Gyakran feltett kérdések a BARS®-ról

Mi a manó, mi a szösz a Bars? Képzeld el, van 32 pont és sáv a fejeden, amely pontok és sávok finom,  gyengéd érintésével feloldhatók az agyban és a testben megrekedt, elakadt régi energiák. A pontok és sávok megérintése által lehetővé válik, hogy dinamikus és ugyanakkor könnyed változást generáljunk a testünkkel, a kapcsolatainkkal, bárhol, bármely területen életünkben.

Milyen az Access Bars kezelés? Minden döntést, ítéletet, érzést, hiedelem- és hitrendszert, elképzelést, gondolatot,  érzelmet, amiknek az elektromos komponense tárolódott az agyunkban, képes  egyszerűen feloldani, miközben a pontokat/sávokat a fejen gyengéden érintjük. Az itt tárolt felesleges kacatokat elengedhetjük. Egy kezelés alatt mindig annyi történik, amennyire a kezelt személy ott és akkor hajlandó, amit ő könnyedén megenged, változást.

Újra teljes fényedben ragyoghatsz, tündökölhetsz, s könnyedén hozzáférhetsz az univerzum energiáihoz. Számodra is a mindennapok természetes részévé válhat, hogy:

“Az életben minden könnyedén, örömtelin, ragyogva áramlik felém.”

Az access Bars fejkezelés kb 1 órája alatt a béta agyhullámok megváltoznak a sokkal mélyebb théta agyhullámokba.

Hogyan lehet ez még ennél is jobb?

Mi lehetséges egy Bars kezeléssel?

Minden egyes Bars kezelés más és más. A legjobb esetben megváltozhat a teljes életed, legrosszabb esetben, mintha egy gyengéd masszázsban részesültél volna. Ha van kedved egy próbát tenni, megízlelnéd neked mit nyújthat egy ilyen gyengéd hozzájárulás az életedhez, itt megtalálhatod a programjainkat, ahol kiváncsian várunk Téged is.

http://vegtelenvalasztasok.hu/events/

Igen gyakori, mondhatni mindennapos visszajelzés: könnyedség, mélyen relaxált állapot, egy más perspektívából való rálátás az életre, pihentető alvás, az egész élethez való örömtelibb hozzáállás és tapasztalások.

A test igen békésen, nyugodtan, relaxáltan fogadja be a kezelést, miközben teljesen éber a körülötte lévő világra, a történésekre.

És még mi más is lehetséges?

Mennyire hatásos, meddig tart ki egy Bars kezelés?

Aki már életében egyetlen egyszer is kapott Bars kezelést, ezután örökké fognak futni a barjai és az elakadt/megrekedt, korlátozó régi energiákat szépen folyamatosan engedik el. Ha több alkalommal választod a Barok futtatását, ez hatékonyabbá, erőteljesebbé válik.

Az, hogy kinek milyen időközönként érdemes futtatni a bárjait, teljesen egyéni. Van akinek naponta futtatják a bárjait, van akinek hetente, van akinek havonta. Ha könnyedséget szeretnél és igazán jól éreznéd magad a bőrödben, elképzelhető, hogy a gyakoribb Bars kezelés fogadása többet teremt és nagyobb hozzájárulás az élethez. Nézd rá arra, hogy neked mi működik és mi az ami azt ajándékozza, amit te szeretnél.

Gyermekek is részesülhetnek a bárok futtatásában, mikortól?

Egészen pici kortól is adható Bars a gyermekeknek, ők sokkal befogadóbbak és könnyebb, gyorsabb a reakciójuk is. Jóval rövidebb kezelés is elég nekik, gyakran jelzik is, hogy lehet tovább menni a következő Bars pontra. A tanfolyamok csodás hozzájárulásai a gyermekek, mindig örömmel látjuk a szülőkkel a gyermekeiket is, ha azt választják.

Vannak gyerekek akik szívesen elsajátítják a Bars kezelést és szívesen ajándékoznak másoknak Barst. Hatékonyak, igen rövid idő alatt is, kevés korláttal, kevés elképzeléssel futtatják az Access Barst.

Ki sajátíthatja el, tanulhatja meg ezt a csodálatos módszert, az Access Barst?

Bárki. Tényleg bárki. Semmilyen képzettséget, tapasztalatot, tudást nem igényel az 1 napos tanfolyam elvégzése. A továbbiakban, amennyiben igénye van rá annak, aki a tanfolyamot elvégezte, rendszeresen tartunk Access Bars ajándékozást, csere-berét, ízelítőt, ahol gyakorolni lehet, kezelést cserélni, megismerkedni új emberekkel és eszmét cserélni, mikor miről, ami  épp aktuális.

Gary M DouglasMióta létezik és kitől is ered az Access BARS?

Az Access Bars az Access Consciousness alapító Atyja Gary Douglas ajándéka számunkra, 1990 óta. Hogyan lettünk ilyen szerencsések?

Betegek, idősek is használhatják a kezelést?

Természetesen igen.

Áldott állapot és a Bárok futtatása lehetséges együtt?

Minden esetben kérdezze meg orvosát és konzultáljanak és Igen lehetséges.

A Bars kezelésnek van ideális időtartama?

Ez is egyénenként változó lehet. Ha 60-90 percig tart egy kezelés is szuper, de ha nincs több idő, mint 30 perc, az is többet teremt, mint a kezelés kihagyása.

Kizáró ok lehet-e pszichés/mentális problémákkal küzdő személy? 

Kérdezze meg kezelőorvosát itt is minden esetben, s igen, aki szeretné kipróbálni, megteheti. Gyakori visszajelzéssel éltek Bars után, hogy idővel, egyre könnyedebben élték az életüket és csodás változásokat tapasztaltak a mindennapokban.

Az Access Bars kezeléssel senkinek ártani nem lehet.

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..