4 eszköz a még több boldogságért

Vajon eldöntötted, hogy könnyebb úgy élni az életed, hogy az teljesen másokról szóljon?

Feltetted valaha a kérdést “Mi igazán az én valóságom és miért próbálok valaki más lenni?”

Amikor megpróbálsz valaki más lenni, általában nem igazán éred el vagy teremted meg azt amire vágysz. Érdekelne egy másik lehetőség?

Képzeld el egy pillanatra milyen könnyű lehetne az életed ha nem kellene másoktól bevenned, hogyan létezz az üzletedben, a kapcsolataidban, a családban, az életben, a szerelemben és ebben a valóságban?

Ha bármi LEHETNÉL…, mit választanál?

Ha bármit TEREMTHETNÉL…, mit választanál?

És, ha nem választod most…, akkor mégis mit csinálsz??

Íme 4 eszköz az Access Consciousness társ-alkotóitól, Gary Douglas-től és Dr. Dain Heer -től , amik segítenek kiszabadulni ennek a valóságnak a dobozából, a boldogság és még több könnyedség felé:

  • Légy hálás!

Amikor hálás vagy nem tudsz ítélkezni. Kérdezd meg: Miért vagyok ma hálás?

  • Ne várj, teremts! Lépj! „Egy ezer mérföldes út is egyetlen lépéssel kezdődik.” Csak egy választás. Mi lehetsz, és mit tehetsz másként, hogy azért az életért válassz, amit ma igazán teremteni szeretnél? És akkor válassz!
  • Ahelyett, hogy valaminek a rosszaságát keresnéd, tedd fel ezt a kérdést: „Mi a jó ebben, amit nem veszek észre”? Ez segít kijönni a gödörből.
  • Csinálj ma valamit, ami tápláló számodra! Mindig elfoglalt vagy csak csinálod, csinálod, és csinálod? Szánj magadra és a testedre egy órát minden nap: Menj ki a természetbe, vegyél egy forró fürdőt vagy csinálj valamit, amit élvezel.

Forrás: http://access-consciousness-blog.com/2017/01/4-tools-for-more-happiness/

Fordította: http://vegtelenvalasztasok.hu/