Adatvédelmi tájékoztató nyilatkozat

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ NYILATKOZAT

Tisztelt Látogató, Kedves Ügyfelünk!

Azáltal, hogy Ön használja Honlapunkat, igénybe veszi szolgáltatásainkat, azzal megerősíti, hogy teljes körűen elolvasta, megismerte és megértette jelen Adatkezelési Tájékoztató tartalmát.

Amikor Ön úgy dönt, hogy a Honlapunk kínálatából választ, terméket, könyvet rendel, ezzel Ön elfogadja jelen Adatkezelési Tájékoztató szerinti adatkezelést. Amennyiben Ön nem ért egyet adatkezelési folyamataink szabályozásával, kérjük  ne használja Honlapunkat.

Amennyiben Ön személyesen, papír alapon, e-mailben, vagy egyéb módon lép velünk kapcsolatba vagy veszi igénybe szolgáltatásainkat, adatait abban az esetben is jelen Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezéseinek megfelelően kezeljük.

A weboldalunk elérhetősége: http://vegtelenvalasztasok.hu/

Az adatkezelő személye, elérhetőségei:

Név: Magyar Mónika

Telefonszám: +36303117544

Cím: 4030 Debrecen, Cser u. 24.

Email: vegtelenvalasztasok@gmail.com

MILYEN ADATOKAT TÁROLOK?

Minden olyan adatot tárolok, amelyre szükségem van ahhoz, hogy a vevőimhez és az ügyfeleimhez fűződő kapcsolataimat megtartsam. Ezek lehetnek a teljes nevet, e-mail címet és az országnevet tartalmazó feljegyzések vagy részletesebb feljegyzések is, amelyek magukban foglalják a teljes nevet, telefonszámot, e-mail címet, az otthoni és a munkahelyi címet, illetve az eltartottak adatait is.

Ha órára jár, vagy megvásárol egy terméket, adózási célból eltárolom adóazonosító vagy adószámát és minden olyan adatát, amelyre szükségem van ahhoz, hogy munkám minden területén szabályos számlát tudjak kiállítani.

A termékek kiszállításához eltárolhatom a szállítási címét, de a számlázási címét is, amelyet a hitelkártyás vagy más fizetési módok ellenőrzésére használhatok fel.

MIÉRT TÁROLOM EL AZ ADATAIT?

Adatait azért tárolom, hogy biztosítani tudjam ingyenesen kínált szolgáltatásaimat, illetve hogy a vevőim és ügyfeleim felé vállalt szerződéses kötelezettségeimet teljesítsem.

A személyes adatok tárolásának célja, hogy Önnek információt, ingyenes mintákat és termékeket küldhessünk, valamint regisztrálhassuk Önt az órákra és a telefonhívásokra.

Az órák és telefonhívások felvételeit eltároljuk és szétküldjük, hogy lehetővé tegyük az ügyfeleknek és vevőknek, hogy visszajátsszák azokat az órákat vagy telefonhívásokat, amelyeken részt vettek. A fent említett órák vagy telefonhívások után a felvételekből termékeket készítünk, amelyek a boltban megvásárolhatók.


KI FÉR HOZZÁ AZ ADATAIHOZ?

Adataihoz a csapatom és én férünk hozzá, hogy a vevőink és ügyfeleink felé vállalt szerződéses kötelezettségeinknek eleget tudjunk tenni. Csapatomhoz hozzátartozhat a kommunikációs és marketingcsapatom, a rendezvényszervezőim és az adminisztratív személyzet. Ezen túlmenően például az informatikai és a számviteli osztályon belül a speciális feladatok kiszervezése néha megköveteli tőlem, hogy a tanácsadóknak is hozzáférést biztosítsak az Ön adataihoz, amennyiben és amikor ez szükséges ahhoz, hogy a hatóságokkal szembeni jogi kötelezettségeimet teljesítsem, valamint hogy a szolgáltatásaimat továbbfejlesszem és javítsam.

Továbbá az (1) Access Consciousness, LLC, 406 Present Street, Stafford, TX 77477, Egyesült Államok, az (2) Access Consciousness International Limited, 6 Greenview, Riverway, South Douglas Rd., Cork T12 DCR 4, Írország, és az (3) Access Seminars Australia PTY LTD, 55 Lorikeet Drive, Peregian Beach, QLD 4573, Ausztrália, mindhárom fél együttesen mint „Access Consciousness” vagy a „Vállalatok” is hozzáférnek az Ön alapadataihoz (teljes név, e-mail cím, postázási cím, országnév és telefonszám), ha Ön az általános weboldalamon vagy a www.accessconsciousness.com weboldalon keresztül regisztrál az Access Consciousnessnél tartott óráimra. Ez az élő (személyes) órákra, telefonhívásokra és online kurzusokra, valamint az élőben közvetített audio- és élőben közvetített óráinkra is vonatkozik.Vegye figyelembe: Az Access Consciousness csak az alapadataihoz fér hozzá, ha Ön az Access Consciousnessnél kínált óráimra vagy telefonhívásaimra jelentkezik. Az Access Consciousness az adóazonosító vagy adószámához nem fér hozzá.

MÁSOKKAL IS MEGOSZTOM AZ ADATAIT?

Ahogy korábban már említettem, adatait az Access Consciousnessszel csak akkor osztom meg, ha Ön úgy dönt, hogy az Access Consciousnessnél kíván órákat venni. Az Access Consciousness egy franchise rendszer, amely a www.accessconsciousness.com weboldalán keresztül megosztott, globális marketingeszközt használ.Vegye figyelembe: Azokkal a facilitátorokkal, akiknek nem jár(t) az órájára, nem osztom meg az adatait.
Az Access Consciousnessre is ugyanaz az adatvédelmi megállapodás vonatkozik, mint amelyet nekem is be kell tartanom.

A vegtelenvalasztasok.hu weboldalunk bizonyos esetekben (cikkek pl) harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra, ilyen személyek által nyújtott szolgáltatásokra mutató linkeket tartalmazhat, amelyekre a 3. személy által meghatározott adatvédelmi szabályok vonatkoznak. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el mind a vonatkozó általános szerződési feltételeket, mind a vonatkozó adatvédelmi tájékoztatást, mielőtt ezen szolgáltatásokat igénybe venné, vagy személyes adatait a harmadik személy részére megadná. Tekintettel arra, hogy mindezen feltételek, működés és tartalom nem áll az Adatkezelők befolyása alatt, azokért az Adatkezelők nem vállalnak felelősséget.

MENNYI IDEIG TÁROLOM AZ ADATOKAT?

Az adatokat addig tárolom, amíg Önnel mint vevővel, ügyféllel vagy érdekelt féllel kapcsolatban állok – erre adózási célból jogilag köteles vagyok
– Ön le nem iratkozik, vagy amíg adatai törlését nem kéri.

Vevőként joga van arra, hogy az email vagy a kifizetett előfizetését kezelje– az általam tárolt adatokat kijavíttassa– az Önről tárolt adatokról tájékoztatást kérjen– a tárolt adatok törlését vagy korlátozását kérje. Ha adatai frissítését vagy módosítását kéri, vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: vegtelenvalasztasok@gmail.com Ha törlését szeretné kérni az adatbázisomból, vegye fel a kapcsolatot az alábbi email címen: vegtelenvalasztasok@gmail.com

KÖTELESEK-E A VEVŐK MEGADNI AZ ADATAIKAT?

Igen. Vevőként vagy ügyfélként Ön köteles megadni azokat az adatokat, amelyekre szükségem van ahhoz, hogy az általam kínált különféle szolgáltatásokon belül szerződéses kötelességeimet teljesíteni tudjam. Kérésétől függően az általam kért adat a teljes nevétől, e-mail címétől és országának nevétől kezdve olyan részletesebb adatokig terjedhet, mint például a teljes neve, telefonszáma, e-mail címe, otthoni és munkahelyi címe, valamint a hozzátartozók adatai.

HOL TÁROLOM AZ ADATAIT?

Adatainak tárolására egyszerre több rendszert is használok, hogy ezáltal teljesítsem a vevőkkel és ügyfelekkel kötött szerződéses megállapodásaimat.

Az információkat általában felhőszolgáltatásokban és számítógépeken tárolom a lakóhelyem szerinti országban, az Egyesült Államokban, az Európai Unióban és Ausztráliában.

HOGYAN VÉDEM AZ ADATAIT?

Az Access Consciousness dolgozói, vállalkozói és azok a külső ügynökségek, amelyekkel együttműködöm, mind Titoktartási megállapodásokat írtak alá. Az adatvédelemmel ők is tisztában vannak. A tárolt adatokhoz a hozzáférésre jogosult felhasználók csak biztonságos, védett belépési pontokon keresztül férhetnek hozzá.

AZ ÁRUSZÁLLÍTÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ ADATFELDOLGOZÓI TEVÉKENYSÉG, ADATKEZELÉS

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásai jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

Az adatkezelés célja:

Az áruszállítás esetében az adatkezelés célja az, hogy a megrendelt árut az Ön igényéhez alkalmazkodva a Magyar Posta Zrt. közreműködésével kiszállítsuk az Ön számára.

A kezelt adatok köre:

Név, cím, emailcím, telefonszám (csomagkísérő nyomtatványhoz)

Az adatkezelés időtartama:

Az Adatkezelő az adatokat a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezeli.

Az adatfeldolgozó megnevezése: Magyar Posta Zrt.

Az adatfeldolgozó székhelye: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.

Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36-1-767-8200

Az adatfeldolgozó e-mail címe: ugyfelszolgalat@posta.hu

Média

Amennyiben regisztrált felhasználó által kerül kép feltöltésre a honlapra, kerülni kell az az olyan EXIF-eket, amelyekben GPS pozíció adatok is szerepelnek. A honlap látogatói ezeket letölthetik és kinyerhetik a helyadatokat a honlapon található képekből.

Kapcsolatfelvételi űrlapok

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

Adataihoz a csapatom és én férünk hozzá, hogy a vevőink és ügyfeleink felé vállalt szerződéses kötelezettségeinknek eleget tudjunk tenni. Csapatomhoz hozzátartozhat a kommunikációs és marketingcsapatom, a rendezvényszervezőim és az adminisztratív személyzet.

Ezen túlmenően például az informatikai és a számviteli osztályon belül a speciális feladatok kiszervezése néha megköveteli tőlem, hogy a tanácsadóknak is hozzáférést biztosítsak az Ön adataihoz, amennyiben és amikor ez szükséges ahhoz, hogy a hatóságokkal szembeni jogi kötelezettségeimet teljesítsem, valamint hogy a szolgáltatásaimat tovább fejlesszem és javítsam.

Továbbá az (1) Access Consciousness, LLC, 406 Present Street, Stafford, TX 77477, Egyesült Államok, az (2) Access Consciousness International Limited, 6 Greenview, Riverway, South Douglas Rd., Cork T12 DCR 4, Írország, és az (3) Access Seminars Australia PTY LTD, 55 Lorikeet Drive, Peregian Beach, QLD 4573, Ausztrália, mindhárom fél együttesen mint „Access Consciousness” vagy a „Vállalatok” is hozzáférnek az Ön alapadataihoz (teljes név, e-mail cím, postázási cím, országnév és telefonszám), ha Ön az általános weboldalamon vagy a www.accessconsciousness.com weboldalon keresztül regisztrál az Access Consciousnessnél tartott óráimra. Ez az élő (személyes) órákra, telefonhívásokra és online kurzusokra, valamint az élőben közvetített audio- és élőben közvetített óráinkra is vonatkozik.

Vegye figyelembe: Az Access Consciousness csak az alapadataihoz fér hozzá, ha Ön az Access Consciousnessnél kínált óráimra vagy telefonhívásaimra jelentkezik. Az Access Consciousness az adóazonosító vagy adószámához nem fér hozzá.

Ahogy korábban már említettem, adatait az Access Consciousnessszel csak akkor osztom meg, ha Ön úgy dönt, hogy az Access Consciousnessnél kíván órákat venni.

Az Access Consciousness egy franchise rendszer, amely a www.accessconsciousness.com weboldalán keresztül megosztott, globális marketingeszközt használ.

Vegye figyelembe:

Azokkal a facilitátorokkal, akiknek nem jár(t) az órájára, nem osztom meg az adatait.

Az Access Consciousnessre is ugyanaz az adatvédelmi megállapodás vonatkozik, mint amelyet nekem is be kell tartanom.

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

Ha hozzászólunk (ha van ilyen), a hozzászólás és annak metaadatai nem meghatározható ideig a rendszerben maradnak. Ennek célja, hogy az összes ezt követő bármely hozzászólás általunk megismertté és jóváhagyottá váljon, azaz ne kerüljön fel a moderálandó hozzászólások listájára.

A honlapon regisztrált felhasználók (ha vannak ilyenek) személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

Az adatokat addig tárolom, amíg…

Önnel mint vevővel, ügyféllel vagy érdekelt féllel kapcsolatban állok

erre adózási célból jogilag köteles vagyok

Ön le nem iratkozik, vagy amíg adatai törlését nem kéri

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

A weboldalon regisztrált fiók vagy hozzászólás írása esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Vevőként joga van arra, hogy…

az e-mail vagy a kifizetett előfizetését kezelje

az általam tárolt adatokat kijavíttassa

az Önről tárolt adatokról tájékoztatást kérjen

a tárolt adatok törlését vagy korlátozását kérje.

Ha adatai frissítését vagy módosítását kéri, vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: vegtelenvalasztasok@gmail.com

Ha törlését szeretné kérni az adatbázisból, vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi e-mail címen:

vegtelenvalasztasok@gmail.com

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..