Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Teremtő, tápláló szexuális energia helyreállítása kurzus

2019-05-12 @ 09:00 - 12:00

A test ajándék számunkra. Vajon mennyire élvezzük, tápláljuk, éljük meg a maga teljességében? Arra lett tervezve, hogy a megtestesülés tudatosságát ajándékozza nekünk. Ehelyett azonban, ebben a valóságban gyakoribb, hogy az ítélkezés forrásaként tekintünk rá, és ez alakítja át a molekulákat. A szex is igen gyakran tabutéma, és jócskán megítélt a világunkban.

MI lenne, ha feloldanánk a bevett, magunkévá tett, de nem tápláló nézőpontokat, energiákat? Mi más lenne lehetséges a testeinkkel, a szexben, a partnerünkkel?

Mi kellene ahhoz, hogy a szex, a közösülés felszabadult, örömteli, orgazmikus legyen?

Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása® testkezelése az Access Consciousness-nek:

Hozzájárulás lehet:
* ha újra és újra nem működő, nem tápláló kapcsolatban találjuk magunkat, mégis ismét ezt választjuk
* ha mellettünk kikupálódott a másik, s amikor ez megtörtént, ő továbbáll, mi pedig újra keresünk és találunk megszerelnivalót
* ha olyanokhoz vonzódunk, akik nem kedvesek, nem törődőek velünk, a testünkkel
* ha automata, tudattalan minták, mechanizmusok indítják be és mozgatják a választásainkat a párkapcsolatban

Ezen a kezelésen két különböző energiát futtatunk.
*Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához kezeléssel kioldhatók, feloldhatók a testből azok az energetikai lenyomatok, blokkok, fájdalmak, amiket magunkba zártunk.

Ha elengedjük, kioldjuk a testből ezeket a sémákat, beidegződéseket, lehetségessé válik tápláló kapcsolat, párkapcsolat választása.

*A generatív szexuális energia helyreállítása a tápláló gyógyító szexuális energiákat állítja helyre, amiket kizártunk a mágneses vonzódás korlátozásaival.

Ez a testkezelés hozzájárul ahhoz, hogy elismerjük, válasszuk és megéljük a gyógyító képességünket, a szexuális gyógyítóit is.

Szex és párkapcsolat automata válaszadó rendszereinek eltörlése és megsemmisítéseElőfordulhat, hogy ha nem ismerted el, hogy szexuális gyógyító vagy, akkor folyamatosan szereled, megjavítod azokat, akikkel kapcsolatba kerülsz, s miután ez megtörtént, a kapcsolat véget ér, a gyógyult fél távozik, s te kezded elölről az egészet, mással.

A tudatos szexuálisság jegyében érzékeled és azt választod, aki igazán tápláló lesz a testednek, a lényednek. Amint a tápláló, törődő, kedves energiák felé nyitottá válsz, elérhetőbbé válik a megtestesülés örömének megélése.

Semmilyen előfeltétele nincs a tanfolyam elvégzésének.

Befektetés : 24.000 Ft.
Párban együtt: 22.000 Ft/fő
16-18 éves korig, ismétlőknek féláron. Ismétlőket is örömmel várunk.

A kurzus után az Access Consciousness® testkezelője leszel, használhatod magadon és másokon is ezt a kezelést. Nemzetközileg elismert oklevelet kapsz.

Ha felfedeznéd, hogy az access testkezelésein keresztül hogyan változhat meg a tested, a világod, ez neked való lehet. Energetikai szinten működik, nem szükséges, hogy megértsd hogyan.

Előzetes bejelentkezést időben kérünk szépen.

Magyar Mónika
Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor,
SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő
+36 30/311-7544

 

Bajusz Tibor
Access Bars® & Testkezelés Facilitátor,
SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő
+43 681 81781227

Mi lenne, ha feltennéd a kérdést, mielőtt szexelsz valakivel:
Bulis lesz számunkra? Tápláló lesz? Örömteli lesz? S ezzel az éberséggel, választanád, vagy sem…

https://www.facebook.com/events/283669919233613/

Részletek

Dátum:
2019-05-12
Időpont:
09:00 - 12:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,

Helyszín

Debrecen
Debrecen, 4024 Magyarország

Szervezők

Magyar Mónika
Bajusz Tibor

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..