Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mások mintáinak feloldása Mimikri + 90% agyturbó

2019-05-12 @ 13:00 - 16:00

Ha nem értjük valakinek a választását, a működését, az életét, miért is csinálja azt amit, szeretnénk megérteni. S ezzel, hogy megérteni akarjuk bemásoljuk, leutánozzuk azt.

Kaméleon a mimikri szimbólizálására
Ez a testkezelés tanfolyam kurzus hozzájárul ahhoz, hogy mások útjainak, érzelmeinek, fájdalmainak, választásainak lemásolását feloldd, eltöröld.

A BIOMEMETIKUS azt jelenti, amit bezársz a testedbe, amikor meg akarsz érteni valakit és ezért leutánozd, mert azt hiszed, akkor majd megérted miért választotta azt a valóságot, vagy azt hiszed, hogy akkor tudsz neki segíteni. Mindannyian csináljuk ezt, kis-gyermekkortól kezdve.

A testkezelés az összes, akár a szülőktől, az iskolákból, családból, társadalomból, párkapcsolatból, kollektívből átvett fix, korlátozó nézőpontokat, ítéleteket, mintákat, fájdalmakat törli, amit a megértés kedvéért leutánoztál, s talán már el is felejtetted, hogy nem is a tiéd. Mi van, ha ez megváltoztatható? Milyen változás lehetséges itt?

Mások mintáinak, útjainak, valóságának oldása, mindenhol, ahol leutánoztunk, lemásoltunk másokat, megérteni próbáltuk, illeszkedtünk a valóságukhoz, szülői, párkapcsolati minták, pénzügyi minták és még mi más is…

Ha valóban TE lennél, önmagad lennél, ki lennél? Ha én valóban én lennék, igazán önmagam lennék, ki lennék? Mit választanék? Kivel? Hol? Mikor?

90% agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása testtanfolyam: Hallottál már a Csúcshatás című filmről? Hozzájárulás lehet neked mind az éberségedhez, mind az érzékelésedhez, tanulás könnyítéséhez, memóriához és még mi máshoz is? (Mimikri testkezelés elvégzése előfeltétel, ennek a kurzusnak az elvégzéséhez!)

Befektetésed:
Mimikri 24.000 Ft
90% agykapacitás 24.000 Ft
Ha mindkettőt szeretnéd együtt elsajátítani: 33.000 Ft

Kérjük időben jelezd részvételi szándékod 🙂 Köszönjük!

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő, Elengedés Sedona módszer
+36 30/311-7544

Bajusz Tibor Access Bars® & Testkezelés Facilitátor,
SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, Elengedés Sedona módszer +43 681 81781227

https://www.facebook.com/events/367797193873330/

Részletek

Dátum:
2019-05-12
Időpont:
13:00 - 16:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,

Helyszín

Debrecen
Debrecen, 4024 Magyarország

Szervezők

Magyar Mónika
Bajusz Tibor

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..