Ha a pénz lenne a szeretőd, te milyen szerető lennél?

Ha a pénz lenne a szeretőd, te milyen szerető lennél?

article preview
Ha a pénz lenne a szeretőd, te milyen szerető lennél? Élvezed a pénzt? Játszol a pénzzel? Megengeded, hogy megajándékozzon? Vagy harcolsz vele? Nem foglalkozol vele? Kerülöd? Megveted? S mégis hibáztatod, ha valami nem működik?
Bármilyen is legyen aktuális kapcsolatod a pénzzel, érdekelne-e, ha vicces, játékos, örömteli és izgalmas lenne? Mi volna, ha a pénz lenne a legjobb barátod és nagyvonalú szeretőd?
Hajlandó lennél kíváncsi, kérdező, játékos lenni, és elfogadni a meglepetésszerűt, nem-vártat, előre nem láthatót, amely több pénzt hozna neked, mint valaha is el tudtad képzelni?
Íme 3 tipp arra vonatkozóan, hogyan változtathatod meg a pénzhez való kapcsolatodat:
Bízz az életedben Az, hogy bízol az életedben, nem azt jelenti, hogy kényszerzubbonyba bújsz, vagy örökre egy különleges útra lépsz.
Azt jelenti, hogy soha nem adod fel a dolgokat, soha nem hátrálsz meg és soha nem hagysz fel semmivel. Hajlandó vagy bízni magadban? Hajlandó vagy arra, hogy soha nem adod fel magadat?
Önmagadban bízni azt jelenti, hogy hajlandó vagy az élet kalandjára, hajlandó vagy azt mindig azt választani, ami téged szolgál, akkor is, ha az kényelmetlen, és akkor is, ha azt jelenti, hogy olyan változásokat és választásokat teszel, amelyeket senki nem ért meg (még partnered, családod vagy barátaid sem).
Az, hogy bízol önmagadban, elvihet téged komfort zónádon túlra, különösen mivel legtöbben igen jól ki vagyunk képezve arra, hogy feladjuk azt, amit igazán szívesen választanánk.
Hajlandónak kell lenned arra, hogy annyira más legyél, mint ami most vagy, tekintet nélkül arra, mások mit gondolnak, mondanak vagy csinálnak. Követeld meg magadtól, hogy legyél és cselekedjél, bármibe kerüljön is Magadtól megkövetelni azt jelenti, hogy felismered: bármi is legyen, megkapod az életben azt, amit kívánsz.
Akkor kezded el teremteni életedet, ha végül ezt követeled meg:
„Bármibe kerül is és bárhogy is néz ki, én teremteni fogom életemet.
Nem valaki más nézőpontja vagy valósága szerint fogok élni.
Megteremtem a sajátomat.”
Ez az élet kalandja.
Hajlandó vagy az élet kalandjára?
Hajlandó vagy arra a kalandra, hogy legyen pénzed?
Ahogy barátom és az Access Consciousness alapítója, Gary Douglas mondja:
„Mi van akkor, ha az élet célja a mulatság?”
Légy hajlandó bármit választani, elveszíteni, teremteni Einstein így határozta meg az elmezavart: mindig ugyanazt csinálod, és mindig más eredményt vársz el.
Ha meg akarod változtatni anyagi valóságodat, azt kell megváltoztatnod, ahonnan éppen működsz.
Mi az, amit megváltoztathatatlannak teremtettél? Mi az, ami számodra kőbe van vésve? Mit látsz értékesnek, állandónak, tartósnak? Egy otthont? Hosszú házasságot? Saját üzletet? Munkát? Adósságot? Mit választottál, ami nem képes megváltozni?
Úgy érzed, nem tudsz választani anyagi helyzetedet, pénzhiányodat, adósságodat vagy anyagi kilátásaidat illetően? Elkötelezted magadat arra vonatkozóan, hogy megtartod azokat a pénzügyi struktúrákat, amelyeket saját univerzumodban teremtettél, ahelyett, hogy valami teljesen mást csinálj? Egyfolytában változtatni igyekszel, de semmi nem működik? Mi az, amit nem csinálsz, és amit ha máshogy csinálnál, minden megváltozna?
Tedd fel a kérdést:
„Mit tudok ma tenni vagy mi tudok ma lenni ahhoz, hogy ez mind azonnal megváltozzon?”
Mi van akkor, ha ma hajlandó vagy a pénzzel új viszonyt kezdeni?
Olyan viszonyt, ami az élet kalandján alapul? Meg tudod tenni. A pénzhez való kapcsolatod megváltoztatása, egy új anyagi valóság teremtése veled kezdődik. Bízz az életedben.
Kérj, mindegy, mibe kerül, mindegy, hogy néz ki, ez a változás. Nem kell ugyanannak lenned, mint mindenki más. Nem kell ugyanazt csinálnod, mint mindenki más. Amit TE tudsz, az sokkal nagyobb, mint minden más. Légy hajlandó arra, hogy tudd, amit tudsz.
Légy hajlandó arra, hogy annak a teremtését választod, amit szeretnél teremteni a világban; amit saját életedként szeretnél teremteni.
Mi van akkor, ha az élet célja VALÓBAN a mulatság?
Te mulatsz/szórakozol?
Forrás: http://www.simonemilasas.com/money-lover-kind-lover/
Fordította: Kaposi Luca valaszthatsz.com
alombolvalosag.eoldal.hu