Magyar Mónika

Időnként bárki életében adódhatnak kisebb-nagyobb nehézségek. Mindig is kutattam azokat a lehetőségeket, amik az életünket könnyedebbé, nagyszerűbbé tehetik. Vajon mi lehet a titka annak, aki pillanatok alatt és/vagy egyszerű könnyedséggel túllép akadályokon, élethelyzeteken, megváltoztatja azt, akár még előnyt is kovácsol belőle?

Már szeleburdi, felfedező, kiváncsi kislányként érdekelt:  Ki vagyok én? Honnan jöttem, jöttünk? Hová tartunk és mi végre van itt ez az egész? Létezik, hogy ennyi az élet? Van több is? Hogyan és kivel, mikor? Hol van az az élet, ami nekünk való, amiben élvezetes létezni?

Szeretnék megmutatni lehetőségeket, szeretném meginvitálni az embereket, hogy felismerjék önnön tudásukat, egyedi képességeiket, magukévá tegyék az igazi nagyszerűségüket, egyedi varázslatukat, hogy belelépjenek az erejükbe, végtelen választási lehetőségeikbe.

Irodavezetőként, személyi asszisztensként dolgoztam, biztosító társaságnál, természetgyógyász rendelőben. Agykontroll, Reiki, Metafizika, Természet-gyógyászat, Germán Gyógytudomány, Elengedés/Sedona módszer, Access Consciousness képzéseken vettem részt.

Több mint 3 évig voltam a www.femina.hu párkapcsolati tanácsadója, 2009. júniusától 2012. decemberéig, míg a szakértői szolgáltatás meg nem szűnt. Több mint 1300 hozzám érkezett levélre válaszoltam, imádtam.

Kommunikáció és média szakon újságíró lettem a Debreceni Egyetemen 2013-ban.

Hormon egyensúly terapeuta képzettséget szereztem.

Kezelést ajándékozok

2015. év januárjában vettem részt életem első Bars képzésén. 

Access Bars® kezelő, később Access Bars és Body és Energetikai Ránctalanítás (Facelift) Facilitátor, ESSE és SOP kezelő lettem. 

Részt vettem az Access Consciousness® alábbi kurzusain:

Dr. Dain Heer társaságában
  • Neked való kapcsolatok
  • ESB tanfolyam
  • Kass Thomas- 3 napos Body kurzusa
  •  COP (régi 2-3-as képzés) Lehetőségek Választása
  • Lehetőségek Szimfóniája (SOP)
  • Julia Sotas -Neked való gazdagság képzése
  • Glenna Rice 3 napos testtanfolyam
  • Glenna Rice ESSE képzés

 

Játékos, mégis nagyszerű, életre szóló eszközöket kaptam, hogy olyan életet éljek, ami nekem való és tápláló.

Hálás vagyok magamnak minden eddigi választásomért. Hálás vagyok azoknak is, akik tápláltak utamon és táplálnak most is. Hálás vagyok azoknak is, akik ezen az úton mellém szegődtek ideig-óráig vagy akár még most is velem vannak, s azoknak is akiket ezután hív meg az, aki én vagyok, az amit én képviselek most.

Mi kellene ahhoz, hogy tovább nyíljon az a csoda, aki Te valójában vagy? 

Milyen a Neked működő, neked igazi élet?

Mi az a változás, amit együtt tudunk létrehozni teljes könnyedséggel?

Ha úgy érzékeled, hozzájárulás lehetek az életedhez, a jelenedhez, a jövődhöz, a terveidhez, keress bátran. Nézzük meg mi az amit mi együtt tudunk létrehozni, teremteni, generálni.

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő
+36 30/311-7544

 

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..