Érdekes nézőpont

„Mindennek más energiája, más íze van, Ha nem vagy éber arra, hogy éber vagy, az történik, hogy valahogy beszippant és azt gondolod, hogy az te vagy, mikor valójában lehet, hogy nem.

Ilyenkor jön a MI EZ ÉS KIHEZ TARTOZIK? ahol éberséged van , hogy 98 %-ban az érzésed, érzelmeid a nézőpontjaid valójában nem a tieid, de felszeded őket, mindenkitől, aki körülötted van. Hogy teheted könnyebbé ezt önmagad számára?

Itt van az eszköz: KIHEZ TARTOZIK EZ? ami megkönnyíti a dolgokat, hogy nem a tied és megadja neked az éberséget arról, hogy azok nem a tieid, de amikor egy átható energia van körülötted, mindenhol a legnagyszerűbb eszköz, amit használhatsz, az a megengedés.

Ami történik az az, hogy pl. egy csomó ember között vagy, akik mérgesek vagy szomorúak, vagy akik úgy érzik, hogy elvesztették a reményt és elkezded úgy érezni magad, és elkezdesz úgy viselkedni és a választásaid elkezdik azt tükrözni.

Érdemes azt tenned, hogy ismét megengedésbe mész, ami ott van, ahol az ÉRDEKES NÉZŐPONT, VAN EGY ILYEN NÉZŐPONTOM, érdekes nézőpont, hogy van egy ilyen éberségem és mi lenne, ha többé nem kellene ennek az éberségnek a hatása lennem, mi lenne ha helyette választanék valamit, ami túlvinne ezen?

Amit sokszor nem veszed észre a különböző választásaid. Amikor sárgarépa levessel vagy körülvéve és egész életedben sárgarépa levesben úsztál a végén azt hiszed, hogy sárgarépa vagy, de mi van, ha nem? Amikor ilyen dolgok vesznek körül, az történik, hogy egy másik választást kell meghoznod magadért, hogy letisztázd, hogy valójában mi a valóságod, mi az a választás, ami elérhető számodra és hogy könnyíted meg magadnak. Amikor észre veszed magad, miután megcsináltad a „KIHEZ TARTOZIK ezt” és észreveszed, hogy azt mondod, húúúúúúúú nagyon dühös vagyok, kivéve, hogy nincs okod, dühösnek érezni magad, hú egy csomó ilyen energia van most körülöttem a világban.

Mit tegyél? Húúúú ez nem az enyém, mi lenne, ha érdekes nézőpontozni tudnám? A megengedés az, hogy „ÉRDEKES NÉZŐPONT, VAN EGY ILYEN NÉZŐPONTOM. Mi lenne, ha nem kellene igazodnod, és egyetértened a méreggel, vagy bármi is legyen az úgy tennél, mintha a tied lenne és igazodnod és egyetértened azzal az elképzeléssel, hogy ezzel együtt kell elsétálnod. Mi lenne, ha nem kellene ellenállnod és reagálnod rá, mint pl nem leszek mérges. Mi lenne ha helyette Húúúúúúúú MILYEN ÉRDEKES, HOGY ÉBER VAGYOK-érdekes nézőpont, hogy van egy ilyen nézőpontom.

Amit most azonnal megtehetsz, hogy vegyél egy kis nyugtalanságot a világból, vegyél egy kis szomorúság energiát, bármi lehet, ami még most is a világodban van és mondod, hogy ÉRDEKES NÉZŐPONT, VAN EGY ILYEN NÉZŐPONTOM. Általában megváltozik. Most vedd ezt az energiát, amikor megváltozott és mondd ezt–érdekes nézőpont, hogy van egy ilyen nézőpontom és még egyszer ÉRDEKES NÉZŐPONT, HOGY VAN EGY ILYEN NÉZŐPONTOM–legtöbb embernek 3 és 10 ismétlés között elkezd eltűnni, mert elismeri.

Engedd meg magadnak olyan dolgok elengedését, amire éber vagy ahelyett hogy megpróbálnál nézőpontokat kitalálni róluk és megpróbálnád elhinni, hogy a tied. Ha ki tudsz szabadulni abból az elképzelésből, hogy nézőpontot kell róla és el kell hinned, hogy a tied, akkor szabad vagy. Képzeld el, hogy úgy sétálsz keresztül a világon , hogy mindentől szabad vagy, amiről valakinek nézőpontja van.”

Dr. Dain Heer.  Fordította: Csókási Gabriella