ESSE Testkezelés – Strukturális megtestesülés energetikai szintézise

(Energetic Synthesis of Structural Embodiment)

„Az ESSE lebontja az ítélet ragasztóit, ami minden dolgot korlátozásban tart és a testet fájdalomban.” Gary Douglas

Egy végtelenül gyengéd és dinamikus testkezelésre invitállak.

Esse: egyedi testkezelés, amely az Access Consciousness® eszközeit és testkezeléseit kombinálja kézrátétes technikákkal, és a test egészét behálózó, dinamikusan változó kötőszövet (fascia) változását segíti elő sejtszinttől.

A fascia: formát ad testünknek, összetart minket tetőtől-talpig, feladata: az érzékelés. Kutatók szerint: az egyik legfontosabb érzékszerv, ahol receptorok és idegsejtek vannak nagy számban jelen. Ez a kollagéndús, szakadásnak ellenálló, szalagszerű szövet körülveszi az agyat, csontokat, izmokat, valamint az egyes izomrostokat, és a belső szerveket is összefogja. Korábban a fascia kapcsán majdnem mindig a cellulitről volt szó. 

ESSE  “egy tánc, ahol a kezelt test vezet” Glenna

Az ESSE változást generálhat a test struktúrájával, ami a test energetikai rendszerének a könnyedségét ajándékozza.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, szöveg, túra/szabadtéri és természet

Az ESSE testkezelések lehetővé teszik a feszültségek elengedését a dinamikusan változtatható kötőszöveten át a test minden részében a sejt szinttől a főbb szervrendszerekig. Az ESSE-re úgy is tekinthetünk mintegy mélyszöveti kezelés, valamint energia kezelés, mindez olyan mozgással kombinálva, ami a testet ellazítja a mikroszkópikustól a makroszkópikus szintig.

Milyen ajándék lehet Neked és a testednek egy ilyen testkezelés? Mi az, amit elengedhetsz és felszabadíthatsz?

Bejelentkezés: Magyar Mónika 30/311-7544

Ha fáj a tested itt-ott. Ha nem változik az intenzitás, bármivel is próbálkoztál. Ha megütötted, kificamodott, meghúztad, elestél, megműtöttek.

Változhat a test formája, struktúrája, elengedheted a feszültségeket, könnyedebbé, örömtelibbé válhat a mozgás.

Hajlandó lennél élvezni, hogy van tested?

Ami a Lényednek az SOP, az a testednek az ESSE. Újrarendezi, feloldva a merev struktúrákat és egy működő rendszert állít helyre. Feloldja a testben lévô fájdalmakat, merevségeket, újrarendezi a csontokat, szöveteket.

 ESSE: Suzy Godsey és dr. Glenna Rice

Az ESSE kezelés során a kötőszövet változik, újrarendeződik annak függvényében, amit megkíván tőle a test.

A traumák, az öregedés, az ítélkezések és fix nézőpontok hatására a fascia (kötőszövet) megvastagszik, letapad és kötöttségeket hoz létre. A kezeléssel ezek elengedésre kerülnek, feloldódnak. A test lehetőséget kap arra,hogy újrarendeződjön, ezzel könnyedebb mozgás, csökkentett fájdalomérzetet, jobb testtartás jöhet létre.

Az ESSE segít helyreállítani a műtétek, sérülések, sokkok okozta blokkokat, felolvasztja a beragadásokat, feszültségeket.
Egy kezelés akár több napig is zajlik a testben.

Mi az ESSE?

A változások megdöbbentőek akkor is, ha konkrét probléma oldódik, s akkor is jól érzékelhető a változás, a megkönnyebbülés, ha nem meghatározott fájdalmon dolgozunk.

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..