggel. Az Access Consciousness ko-ordinátora az egész világon.

Az adósságból a milliókig, Simone Milasas a pézügyek spektrumának mindkét végletén járt. Simone Milasas egy dinamikus világ vezető, író, nemzetközi előadó, és az Üzlet Öröme alapítója. Elismert példája, hogy hogyan hozzunk létre globális üzletet az öröm teréből, és több, mint egy évtizede előljárója a határok nélküli üzletek létrehozásának és fejlesztésének…

Befektetésed, a könyv ára: 14000 Ft.

Ha hozzá szeretnél jutni életre szóló, saját példányodhoz, itt felveheted velünk a kapcsolatot:

E-mail: vegtelenvalasztasok@gmail.com

„A manifesztáció az „ahogyan” megjelennek a dolgok – és ez az univerzum dolga.

A te dolgod az aktualizálás, a te dolgod az, hogy kérd és hajlandó legyél befogadni, akárhogy is jelenik meg. Összezavartalak?

Rendben nézzük meg ezt egy kicsit közelebbről.

A manifesztáció tulajdonképpen azt jelenti: Hogyan jelenik meg.

Amikor azt mondod az univerzumnak, hogy:

Szeretném ezt manifesztálni, akkor azt mondod: Szeretném a megjelenik ez, aminek semmi értelme. Ez zavaros és nem érthető az univerzum számára, tehát nem is tudja teljesíteni.

Az univerzum minden vágya, hogy hozzájárulás legyen neked, bármit kérhetsz! De amikor ezt teszed, akkor légy tiszta és világos: kérd, hogy valami jelenjen meg az életedben és ne azt, hogy hogyan jelenjen meg. Tedd fel a kérdést:

Mi kellene ahhoz, hogy ez megjelenjen?

Mi kellene ahhoz, hogy ez most azonnal aktualizálódjon az életemben?

Alapvetően, amikor az univerzum segítségére vágysz, akkor kérd azt,

AMIT szeretnél, ne azt AHOGYAN szeretnéd, ez tulajdonképpen nem más, mint hogy többé nem a dolgok manifesztálódását kéred. Legyél tiszta és világos az univerzummal – kérj dolgokat, hogy aktualizálódjanak és jelenjenek meg az életedben, és hagyd az univerzumot, hogy gondoskodjon a „hogyanról”.”

Részlet Simone zseniális könyvéből.

Ha az eddig magyarul megjelent access könyvek is hívogatnak, nálunk őket is beszerezheted, itt megtalálod őket:

http://vegtelenvalasztasok.hu/access-consciousness/access-consciousness-konyvek-magyarul/

Mert olvasni öröm…

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..