Pragmatikus pszichológia Gyakorlati eszközök az őrületes boldogsághoz

A boldogság nem arról szól, hogy normális legyél.

Arról szól, hogy önmagad legyél.

Az életed mekkora részét töltöd azzal, hogy próbálod megoldani a „gondjaidat” és a normába beilleszkedni – majd megítéled magadat, mert sosem vagy épp eléggé jó?

Mi van akkor, ha a gyengének, rossznak vagy egyszerűen őrültnek ítélt részeid pontosan azok, amik a teljes boldogsággal és örömmel élt élethez szükségesek?

Pragmatikus Pszichológia arra invitál, hogy az életedet egy radikálisan más és felszabadító rálátásból szemléld – ami segít belelépni saját zsenialitásodba és az általad vágyott élet teremtésébe.

Susanna Mittermaier, pszichológus és Access Consciousness(R) facilitátor, hatásos megközelítésén, a Pragmatikus Pszichológián keresztül erősíti meg az embereket világszerte abban, hogy hozzáférjenek önnön nagyszerűségükhöz.

A bizonyított és gyakorlatias eszközök, amiket a könyvben megoszt, megmutatják, hogy lépj túl az ítéleteken és címkéken, drámán és traumán, hogy az áttöréseket gyorsabban érd el annál, mint amit lehetségesnek tartottál.

Birtokába kerülsz:

Hatásos kérdéseknek, amiket napi szinten használhatsz arra, hogy túllépj az önbizalomhiányon és kitörj azon mintázatokból, amik fogva tartanak vagy frusztrálttá tesznek.

Technikáknak, amik megoldást nyújtanak arra, ami valójában a depresszió, a harag, a bűntudat, a védekezés és a félelem mögött húzódik.

A pozitív változásnak való ellenállásunk tényleges okainak, valamint annak, hogyan váljanak szokássá azon önmagunkat elismerő választások, amik a környezetedet is emelik.

Hogyan hagyj fel azzal, hogy mások nézőpontjait teszed értékesebbé belső tudásodnál, és saját ritmusodra kezdj táncolni.

És legfontosabbként, Susanna Mittermaier megmutatja, hogy sokkal erősebb vagy, mint valaha gondoltad. Frissítően ható és felemelő meglátásai és könnyen használható, szinte játékos technikái átalakítják azt, ahogyan önmagadat és a rád váró csodás lehetőségeket és kalandokat látod.

Ha szeretnéd otthonodba saját példányod, itt beszerezheted: vegtelenvalasztasok@gmail.com

Befektetésed: 11.000 Ft.

Susanna elbűvölő stílusa, ragyogó személyisége – magával ragadó!

Ide írj kérlek, ha Te is szeretnéd:

vegtelenvalasztasok@gmail.com

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..