Tíz kulcs a teljes szabadsághoz könyv

Gary M. Douglas-től és Dr. Dain Heer-től

Tíz kulcs a teljes szabadsághoz, Gary M. Douglas-től és Dr. Dain Heer-től

Ez a könyv az Access Consciousness legfőbb irányelvein alapszik, amelyek világszerte változtatták meg és teszik jobbá folyamatosan az emberek életét.

Mi a Tíz kulcs a teljes szabadsághoz?

Ez itt a Tíz kulcs a teljes szabadsághoz. Ez egy életforma, ami segít majd kiterjeszteni a tudatosságra való képességeidet, hogy éberebb lehess magadra, az életedre, erre a valóságra és ezen túl. A nagyobb éberséggel elkezdheted azt az életet teremteni, amiről mindig is tudtad, hogy lehetséges, de eddig még nem érted el. Ha tényleg csinálod és megtestesíted ezeket a dolgokat, az életed minden területén szabaddá fogsz válni.

Voltak emberek, akik a Tíz kulcsot használták arra, hogy felülkerekedjenek a depresszión, a pénztelenségen, a párkapcsolati és testi problémáikon és más egyéb helyzeteken, amelyek leküzdhetetlennek tűntek. Gary Douglas és Dr. Dain Heer részletesen vizsgálta a Tíz kulcsot a teljes szabadsághoz egy tíz héten át tartó telekurzus sorozatban, amelyben Access Consciousness Facilitátorokkal és másokkal beszélgettek a világ minden tájáról. Ez a könyv az Access Consciousness legfőbb irányelvein alapszik, amelyek világszerte változtatták meg és teszik jobbá folyamatosan az emberek életét.

Befektetésed, a könyv ára: 8500 Ft.


Gary M. Douglas sikerkönyv író, nemzetközi szónok, és keresett facilitátor. Más lehetőségek meglátására inspirálja az embereket, és arra, hogy “tudják, amit tudnak”, amivel egy olyan életet teremthetnek, ami túlmegy a népszerű hiedelmek és szabályozások korlátain.

Gary számos transzformációs, életet megváltoztató eszközt, tisztítást és kezelést fedezett fel több, mint húsz éve, ami Access Consciousness™ néven ismert. Munkássága 173 országban terjedt el, és több ezer képzett facilitátor van világszerte. Ezek az egyszerű, de mégis rendkítül hatásos eszközök mindenféle életkorú és hátterű embereket facilitálnak abban, hogy segítenek megszabadulni azoktól a korlátoktól, amik visszatartják őket a teljes élettől.

Dr. Dain Heer a tudatosság és változás egy nemzetközileg ismert szerzője, szónoka és facilitátora, társ-teremtője az Access Consciousness-nek (Hozzáférés a tudatossághoz). Dr. Heer invitálja az embereket önmaguk igazi nagyságának átölelésére – minden kultúrából, országból, korból és minden társadalmi rétegből. Eredeti foglalkozása csontkovács, egy teljesen más megközelítést alkalmaz a gyógyításban azáltal, hogy facilitálja az embereknek, hogy felismerjék és használják képességeiket és tudásukat. 9 könyvet jegyez, köztük a „Being You, Changing the World”, ami ma már egy nemzetközi bestseller.

Forrás: www.accessconsciousness.com

Ha hozzá szeretnél jutni életre szóló, saját példányodhoz, itt felveheted velünk a kapcsolatot:

E-mail: vegtelenvalasztasok@gmail.com

Ha az eddig magyarul megjelent access könyvek is hívogatnak, nálunk őket is beszerezheted, itt megtalálod őket:

http://vegtelenvalasztasok.hu/access-consciousness/access-consciousness-konyvek-magyarul/

Mert olvasni öröm…

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..