Létezz önmagadként és megváltozik a világ (Being you) könyv

BESTSELLER! Létezz önmagadként és megváltozik a világ
Létezz önmagadként, és megváltozik a világ könyv borító

Ez a könyv egy igazán innovatív eszköztár a világ keresőinek – azoknak, akik tudják, hogy valami más lehetséges, de eddig még soha nem rendelkeztek az eszközökkel, hogy megteremtsék azt, amit igazán szeretnének.

Dr. Dain Heer egyedi perspektíváján keresztül ez a könyv bevezet egy másfajta működésbe ebben a valóságban. Az Access Consciousness eszközeit és tisztításait használva végigvezet a lépéseken ahhoz, hogy tényleg meg tudd teremteni a változást az életedben és a világban. Sebezhetőséggel, tisztánlátással és humorral fűszerezve használja személyes történetét az öngyilkosság határig jutásról és az elmúlt 20 év átalakulásáról, hogy megmutassa azt a dinamikus változást, ami valójában lehetséges.

Elérhető nálunk, itt: vegtelenvalasztasok@gmail.com
Befektetésed a könyv ára: 11000 Ft.
"Nos az a vicces, hogy amikor hajlandó vagy végre belevágni és teljesen egyedül lenni azért, hogy rendelkezz mindennel, amit te vagy a legtöbb ember veled akar majd lenni. Nem fogsz tudni megszabadulni tőlük. Annyira más leszel, hogy úgy fognak hozzád vonzódik, mint bogarak a fényhez." Részlet
MI VAN, HA A LEHETETLEN LEHETSÉGES?

Nincs még egy ehhez fogható könyv.

Nem egyetlen választ ad, amibe kapaszkodhatsz.

Ehelyett megmutatja, hogyan működj kérdésből és választásból, és hozzáférést ad mindenhez, amit már eleve ösztönösen tudtál.

A Bestseller elérhető nálunk.
Itt megrendelheted: vegtelenvalasztasok@gmail.com
Befektetésed: 11000 Ft.

 

Hogyan tudja a hála megváltoztatni az életed?

Mennyi minden változott nálad az utóbbi években? Az utóbbi hat hónapban? Három hónapban? Az elmúlt héten?

Legtöbben nagyszerűek vagyunk abban, hogy meghatározzuk a korlátainkat, problémáinkat és ügyeinket.
Tudjuk, hogy mi az, ami”rossz” velünk kapcsolatosan, és arra fókuszálunk, hogy megváltoztassuk azt.
Amit a többségünk nem tapasztalt meg, hogy valaki támogat bennünket a változásunkban. Elismeri és ünnepli azt.

“A nehézség abban, hogy bíráljuk önmagunkat és a hibáinkra összpontosítunk az, hogy ez végül pusztítja az életünket és minket is….”

Hogyha elismerjük magunkat, amit teremtettünk, vagy megváltoztattunk, az majdnem szentségtörésnek tűnik. A legtöbbünknek azt mondták, hogy arrogánsak, nagyképűek és terméketlenek vagyunk. Ez megerősíti azt az elképzelésünket, hogy állandóan bíráljuk magunkat azért,ami rossznak tűnik bennünk. Egy hölgy azt mondta nekem, hogy az anyja állandóan azt ismételgette neki: “Csak azt mondom el, ami rossz benned, hogy tudd, mit kell megváltoztatnod.”

A nehézség abban, hogy bíráljuk önmagunkat, és a hibáinkra összpontosítunk, hogy ez végül pusztítja az életünket és minket is. A bírálat nem engedi, hogy növekedjünk, teremtsünk, a bírálat csak több rosszaságot hoz létre.

Itt egy gyakorlat, amit kipróbálhatsz. Válassz egy darab gyümölcsöt. Beleharaphatsz, vagy választhatod, hogy nem. Fogj egy tollat és papírt, és írj le 5 dolgot, ami rossz ezzel a darab gyümölccsel kapcsolatosan. Ez lehet a színe, vagy a barna foltok, vagy hogy lehetne jobb az íze. Hogy érzed magad, miután leírtál öt “rossz” dolgot. Mi a nézőpontod erről a gyümölcsről? Milyen érzésed van ezzel kapcsolatosan-kiterjesztő vagy összehúzó? Most várj egy pillanatot, és pusztíts el, tedd nem teremtetté minden ítéletedet, elvárásodat, elkülönülésedet, kivetítésedet, bírálatodat ezzel a gyümölccsel kapcsolatosan. (Csak kérd, hogy ez megtörténjen.)

Mi a helyes magaddal kapcsolatosan, amit nem fogadsz el?

Sétálj egyet, ha lehet, menj ki, vegyél egy mély lélegzetet. Most gyere vissza egy gyümölccsel. Ezúttal öt  olyan dolgot írj le, amiért hálás vagy a gyümölcsnek. Legyen időd valóban megnézni a színét, ízlelni az ízét, megállapítani, milyen hozzájárulás lehet a testednek.

Írj le  5 pozitív dolgot a gyümölccsel kapcsolatosan. Mit veszel észre? Kiterjedtebbnek érzed magad? Mit mond ez a gyakorlat neked arról, hogy mi történik, ha arra fókuszálsz, hogy mi a “rossz” veled? Hajlandó vagy megváltoztatni a fókuszodat?

Ez nem arról szól, hogy elferdítsünk dolgokat, vagy hogy azt tettessük, hogy a dolog nem is létezik – hanem arról, hogy megváltoztassuk a probléma vadászatunkat arra, hogy elismerjük azt, ami előrevisz és jó. Van egy nagyon hatékony Access Consciousness eszköz, ami azt kérdezi: “Mi a helyes magaddal kapcsolatosan, amit nem veszel észre?” Nap közben kérdezgesd ezt magadtól! Mit eredményezhet ez?

Ahogy feladjuk azt, hogy csak a rosszat látjuk meg önmagunkban, azt is feladjuk, hogy csak a múltunkra fókuszálunk.

Mi lenne, ha nem a múltad határozna meg téged?

Mi lenne, ha nem a múltad határozna meg téged? Ha arra az időre fókuszálsz, amikor durva és gonosz voltál valakivel, tudsz előrehaladni? Tedd jóvá, ha szükséges és válassz mást. Mikor kedves vagy valakivel (és ebbe te is beletartozol) ismerd el! Maga az  elismerés  létrehozhatja, hogy még többet válasszunk ebből az energiából.

Gyakran van az, hogy megtaláljuk azt, amit keresünk. Ha azt keresed, mi a rossz benned , akkor ezt találod meg. Ha azt keresed, mi a jó benned, mi az, amit már megváltoztattál, még több ilyet találsz!

Egy dolgot érdemes megjegyezni: általában, miután megváltozott az életünkben, gyakran elfeledjük mi volt előtte, és nem ismerjük el magunkat. Ha erős körömrágó voltál, és abbahagytad ezt, az, hogy már nem rágod a körmöd, teljesen természetes, és benne sincs már az univerzumodban a körömrágás! Kérj meg valakit, aki igazán törődik veled,és kérd meg, hogy jelezze, ha bármilyen változást észlel rajtad.

Van rá esély, hogy sokkal tisztábban fogják látni, mint ahogy te!

Azzal, hogy elismered azokat a változásokat, amelyeket létrehoztál, egy sokkal kiterjedtebb, örömtelibb életet teremtesz, és nem foglalkozol azzal, hogy mi a “rossz” benned.

Ez valami olyasmi, ami hozzájárulás lehet az életedhez?

“Azzal, hogy elismered azokat a változásokat, amelyeket létrehoztál, egy sokkal kiterjedtebb, örömtelibb életet teremtesz.”

Forrás: https://www.access-consciousness-blog.com/2015/04/how-gratitude-can-change-your-life/

Vedd és vidd és Csak élvezd!

Életre szóló hozzájárulásban lesz részed…

A Bestsellert megrendelheted: vegtelenvalasztasok@gmail.com
Befektetésed: 11000 Ft.

 

Ha az eddig magyarul megjelent access könyvek is hívogatnak, nálunk őket is beszerezheted, itt megtalálod őket:
Ha szívesen hallgatnál a témában izgalmas részleteket Dain-nel, néhány fejezetével kalandra invitál itt:
Különleges, INGYENES
Létezz önmagadként és megváltozik a világ könyvklub,
ahol dr. Dain Heer a könyv néhány fejezetével kalandra indul:
Mert olvasni öröm…

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..