Magyar Mónika

Itt épp Kundalíni Jóga kurzus résztvevőjeként – wow úgy imádtam és nagy kedvencem azóta is e csoda!

Folyamatosan változom, napról-napra többet fedezek fel önmagamból és a világból. Ez egy végtelen utazás, egy kaland, megannyi újdonsággal, csodával.

Már szeleburdi, kiváncsi kislányként érdekelt:  Ki vagyok én? Vajon honnan jöttem és hová tartok? Hol van az az élet, ami nekem való, működik számomra, amiben élvezetes léteznem? Már az utcán ugrabugrálva felmerült bennem a kérdés, ki az aki ott ugrál és ki az akiben felbukkannak ezek a gondolatok, kiként-miként létezem is én úgy igazán? Ennyi az élet? Vagy van ettől több is ? Hol?

Akár szivárvány borította, akár haragos felhők gyülekeztek éppen életem végtelen egén, mindig kutattam, kiváncsiskodtam, lelkesedéssel fedeztem fel lehetőségeket, amik hozzájárulhatnak a kikapcsolódáshoz, a stressz kezeléséhez, a dolgok elengedéséhez, a feltöltődéshez, a túlteremtéshez, gyakran bizony a mindennapok „taposómalmában”. Ez mindig buzgott és buzog bennem most is.

Megállíthatatlanul érdekelt és örömmel olvastam önfejlesztő könyveket, sikertörténeteket, mentem el folyamatosan képzésekre, hogy felfedezzem, vajon mi a titka annak, aki pillanatok alatt és/vagy egyszerű könnyedséggel túllép akadályokon, élethelyzeteken, megváltoztat szinte bármit, s akár még előnyt is kovácsol belőle.

Vajon mi az amit Ő tud, amit én is tudhatnék?

Vajon mi az amivel Ő „játszik”, ami nekem is lehet játékszerem életem varázslatos játszóterén.

Egyszerű és mégis nagyszerű lehetőségekre szeretném meginvitálni az embereket, hogy saját belső tudásuk, egyedi képességeik felszínre bukkanhassanak, magukévá tegyék az igazi nagyszerűségüket, hogy belelépjenek az erejükbe, végtelen választási lehetőségeikbe. Mi van, ha ez csak egyetlen lépéssel kezdődik? Lépnél?

Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy elérhetővé váljon bárki számára, aki szeretné, a kikapcsolódás, a lehetőségekkel, a kérdésekkel való létezés egyszerű-nagyszerű ajándéka.

Irodavezetőként, személyi asszisztensként dolgoztam, biztosító társaságnál, természetgyógyász rendelőben. Agykontroll, Reiki, Természetgyógyász, Germán Gyógytudomány  kurzusokon vettem részt, Elengedés/Sedona módszer, Access Consciousness képzéseket végeztem.

Több mint 3 évig voltam a www.femina.hu párkapcsolati tanácsadója, 2009. júniusától 2012. decemberéig, míg a szakértői szolgáltatás meg nem szűnt. Több mint 1300 hozzám érkezett levélre válaszoltam.

Kommunikáció és média szakon újságíró lettem a Debreceni Egyetemen 2013-ban.

Hormon egyensúly terapeuta kurzuson is részt vettem.

Kezelést ajándékozok

2015. év januárjában vettem részt életem első Bars képzésén. 

Access Bars® kezelő, később Access Bars és Body és Energetikai Ránctalanítás (Facelift) Facilitátor, ESSE és SOP kezelő lettem. 

Részt vettem az Access Consciousness® alábbi kurzusain:

Dr. Dain Heer társaságában
  • Neked való kapcsolatok kurzus
  • ESB tanfolyam
  • Kass Thomas- 3 napos Body kurzus
  •  COP Lehetőségek Választása tanfolyam
  • Lehetőségek Szimfóniája (SOP) képzés
  • Julia Sotas -Neked való gazdagság kurzus
  • Glenna Rice 3 napos testtanfolyam
  • Glenna Rice ESSE képzés

Játékos, mégis nagyszerű, életre szóló eszközöket kaptam, hogy olyan életet éljek, ami egyre inkább nekem való, kedves és tápláló.

2022. januárjában DoTERRA wellnes tanácsadó is lettem és szerelmese az illóolajoknak. Életem minden területén hozzájárulnak e briliáns cseppek az életemhez és másokéhoz is.

Ez egy végtelen út számomra, amin folyamatosan fedezem fel, időnként lépésre-lépésre, időnként hétmérföldes léptekkel, hogy milyen életre vágyom igazán és kiváncsi vagyok, ez hogyan jöhet létre, nyílhat meg, tágulhat ki könnyedén.

Hozzájárulás lehetek facilitátorként, konzultáció keretében, ha változtatni szeretne, a hozzám fordulóknak egyszerű és mégis hatékony eszközökkel, tippekkel, mentorálva, hogyan lehet tudatosabban élni a mindennapokban.

Mi kellene ahhoz, hogy tovább nyíljon a lehetőségek tere és az a csoda, amit talán nem is gondolnál, de Te vagy valójában? 

Milyen a Neked működő, számodra igazi élet? Mi az az élet ami invitál, hív Téged és milyen élet választana téged örömmel?

Mi az a változás, amit együtt tudunk létrehozni teljes könnyedséggel?

Kérlek vedd FIGYELEMBE: 

Az általam alkalmazott (konzultációs) lehetőségek, technikák és eszközök nem helyettesítenek semmilyen orvosi eljárást, nem alkalmasak semmilyen betegség, vagy egészségügyi probléma gyógyítására, diagnosztizálására,  ugyanakkor hozzájárulhatnak, hogy a tudatossági szint emelkedésével . Kérlek olvasd el ide vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket.

A facilitálás, az Access Consciousness®‎ eszköztára és a Sedona Elengedés Módszer, nem diagnosztizálnak, gyógyítanak vagy kezelnek betegségeket, és nem helyettesítik az illetékes orvosi esetleg pszichológiai ellátást.

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő, Újságíró,  DoTerra tanácsadó
+36 30/311-7544

 

Tisztelt Ügyfeleim, kedves Vendégeim!

2022. 09.01-től, KATA-s kisadózóként, a 2022. évi XIII. törvény 2022. 09. 01-től hatályos előírásai végett, nem származhat bevételem kifizetőtől, így CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET ÁLL MÓDOMBAN fogadni, kiszolgálni.

Tisztelettel kérem, hogy szolgáltatásaim igénybevétele előtt szíveskedjen közölni, ha nem magánszemélyként vagy őstermelőként szeretné Ön igénybe venni. Ennek elmaradása esetén magánszemély részére van lehetőségem Önnek számlát kiállítani, melyen adószám nem szerepel.

Köszönöm tisztelettel a szíves megértést.

 

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..