Hogyan ne szállj ki soha az életed teremtéséből?

Nagyon sokszor észreveszem, hogy az emberek mindig feladják, még mielőtt sikerre vinnének valamit. Újra és újra végignéztem ezt.

Volt egy hölgy aki azt mondta: 10 ember feliratkozott a tanfolyamomra, nagyszerű lesz! És akkor azt mondtam neki: Oké most ölted meg. Mert amikor következtetésre jutsz, hogy ez milyen nagyszerű lesz, akkor már fel is adtad… 

Igen, amikor következtetésre jutsz bármivel kapcsolatban, és nem abban a kérdésben vagy, hogy mi egyéb lehetséges, innen kell működnöd, ebből a nézőpontból, hogy mi egyéb lehetséges.

Hajlandónak kell lenni ránézni erre, és ez a hölgy ezt csinálta és aztán az emberek elkezdték lemondani a tanfolyamát. A széken kell ülnöd, nem a szék mellett. Bocsánat én csesztem el, ez az én hibám. Igazad van, én vagyok a hibás, én férfi vagyok, te nő vagy, neked mindig igazad van.

Szóval ezzel, hogy soha ne add fel, azt kell észrevenni, hogy mikor adod fel. Ha elmégy pl. egy meghallgatásra, hogy énekelj valahol, s azt mondod, na ez rosszul sikerült, akkor épp most adtad fel. Ha azt mondod, ez jól sikerült, akkor is épp most adtad fel, most szálltál ki.

Ne következtess semmivel kapcsolatban. Oké kíváncsi vagyok, ez hogy fog sikerülni.

Az egész életemet azzal töltöm, hogy azon tűnődöm, hogy vajon, hogy fog sikerülni, nem azzal, hogy most jó volt, rossz volt, helyes volt, helytelen volt.

Következtetés nélkül kell élni, és a végső feladás, végső kiszállás az, amikor következtetsz bármivel kapcsolatban.

Én soha nem következtetek semmivel kapcsolatban, mindig abban a kérdésben vagyok:  Igen és még mi van itt, és ez vajon hogy fog működni? Simone azt mondta, miről fogunk ma beszélni a tanfolyamon? Mondom, hm nem tudom, majd megkérdezem, hogy mi újság. Az én működési elvem az az, hogy Mi a helyzet hapsikám, én vagyok a Tapsi-hapsi a tudatosságnak, mém.

Számomra, ha soha nem adod fel, akkor soha nem kell megadnod magad a következtetéseinek, örültségének és ítélkezéseinek a többi embernek, és akkor soha nem kell kiszállnod, mindig teremtésben vagy.

Soha ne add fel, soha ne add meg magad, soha ne szállj ki és az életed folyamatosan ki fog terjeszkedni.”

Forrás: https://soundcloud.com/garydouglas-2/hungarian-hogyan-ne-szallj-ki-soha-az-eleted-teljes-teremtesebol/s-9Tgbd

Tolmácsolta: Békési Veronika  Lejegyzetelte: Magyar Mónika