Be nem teljesített ígéretek nehezítik az életed?

Politikusok – és önfejű szeretők – jól ismertek a be nem teljesített ígéreteikről. De mi is. És a világunk is.

A be nem teljesített ígéretek visszatartanak, így nem tudsz az a káosz lenni, ami azon túl tudna teremteni, mint amit megígértél.

„A jövőd kreálása helyett azt mondod, de megígértem, meg kell tartanom, vagy van ez az ígéret, amit meg kell ígérnem. Ezeknek semmi köze ahhoz, ami igaz lenne számodra” – jelentette ki nemrégiben az Access Consciousness® alapítója Gary Douglas a Tudatosság Kreatív Határmezsgyéjén.

Ahogy Gary és Dr. Dain Heer rávilágítottak a be nem teljesített ígéretekre és azok káros hatásaira az életünkre és világunkra, néhányan a hallgatóságból érezték, amint elsuhan mellettük az életük.

A be nem teljesített ígéretek nagyon rongáló hatásúak. Képzeld el, hogy megígéred magadnak, hogy a következő életben nem leszel szegény, aztán ott találod magad az összes pénz nélkül, amire ebben az életben vágynál. Bírálnád magad 24/7 (a hét minden napján)? Vagy ha megígéred, hogy soha nem leszel olyan, mint bárki más, de hát hogy lehetnél másmilyen, mint aki igazából vagy?

Amikor úgy érzed valami nem fog megvalósulni, egy be nem teljesített ígérettel van dolgod. Akár a tiéd, akár a másét tetted magadévá.

  • Szóval, hány be nem teljesített ígéreted van, amit nem tartottál be?
  • Hány be nem tartott ígéret van, amit neked tettek, de soha nem tartottak be?
  • Hány erőteljes ígéretre vársz még, hogy az emberek beteljesítsék?

A világunk is tele van be nem teljesített ígéretekkel. A legelső jelenleg, hogy a tudatosság és szellemi tudatosság nem szükséges és nem kívánatos.

A szellemi szegénység az elsődleges, amiből teremtünk. Nem tanítottak meg minket tudatosságot teremteni, a szellemi kapacitásunk a legkisebb közös nevezőn fekszik.

Gary szerint amit észre kell venned az az, hogy a világ többsége azt akarja, hogy urald a saját szellemi tudatosságodat. Mennyit uraltál eddig szellemi tudatosságodból annak érdekében, hogy illeszkedj a kényszerű ígérethez, hogy nem vagy tudatos?

Mi az ellentéte a be nem teljesített ígéretnek? A választás, és ahogy Gary gyakran említi, a választás teremt.

Hányszor működtél abból, hogy majd egyszer boldog leszek?

Ez egy be nem teljesített ígéret, amit soha nem tartottál be magadnak, ahelyett hogy a boldogságot választottad volna.

Mit választhatsz, amit senki más?

Gary szerint nincs be nem teljesített ígéret, csak választások, amiket eddig nem választottak.

Forrás

Fordította: http://vegtelenvalasztasok.hu/