Kérd és megadatik 2

„Mi lenne, ha elkezdenél befogadni? Igen te – Kedvesem, TE. Mit szeretnél? Lássanak? Halljanak? Elfogadjanak teljesen? Óh, igen! Már hallak is: „Persze, micsoda kérdések. Ha csak úgy elfogadsz, minden rendben lesz, elfogadnak és értékes leszek. Akkor majd létezni fogok”

Itt jönnek az én kérdéseim, szerintem először csak suttogva:

Mi van a befogadással? Hangosabban? MI VAN A BEFOGADÁSSAL?

Óh, befogadok én, befogadok” mondod „Persze, hogy befogadok, úgy értem az nem probléma. Ha valaki adni akar valamit, persze hogy elfogadom. Szeretek kapni, nem, nem, nem, nincs problémám a befogadással”

Más is kicsit nehéznek érzi ezt? A legtöbben nem fogadnak be ezen a bolygón. Észrevetted? Akár hiszed, akár nem ez arra is igaz, aki ezt a könyvet olvassa. Csak nézz rá erre egy pillanatra, kérlek:

Mindig te voltál az, aki leginkább bizonygatta, hogy valamire nem vagy képes. De mindig is tudtad, hogy senkinek nincs annyi kapacitása, mint neked, ezért közben pedig mindig egyedül akartál csinálni mindent, miközben azon gondolkodtál, hogy talán mégis szükséged lenne másra, amire valójában nem is volt szükséged.

Hát ezzel a hozzáállással aztán, nem valami sokat lehet befogadni. Amit ez megenged az egy halom irányítás és kísérlet arra, hogy valamit létrehozz.

A fogadás az egy teljesen másik játék.

Például, tegyük fel, egy északi országban élsz valahol Európában. Az év egyik felében sötét van és pokoli hideg, hívjuk ezt most Svédországnak, csak a hecc kedvéért.

Nah, most képzeld el, hogy felébredsz az első tavaszi napon itt, Svédországban. Milyen? 6 hónap sötétség után, élettelibb vagy mint bármikor máskor vagy mi? „Azt gondolod, Nap wow Nap!”

Kimész a nulla fokban, egy cappucinoval, az arcod a kevés nap felé fordítod. Hideg van, látszik a leheleted…. de kit érdekel? Túl vagy még egy télen! Ez az érzés: „ Óh Istenem, élek! Ez az bébi, gyerünk jöhet minden!

Most ezt hasonlítsd össze egy reggellel, a tél közepén: Felébredsz és ezt gondolod, ”Miért kell itt lennem? Lenyomhatnám az ébresztőt még 27-szer? Nem jelenthetnék beteget? Ah, nem, ez a saját üzletem. A tulaj tudni fogja, hogy kamuzok.” Aztán kimész a házból, nem akarod, hogy bárki meglásson, beszéljen hozzád. Olyan igazi – ah, ma semmi sem megy – nap.

Vedd észre, hogy ez két teljesen másféle létezés a világban.

Melyikből szeretnél többet?

Az első végtelen befogadás. Az első energiájával, befogadhatod mindazt a pénzt, embereket, szeretetet, szexet és kapcsolatot, amire valaha vágytál.

Míg a másik, amit általában választunk a következő nézőpont: „Nem, nem kapok senkitől semmit. A saját kis buborékomban vagyok és ennyi. Itt majd kitartok, felhúzok egy falat itt, egy korlátot ott, szépen kizárom magam. És akkor majd itt biztonságban leszek.”

Ebben nem túl sok befogadás van. Ebben a valóságban igazából teljes a kizárás. Itt minden arra alapszik: „ha én ezt adom neked, mit kapok cserébe?” és „ha ezt most elfogadom, mivel fogok tartozni?”

Folyt. köv…

Forrás: Dr. Dain Heer: Being You Changing the World http://beingyouchangingtheworld.com/ 

Fordította: http://vegtelenvalasztasok.hu/