A szex, amire valójában vágysz

Gary Douglas írása

A legtöbb ember heti háromszor szexel a házassága első évében. Mire elérnek az ötödik évhez, legfeljebb kétszer csinálják egy héten. Mire elérnek a házasságuk tizedik évéhez, egy évben kétszer csinálják. Mire a házasságuk tizenötödik évéhez érnek, egy évben már csak egyszer csinálják. Lehet, hogy azon tűnődsz, mi változott? Az emberek unalmassá válnak egymás számára, a múltban élnek és a bagatell vitáikat fontosabbá teszik, mint a lélek nagylelkűségét. Elfelejtették, valójában mi is az ő szexuális valóságuk. A TE szexuális valóságod tényleg unalmas, fárasztó és azon való törekvés lenne, hogy levedd a ruhád? Vagy inkább törődő, játékos és kalandos lenne?

Ha több minőségi közösülést szeretnél, akkor ezt a lélek nagylelkűségéből kell meghívnod, ahol azt kívánod, hogy neked és a másik személynek a legnagyszerűbb szexuális örömben legyen részetek, amit együtt teremteni tudtok. Nem tudod felkínálni a lélek nagylelkűségét az ítélkezés, következtetés vagy kontroll energiájából.

Mindig kérdésben kell lenned azzal, mi a te szexuális valóságod és milyen szexuális valóságot szeretnél az élvezetes másikkal felfedezésre invitálni. A pornó a nagyszerű szex nyerseségét és színlelését tanítja. Ez a fajta szex kizárja a lehetőségét annak, hogy önmagad legyél.

Az Access Consciousness® eszközei arra invitálnak, hogy gondoskodó, törődő, nagylelkű és örömteli szexben legyen részed. Milyen fajta szexet és közösülést imádnál? Itt van 3 kérdés, amit feltehetsz, hogy elkezdd befogadni azt a szexet, amire vágysz:

Milyen kitalálmányt használsz, hogy elkerüld a szexet és közösülést, amit választhatnál? A szexuális valóságod milyen teremtését használod, hogy korlátozd az összes gyönyörű közösülést, amit választhatnál? Mit tettél életbevágóvá abban, hogy soha ne legyen részed abban a szexben és közösülésben, amire vágysz? És emlékezz rá, a tested az, ami közösül.

Mielőtt lefekszel valakivel, kérdezd a tested…

Mókás lesz neked ezzel a testtel közösülni?

És tedd fel a kérdést:

„Milyen energia, térűr és tudatosság lehetünk a testem és én, ami megengedi nekünk a gyönyört és élvezetet az örökkévalóságig?” Lehet, hogy meglepődsz, kivel szeretne a tested játszani!

Forrás: S. K.