Testkezelések

Access Consciousness® Testkezelések / Képzések

A test arra lett tervezve, hogy a megtestesülés tudatosságát ajándékozza nekünk. Ehelyett azonban, ebben a valóságban gyakori, hogy az ítélkezés forrásaként tekintünk rá, és ez alakítja át testünk molekuláit.

Az Access Consciousness® felfedezett közel 60 féle energiát, amik hozzájárulnak a test változásához, átalakulásához, feloldják az ítéletek, traumák, fájdalmak lenyomatait.

Ezeket a tápláló energiákat, a testen futtatjuk, mint testkezelést, amelyekkel hozzájárulunk a testnek, hogy meggyógyítsa önmagát, hogy helyreállítsa eredeti működését. Ezek a természetes energiák hozzáférhetők bárhonnan az univerzumból. Minden kezelés különböző területen dolgozik, kitágíthatják azt ami lehetséges.

Az access testkezelések segítenek abban, hogy jelen legyél a testeddel és egységközösségben élj vele.

Mit választasz Te és a Tested? Mi van akkor, ha a megtestesülés, a megtestesülés könnyedségéről szól? A könnyedségről, az örömről és a ragyogásról? Ezek a végtelenül egyszerű, zseniális testkezelések hatékonyak, könnyedek és valódi hozzájárulások a testnek, hogy az az ajándék lehessen számunkra, ami valójában. Eljössz a képzésre, megkezelnek és Te is kezelsz és közben lazán megtanulod és mágikus varázslója leszel a testeknek.

A testünk társunk a tudatosodásban. Mi lenne, ha jelen lennél a testeddel, a testednek, mi válna lehetségessé?

Testkezelések többek között:

FACELIFT® (energetikai ránctalanítás, varázslat a testen, az arcon, az életben, mindenféle plasztikai beavatkozás nélkül, az energiákkal)

KOMPENZÁCIÓS ELSODRÓDÁS, ELCSÚSZÁS (kilépés a túlélésből, erőtlenségből, a túlélés és erőtlenség felszámolása, saját erő visszanyerése, belépés a bőségbe)

HÁROMSZOROS SOROZATRENDSZEREK (mind az érzelmi, mind a fizikai traumák oldása, amikor újra és újra visszatér valaki egy történethez, traumához)

MIMIKRI (másoktól átvett minták, sémák, berögződések törlése) + 90% agykapacitás beindítása (tanulás megkönnyítéséhez)

SEJTMEMÓRIA (sejtszintű traumaoldás a testből, kikulcsolja a sejteket a beragadásból)

MINDEN MEGTESTESÜLT GENERATÍV SZEXUÁLIS ENERGIA HELYREÁLLÍTÁSA (szexuális gyógyító ha vagy, teremtő, tápláló szexuálisság, saját életed teremtése más gyógyítása helyett)

MTVSS (immunrendszer erősítés) az egyik legdinamikusabb kézrátétes kezelése az Access-nek, a „választás” eszköze, mivel majdnem mindent helyre tesz, ahol a test félreműködhet. Óriási hatással lehet az immunrendszerre, különösen, ha az ízületeket is kezelik vele. Az MTVSS fel tudja oldani mindazokat a változásokat, amelyek a testünkön történtek bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.

A megtestesülés térűrje intenzitásának helyreállítása és a megtestesülés örömének energetizálása

TOXIKUS AMALGÁMOK FELOLDÁSA (toxikus anyagok tisztítása a testből)

HELYZETI FEPaSoP (éberség visszanyerése, korlátozások törlése, amivel lebénítod és kisebbé teszed magad és az életed)

DMM MDM (sejtek lebontása és újraépítése)

A VÉGTELEN RUGALMASSÁG HELYREÁLLÍTÁSA

FÖLDDEL VALÓ EGYSÉGKÖZÖSSÉG HELYREÁLLÍTÁSA

ZÉRÓ ÖSSZEGŰ TRAUMA

ÁRAMKÖRÖK

NYIROKMIRIGYES ÖSSZE NEM ILLÉSEK ÉS ELLENTMONDÁSOK ( a test nyirokmirigy rendszerén, főleg: arc-, és orrüreg dugulással, hallás, fülekkel összefüggésben dolgozik.)

LÁTÁS HELYREÁLLÍTÁS (látásjavítás)

IMPREGNÁCIÓ HELYREÁLLÍTÁSA

TUDATOSSÁG ELLENES ANTITESTEK

A TESTET ÖLTÖTT HARAG INVOKÁCIÓJA

A VAKSÁG INVOKÁCIÓJA

A SÜKETSÉG INVOKÁCIÓJA

A HALÁL INVOKÁCIÓJA (elengedés)

A SZEXUALITÁS HÜLYESÉGEINEK INVOKÁCIÓJA

AZ IDEG GENERÁLÁS VITALITÁSÁNAK HELYREÁLLÍTÁSA

Befektetés a tanfolyamokba:

ENERGETIKAI FACELIFT® (7-8 óra) 56.000 Ft/fő

MIMIKRI® +90%-OS AGYKAPACITÁS® 2 képzés egyben: 33.000 Ft/fő

A többi testtanfolyam (kb. 3 órásak): 24.000 Ft/fő.

Aktuális képzéseinkről itt tájékozódhatsz. Ha választanád velünk, izgatottan várunk és kiváncsiak vagyunk, mi az amit együtt megváltoztathatunk és teremthetünk:

http://vegtelenvalasztasok.hu/events/

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..