Access Bars® kezelés

Access Bars®

Az Access Bars® az Access Consciousness® rendszerének egyik egyedülálló technikája.

Az Access Bars® lehetővé teszi számodra, hogy gyors, örömteli, könnyed változásokat tudj létrehozni. Itt megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan- és mindezt egy mély relaxációs szinten, masszázságyon fekve, gyengéd érintések keretében.

Mik a “Bar”-ok? “Bar”-oknak nevezzük azokat az energiasávokat, pontokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. A kezelés a fejen található 32 ponton, és azok megérintésének, lefogásának kombinációin alapul. Ezen pontok mentén futó energiasávok tartalmazzák mindazon gondolatok, fix nézőpontok, (elő)ítéletek, elképzelések, hiedelmek, érzelmek, sémák lenyomatát, amelyeket elraktároztunk életünk során.

access-bars-fejábra

A “Bár”-ok tárolják az elektromágneses komponenseit az összes gondolatnak, ötletnek, attitűdnek, döntésnek és hiedelmek, ami valaha is volt.

Minden gondolat, ötlet, döntés, amit valaha is meghoztunk, gyakorlatilag besűríti az energiát és határt szab az adott terület kapacitásának, ezzel megnehezítve a változtatás, pozitív elmozdulás lehetőségét.

Például: minden gondolat, ami valaha is volt a pénzzel kapcsolatban, amit fontosnak tartottál, az energiát, a gondolatot tárolja a “pénz” nevű Bars pont.

“Mi van, ha egy energetikai kezelés, ami abból áll, hogy valaki gyengéden megérinti a fejedet, több változást tud előidézni abban, hogy áramoljon a pénz az életedbe, mint bármi más, amit eddig próbáltál?” – Gary Douglas

Amikor a bárokat futtatjuk, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorunk, vagy még régebb óta futtatunk – hozzáférhetőek legyenek. Jelen lehetünk az életünkben, s a múlt nem vetül a jövőnkre, mint azelőtt.

Dr. Fannin agykutató prezentációja az Access Bars kezelésről – magyar felirattal. Dr. Jeffrey L. Fannin az agy működését vizsgálja hosszú évek óta, de ilyen eredményeket csak a bars kezelés után mért és tapasztalt. EEG-t használt, 19 elektródával mért a fejen kezelés előtt és után.

Egy dinamikus és mégis egyszerű módszer az Access Bars®, ahol nem megyünk bele a hibáztatásba, nem kell boncolgatni és megtalálni, hol vagyunk hibásak, mit kell megjavítani, hanem elismer és beemel a nagyszerűségünkbe, a képességeinkbe és a lehetőségeinkbe. Tér keletkezik, hogy valami új, valami több érkezhessen meg az életünkbe.

„Mennyi választást adsz magadnak, amikor abból a nézőpontból tekintesz az életedre, hogy vajon miképp fognak megítélni mások? Ez a valóság arra tanít, hogy figyeld, hogy mikor csap le rád az ítélet. A bántalmazás legalapvetőbb formája az, ha hiszel ennek a valóságnak. Mi van, ha az ítélkezés a lehető legbarátságtalanabb dolog magaddal szemben? Az ítélet megsemmisíti a jövőt. A Bars belülről kezdi el feloldani az ítéleteket. A Bars mindent megváltoztat a valóságodban.” – Gary Douglas

Minden Bars® kezelés egy hihetetlenül tápláló hozzájárulás lehet az életedhez amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit hajlandó vagy megváltoztatni! A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és a testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, pénzzel, szexszel és partnerkapcsolattal, idegességgel, stresszel kapcsolatosakat és még mi minden mást is! Képessé válsz arra, hogy több lehetőséget teremts az életedben.

Miben lehet hozzájárulás az Access BARS®?

 •  stressz csökkentésre és az összezavarodott gondolatok tisztítására
 •  ha a testednek több könnyedséget és örömet szeretnél ajándékozni
 •  ha szeretnél többet befogadni és kevesebbet buzgólkodni
 •  ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben, energikusabban ébredni
 •  hiperaktív, figyelemzavaros személyeknél
 •  a gyerekeknél vizsgák, felelések előtt
 •  várandósok esetében
 •  mély relaxációhoz
 •  hogy feloldjál mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak
 •  ha nem olyan az életed, mint szeretnéd és többre vágysz
 •  hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek és a mindennapjaidnak
 •  és még ennél is sokkal többre!

Szeretnéd kipróbálni, vagy megtanulni az Access Bars®-t?

Kérj tőlünk időpontot!

Tekintsd meg közelgő eseményeinket!

Szeretnéd, ha lakóhelyeden is szerveznénk tanfolyamokat?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..