A hely könyv – The Place

 

Amit mindig is kerestél és tudtad is, hogy lehetséges!

Jake Rayne épp Idahon keresztül vezet a klasszikus ’57-es Thunderbirdjével, amikor iszonyú balesete egy olyan utazás katalizátora lesz, amire nem számított. Egyedül az erdő mélyén, sérült és összetört testével Jake segítséget hív.

A segítség, ami megtalálja, nem csupán az életét változtatja meg, hanem az egész valóságát. Jake megnyílik a lehetőségek éberségére, olyan lehetőségekére, amikről mindig is tudtuk, hogy léteznek, de még eddig soha nem bukkantak fel.

„Jake, amit hiszel, az megállítja azt, amit érzékelhetsz és tudhatsz.

A hiedelmeidet azért választottad, hogy olyannak értsd a világot, amilyennek mások látják, és ahogyan leírták neked.

Mi itt hiedelmek nélkül működünk, de teljes éberségből, szóval nem kell hinnünk, hogy kételkednünk kell abban, hogy igaznak hisszük-e azt, ami valójában nem igaz.”

Befektetésed: 9000 Ft.

„Tele van az access eszközeivel, regényes formában. Van benne energiahúzás, tájékozódás könnyű-nehézzel, az orgazmus 7 szökőkútja és számtalan egyéb. Ha beköszöntene egy civilizációs összeomlás arra is alkalmas kézikönyv. Mindeközben könnyes részek, de nem a a szomorúságtól.” Palacskó András.

Mi az a hozzájárulás ami lehet az életedhez?

Ha szeretnéd beszerezni saját példányod, írj kérlek ide: vegtelenvalasztasok@gmail.com

 „Leteszi a tálcát az ágyra, és ahogy elkezdek enni, olyan érzékelést tapasztalok meg, hogy változik az idő és a térűr, és hogy ezután a beszélgetés és étkezés után minden, amit eddig hittem, eltűnik.”

„Ebben a könyvben megtalálhatod azt, amit mindig is kerestél, és azt, hogy ez hogyan és hol létezhet.” – Gary M. Douglas

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..