Magyar Mónika

Időnként bárki életében adódhatnak kisebb-nagyobb nehézségek. Mindig is kutattam, és szívesen fedeztem fel azokat a lehetőségeket, amik az életünket élhetőbbé, boldogabbá, nagyszerűbbé tehetik. Vajon mi lehet a titka annak, aki pillanatok alatt és/vagy egyszerű könnyedséggel túllép akadályokon, élethelyzeteken, megváltoztatja azt, akár még előnyt is kovácsol belőle?

Már szeleburdi, kiváncsi kislányként érdekelt:  Ki is vagyok én? Vajon honnan jöttem és hová tartok és mi végre van itt ez az egész? Létezik, hogy ennyi az élet? Esetleg van több is? Hogyan és kivel, mikor? Hol az az élet, ami nekem való, amiben élvezetes léteznem?

Szeretnék megmutatni lehetőségeket, szeretném meginvitálni az embereket, hogy felismerjék önnön tudásukat, egyedi képességeiket, magukévá tegyék az igazi nagyszerűségüket, egyedi varázslatukat, hogy belelépjenek az erejükbe, végtelen választási lehetőségeikbe.

Irodavezetőként, személyi asszisztensként dolgoztam, biztosító társaságnál, természetgyógyász rendelőben. Agykontroll, Reiki, Természetgyógyász, Germán Gyógytudomány  kurzusokon képeztem magam, Elengedés/Sedona módszer, Access Consciousness képzéseken vettem részt eddig.

Több mint 3 évig voltam a www.femina.hu párkapcsolati tanácsadója, 2009. júniusától 2012. decemberéig, míg a szakértői szolgáltatás meg nem szűnt. Több mint 1300 hozzám érkezett levélre válaszoltam, imádtam.

Kommunikáció és média szakon újságíró lettem a Debreceni Egyetemen 2013-ban.

Hormon egyensúly terapeuta kurzuson is részt vettem.

Kezelést ajándékozok

2015. év januárjában vettem részt életem első Bars képzésén. 

Access Bars® kezelő, később Access Bars és Body és Energetikai Ránctalanítás (Facelift) Facilitátor, ESSE és SOP kezelő lettem. 

Részt vettem az Access Consciousness® alábbi kurzusain:

Dr. Dain Heer társaságában
  • Neked való kapcsolatok kurzus
  • ESB tanfolyam
  • Kass Thomas- 3 napos Body kurzus
  •  COP Lehetőségek Választása tanfolyam
  • Lehetőségek Szimfóniája (SOP) képzés
  • Julia Sotas -Neked való gazdagság kurzus
  • Glenna Rice 3 napos testtanfolyam
  • Glenna Rice ESSE képzés

Játékos, mégis nagyszerű, életre szóló eszközöket kaptam, hogy olyan életet éljek, ami egyre inkább nekem való, kedves és tápláló.

Szeretnék a hozzám fordulóknak (akár) életre szóló tippeket adni, hogyan lehet tudatosabban élni a mindennapokban, megmutatni milyen más világ nyílik meg előttünk, kérdésekkel, ha változtatni szeretnék.

Hálás vagyok magamnak minden eddigi választásomért. Hálás vagyok azoknak is, akik tápláltak utamon és táplálnak most is. Hálás vagyok azoknak is, akik ezen az úton mellém szegődtek ideig-óráig vagy akár még most is velem vannak, s azoknak is akiket ezután hív meg az, aki én vagyok, az amit én képviselek most.

Mi kellene ahhoz, hogy tovább nyíljon a lehetőségek tere és az a csoda, amit talán nem is gondolnál, de Te vagy valójában? 

Milyen a Neked működő, neked igazi élet? Mi az az élet ami invitál, hív Téged és milyen élet választana téged örömmel?

Mi az a változás, amit együtt tudunk létrehozni teljes könnyedséggel?

Ha úgy érzékeled, hogy a hozzájárulásommal többet  és könnyebben megvalósíthatsz, létrehozhatsz és/vagy elengedheted életed nemszeretem elemeit, örömmel mutatok meg az eszköztáramból neked való választási lehetőségeket. Nézzük meg mit változtathatunk meg együtt.

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő
+36 30/311-7544

 

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..