Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

A http://vegtelenvalasztasok.hu  böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a   http://vegtelenvalasztasok.hu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért. Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja.

Üzemeltetői adatok

Vállalkozó: Magyar Mónika

Székhely: 4030 Debrecen, Cser u. 24.

Adószám: 69416721-1-29

Szerződés nyelve: magyar

Elérhetőség: vegtelenvalasztasok@gmail.com

Telefon: +36303117544

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A vegtelenvalasztasok.hu weblap  Access Consciousness könyveket,  termékeket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek kizárólag online, emailcímen keresztül rendelhetőek meg.  A házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák. Átvehetők házhoz-szállítással előre utalással és előre egyeztetve akár  utánvéttel is.

Az árak bruttó árak.

Szállítási díjak

Szállítás díjak belföldre

A szállítási díjat a megrendelt termékek mennyisége, súlya,  határozza meg.

Házhoz-szállítás előre utalással: br. 2500.- Ft.

Házhoz-szállítás utánvéttel: br. 3000.- Ft.

A csomagokat a Magyar Posta csomagszállítója munkanapokon 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

Tisztelt Ügyfeleim, kedves Vendégeim!

2022. 09.01-től, KATA-s kisadózóként, a 2022. évi XIII. törvény 2022. 09. 01-től hatályos előírásai végett, nem származhat bevételem kifizetőtől, így CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET ÁLL MÓDOMBAN fogadni, kiszolgálni.

Tisztelettel kérem, hogy szolgáltatásaim igénybevétele előtt szíveskedjen közölni, ha nem magánszemélyként vagy őstermelőként szeretné Ön igénybe venni. Ennek elmaradása esetén magánszemély részére van lehetőségem Önnek számlát kiállítani, melyen adószám nem szerepel.

Köszönöm tisztelettel a szíves megértést.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Regisztráció: Vásárláshoz vásárlási regisztráció nem szükséges.

A megrendelés folyamata

1. A megrendelő a rendelésről a vegtelenvalasztasok@gmail.com emailcímre írt emailben tájékoztatja a weblap üzemeltetőjét.

A megrendelés akkor válik élővé ha azt az üzemeltető emailben visszaigazolja.

A megrendelt terméket, előre utalás esetén, a postaköltséggel együtt  az üzemeltető bankszámlájára elutalva, illetve utánvétes fizetésnél a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni készpénzben.

A megrendelések feldolgozása folyamatosan történik.

Át nem vett, visszaküldött csomag esetén a csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben, amennyiben a termék felbontatlan, annak eredeti csomagolásában kerül vissza, Magyar Mónika köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.

(http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül teheti meg.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt, fel nem bontott terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

Adatkezelés

Az weblap használata során, az emailcímre, a rendelés után a postázás miatt rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a csomagpostának átadott kiszállításhoz szükséges információk.

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti.

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..