Tíz kulcs a teljes szabadsághoz könyv

Gary M. Douglas-től és Dr. Dain Heer-től

Ezek a kulcsok a kulcsok azokhoz az ajtókhoz, amelyek zárva voltak egész életedben. Ezek a kulcsok a királysághoz.

Az első dolog, amelyet ettől a tíz kulcstól kapsz, hogy minden választás. Ezzel és az egész Access Consciousnesszel az a célunk, hogy ráébresszünk arra, hogy különböző választások érhetők el számodra. Olyan választások érhetők el számodra, amelyekről talán soha nem tudtad, hogy lehetségesek.

Minden kulcsot úgy terveztünk meg, hogy nagyobb teret adjon ahhoz, hogy rálépj a tudatosság autópályájára. Az életed tovább fog menni, de most már, amikor valami feljön nagyobb tered lesz a kezeléséhez.

Tíz kulcs a teljes szabadsághoz, Gary M. Douglas-től és Dr. Dain Heer-től

Ez a könyv az Access Consciousness legfőbb irányelvein alapszik, amelyek világszerte változtatták meg és teszik jobbá folyamatosan az emberek életét.

Mi a Tíz kulcs a teljes szabadsághoz?

Ez itt a Tíz kulcs a teljes szabadsághoz. Ez egy életforma, ami segít majd kiterjeszteni a tudatosságra való képességeidet, hogy éberebb lehess magadra, az életedre, erre a valóságra és ezen túl.

A nagyobb éberséggel elkezdheted azt az életet teremteni, amiről mindig is tudtad, hogy lehetséges, de eddig még nem érted el. Ha tényleg csinálod és megtestesíted ezeket a dolgokat, az életed minden területén szabaddá fogsz válni.

Voltak emberek, akik a Tíz kulcsot használták arra, hogy felülkerekedjenek a depresszión, a pénztelenségen, a párkapcsolati és testi problémáikon és más egyéb helyzeteken, amelyek leküzdhetetlennek tűntek. Gary Douglas és Dr. Dain Heer részletesen vizsgálta a Tíz kulcsot a teljes szabadsághoz egy tíz héten át tartó telekurzus sorozatban, amelyben Access Consciousness Facilitátorokkal és másokkal beszélgettek a világ minden tájáról. Ez a könyv az Access Consciousness legfőbb irányelvein alapszik, amelyek világszerte változtatták meg és teszik jobbá folyamatosan az emberek életét.

Befektetésed, a könyv ára: 11000 Ft.

Részlet:

Kérdező: Szeretnék egy processzt, ami el tudná pusztítani és nem teremtetté tenni azt a helyet, ahol úgy érzem, hogy elakadtam.
Ha valakivel vagyok, aki elmondja a nézőpontját, ami ellentétes az enyémmel, megbénulok mert…
 
Gary: Hééé! A „megbénulok mert…” az a jelentőség, hogy miért mész bele a bénulásba.
Ehelyett tedd fel a kérdést: „Mi az ami generálja és teremti ezt a bénulást?”
Lehet, hogy azért mégy bele a bénultságba, mert a másik személy nem hallja meg, amit mondani akarsz. Lehet, hogy az, hogy belemész a bénultságba, a legokosabb dolog, amit valaha csináltál!
 
K: Hm… szóval, hogyan jöhetek ki ebből a bénultságból?
 
Gary: Ne akarj kijönni a bénultságból. Azt vedd észre, hogy a bénultság feltehetőleg leginkább akkor jelentkezik, amikor valaki nem tudja meghallani azt, amit mondani szeretnél – úgyhogy fogd be és figyelj.
 
Ez a nincs forma, nincs struktúra, nincs jelentőség.
Struktúrát és jelentőséget teremtesz.
A „megbénulok” egy struktúra. Az „el kell nekik mondani az én igazamat” a jelentőség. Nem kell elmondanod a te igazadat.
 
A forma, amelyben jön a bénultság érzete. Lehet, hogy elég éber vagy ahhoz, hogy tudd, a másik ember teljesen le van bénulva a nézőpontja helyességétől, és hogy semmi jó nem származik abból ha vele beszélgetsz. Akkor miért izgatnád magad?…


Gary M. Douglas sikerkönyv író, nemzetközi szónok, és keresett facilitátor. Más lehetőségek meglátására inspirálja az embereket, és arra, hogy „tudják, amit tudnak”, amivel egy olyan életet teremthetnek, ami túlmegy a népszerű hiedelmek és szabályozások korlátain.

Gary számos transzformációs, életet megváltoztató eszközt, tisztítást és kezelést fedezett fel több, mint húsz éve, ami Access Consciousness™ néven ismert. Munkássága 173 országban terjedt el, és több ezer képzett facilitátor van világszerte. Ezek az egyszerű, de mégis rendkítül hatásos eszközök mindenféle életkorú és hátterű embereket facilitálnak abban, hogy segítenek megszabadulni azoktól a korlátoktól, amik visszatartják őket a teljes élettől.

Dr. Dain Heer a tudatosság és változás egy nemzetközileg ismert szerzője, szónoka és facilitátora, társ-teremtője az Access Consciousness-nek (Hozzáférés a tudatossághoz). Dr. Heer invitálja az embereket önmaguk igazi nagyságának átölelésére – minden kultúrából, országból, korból és minden társadalmi rétegből. Eredeti foglalkozása csontkovács, egy teljesen más megközelítést alkalmaz a gyógyításban azáltal, hogy facilitálja az embereknek, hogy felismerjék és használják képességeiket és tudásukat. 9 könyvet jegyez, köztük a „Being You, Changing the World”, ami ma már egy nemzetközi bestseller.

Forrás: www.accessconsciousness.com

Ha hozzá szeretnél jutni életre szóló, saját példányodhoz, itt felveheted velünk a kapcsolatot:

E-mail: vegtelenvalasztasok@gmail.com

Ha az eddig magyarul megjelent access könyvek is hívogatnak, nálunk őket is beszerezheted, itt megtalálod őket:

http://vegtelenvalasztasok.hu/access-consciousness/access-consciousness-konyvek-magyarul/

Mert olvasni öröm…

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..