Egy teljesen más világ

Ha nem a kivetítésekből, elvárásokból, elkülönülésből,  ítéletekből és visszautasításból működsz,  rövidebb néven PESJR (angol rövidítés), akkor láthatod, hogy mi van előtted és lehetőséged van bármit megváltoztatni.

Ez egy teljesen más világ.

A kivetítések és az elvárások azok, amelyekről azt gondolod, hogy valaki mást fog csinálni, még akkor is, ha nem azt fogják.

Ez egy kivetítés: “Ez a férfi tökéletes számomra.” Az elvárás pedig “ugyanaz a nézőpontja lesz rólam, mint az enyém róla. Azt fogja gondolni, hogy én tökéletes vagyok számára.”

Az ítélet az  fix nézőpont vagy bármilyen meggyőződés arról, hogy valakinek vagy valaminek egy adott módon kell lennie.

Az elkülönülés akkor jelenik meg, amikor bármilyen módon ítélkezel. Elkülöníted saját magadat az adott személytől, vagy dologtól, amit megítélsz, még akkor is, ha az te vagy.

A visszautasítás, amikor elutasítunk vagy megtagadunk valamit.

Bármikor, amikor kivetítesz vagy elvársz valamit, akkor elkülönülsz, megítélsz illetve visszautasítasz valamit, ami éberséget adna. Kizárod az éberséged.

Soha nincs semmilyen kivetítésem, elvárásom, elkülönülésem, visszautasításom, ítéletem senkivel kapcsolatban sem. Mindig inkább érzékelek mint, hogy hiszek. Mindig képes vagyok az adott pillanathoz igazodni. Nem hiszem el, amit az emberek mondanak. Éber vagyok arra, ami a fejüket elhagyja. Akkor vagyok csak meglepődve, amikor azt csinálják amit mondanak.

A legtöbbünkre nagyon sok dolog ki van vetítve már a korai években, és azoknak a kivetítéseknek és elvárásoknak kedvezőtlen hatása lehet a testünkre és a lényünkre.

2 éves kor előtt nem érzékelsz semmilyen különbséget önmagad és a szüleid között, illetve a többi ember között, akik téged körülvesznek. Magadra veszed a gondolataikat, érzelmeiket, érzéseiket és a nézőpontjaikat. Majd, amikor eléred a serdülőkort, elkezdesz lázadni a szüleid és önmagad ellen is, azért mert ezeket a kivetítéseket és elvárásokat önmagad részévé tetted.

Ebben a valóságban a kivetítések és elvárások egyike az, hogy meg kell házasodnod és 25 gyerekednek kell lenni. Dolgokat adott módon kellene csinálnod. De te soha nem tudtál eszerint élni, ugye?

Milyen lenne, ha hajlandó lennél abból teremteni, amit tudsz, ahelyett, hogy másoknak milyen elvárásaik, kivetítéseik vannak, csak azt nézni, hogy te mit választanál és mi lennél?

Abba kellene hagyni a múltba tekingetni vagy a tapasztalataidra, az elvárásaidra és a kivetítéseidbe.

Olyan dologtól várod, hogy megjelenjen, ami soha nem lesz igaz. Tudod mit?  Azért, hogy létrehozd a látszatot, amely majd igaznak fog bizonyulni, le kell zárd az éberségedet. Így szeretnéd élni az életedet?

DIGITAL CAMERA

Egészen addig, amíg kivetítéseid és elvárásaid vannak valakivel kapcsolatban, soha nem láthatod az igazságot.

Ha nincs nézőpontod, kivetítésed, elvárásod, ítéleted, nem különülsz el, nem utasítasz vissza semmit, akkor éber lehetsz bármire, és majd  mindent meg tudsz változtatni.

Üdvözöllek egy teljesen más világban.

Forrás: https://garymdouglas.com/a-whole-different-world
Fordította: Kozák Anikó