Próbálod bizonyítani hogy nem szereted a pénzt?

Próbálod bizonyítani, hogy nem szereted a pénzt ?

Itt van 3 szó amit mondj ki hangosan.  Vagyon, gazdagság, pénz.

Mi jött fel ? Könnyedség és tér ? Vagy több ítélet?

Legtöbb ember azt mondja szeretne gazdag lenni, de a választásaik az ellenkezőjét jelzik.

Elképesztő, hogy az emberek mennyire próbálják bizonyítani, hogy ők nem gazdagok. 

Hány döntésed van arról, hogy a gazdagok hogyan viselkednek vagy milyenek? Eldöntötted, hogy a gazdagok rosszak és borzasztóak és a szegények könnyei, verejtéke és vérén keresztül kapták a pénzüket? Mindezek egy előre megfogalmazott elképzelések arról, mi tesz valakit gazdaggá vagy szegénnyé. Egyáltalán igaz ?

Gary szülei kedves és boldog emberek voltak akikkel úgy nőt fel, hogy volt az a nézőpontjuk, hogy a gazdag emberek nem boldogok.
Mivel eldöntötték, hogy ez így van, így egész életüket azzal töltötték valahol, hogy bebizonyítsák a gazdag emberek nem boldogok.

Gyermekként Gary nézőpontja az volt. Megpróbálhatnánk ?

Szerette volna meglátni azt, hogy gazdagnak lenni az engedélyezi a boldogságot és felfedezett valamit.

Gazdagnak és szegénynek is csak egy választás az hogy boldog lesz.
Hozzátette még azt is : Tudom legtöbben nem hiszitek el, hogy ti teremtitek a szegénységeteket, sajnos Te vagy az egyetlen aki ezt teheti.

Tehát mi az amit Te választasz ami megteremti a személyes szegénységedet ?

Ha nem vagy elégedett a szegénységgel, ne határozd el, hogy nem lehet valamid. Abban a pillanatban, amikor eldöntöd neked nem lehet valamid, elkezded azt teremteni, hogy nem lehet.

Ha nem vagy megelégedve azzal, hogy a szegénységben szenvedsz -menj el dolgozni. Ha teljesen szeretnéd felszámolni hajlandónak kell lenned a totális éberségre. Ha totális éberséged van akkor kérdésben kell lenned. Amikor totális éberséged van nem tudod azt mondani, hogy — nem vagyok rá képes — nem tudom megcsinálni—Ez az összes csak ítélet.

Ha hajlandó vagy ránézni a választásokra és hogy a választások hogyan teremtenek, elkezded azt a szabadságot, ami másoknak nincs meg. Ez az igazi forrása a szegénység felszámolásának.

Ha még többet szeretnél hallani az egyéni szegénységről és erős tisztításokról, hallgasd meg a beszélgetést (angol):

Forrás: http://access-consciousness-blog.com/…/prove-not-like-money/

 Fordította: Kovács Angéla