Az üzlet öröme könyv

Mi van akkor, ha az ÜZLET ÖRÖMTELI és MÓKA lenne?
Mi van akkor, ha sokkal több minden, mint, amit eddig lehetségesnek érzékeltél?

Ha az üzleted az öröméből teremtenéd, mit választanál? Mit változtatnál meg? Mit választanál, ha tudnád, hogy nem vallhatsz kudarcot?

Az üzlet ÖRÖM, teremtés, generatív. Az élet, a MEGÉLÉS kalandja lehet.

Az ausztrál Simone Milasas egy dinamikus üzleti vezető, különbséggel. Az Access Consciousness ko-ordinátora az egész világon.

Az adósságból a milliókig, Simone Milasas a pézügyek spektrumának mindkét végletén járt. Simone Milasas egy dinamikus világ vezető, író, nemzetközi előadó, és az Üzlet Öröme alapítója. Elismert példája, hogy hogyan hozzunk létre globális üzletet az öröm teréből, és több, mint egy évtizede előljárója a határok nélküli üzletek létrehozásának és fejlesztésének…

Befektetésed, a könyv ára: 11000 Ft.

„IMÁDTAM olvasni ezt a könyvet. Annyi mindent megváltoztatott számomra. Látom azokat a helyeket az üzletben, ahol csak a kis lábujjamat dugtam be a vízbe, ahelyett, hogy az egész testem és lényem megmártózásának a kalandját választottam volna.
Valamint, éberebb lettem arra, hogyan kommunikáljak olyan emberekkel, akik kommunikációs stílusa eltér az enyémtől. Atya-gatya, ez hatalmas! Köszönöm Simone, hogy emlékeztettél arra, hogy mennyire máshogy csinálom az üzletet és, hogy bármi lehetséges, függetlenül attól, hogy ki mit mond.”
Diva Diaz, Ausztrália

Ha hozzá szeretnél jutni életreszóló, saját példányodhoz, itt felveheted velünk a kapcsolatot:

E-mail: vegtelenvalasztasok@gmail.com

Ha az eddig magyarul megjelent access könyvek is hívogatnak, nálunk őket is beszerezheted, itt megtalálod őket:
 
Mert olvasni öröm…
 

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..