Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Bars a Gyengéd érintés kurzus

2019-06-14 @ 09:00 - 16:00

Mi van, ha elérhető, hogy az élet a Földön igazán neked való, élvezetes és vibráló legyen, ha fiatal vagy, ha nem, légy bár férfi vagy nő, légy “egészséges” vagy sem, vagy éppen boldog/boldogtalan. Létezik, hogy választási lehetőségeink végtelenek és a lehetőségek bőségesek?  Mi van, ha igen?

Talán azoknak szól ez, akik felfedezőként mindig keresték a valami más, több, nagyszerűbb, örömtelibb, az eddigin túlmutató lehetőségeket. Mindig is tudták és tudják, hogy létezik felszabadult, könnyedséggel teli mindennap.

Mi van, ha szinte bármi, tényleg bármi megváltoztatható?

Az Access Consciousness™ nem titkolt célja, az hogy megerősítsen abban, hogy tudd, hogy tudsz. Egyszerű eszközök, információk amivel megteremtheted azt az életet, amire vágytál. Egy lehetséges út ez a tudatossághoz.

Az Access alapképzése a Bars®. A Bars 32 pont és sáv a fejen, amit ha finoman, gyengéden megérintenek, az energia felszabadul és szabadon tud áramolni, elkezd kitisztulni az, ami távol tart attól, hogy azt az életet válaszd, éld, ami neked igazi. Egyszerűen hangzik? Mert az is.

Mi a Bars kezelés ajándéka?
Ahogyan a számítógép adattárolójában: egész életed során elraktározódnak gondolatok, érzelmek, hozzáállások, nézőpontok, ítéletek, érzések, megfontolások, amiket magadévá tettél. Egyszerűen elengedheted, leteheted, eltörölheted ezeket, a bárok futtatásával. Ahogyan tisztítod ezt, felszabadultabb leszel, elolvadnak a korlátozások, a korábbi beszűkült életed kiterjedhet, és akár megváltozhat az egész életed is, ha szeretnéd.

Ha szeretnéd és választod, könnyedén leteheted a korlátozó nézőpontjaid, különböző életterületek elakadásait, blokkjait. Miközben ellazultan fekszel és befogadsz. Megengeded, hogy a kezelő Bars kezelést ajándékozzon Neked.

A Bars® mágikus varázspálcája, különböző élet-területek, mint pl:
• kommunikáció,
• öregedés,
• kontroll,
• gyógyítás,
• test,
•szexualitás,
• pénz pontjainak
végtelenül gyengéd érintésével elengedheted a régi energiákat, korlátozó ítéleteket, fix nézőpontokat, hiedelmeket, amelyeket eddig elraktároztál, s ami gátolja, hogy képes legyél el- és befogadni, és valami nagyszerűbbet, mint tegnap, mint amit eddig lehetségesnek gondoltál.
1 nap érted, 1 nap a jelenedért, jövődért, a bolygóért, az örömért. A nap folyamán 2 kezelést ajándékozol és 2 kezelést fogadsz. A képzés után oklevelet kapsz nemzetközileg elismert BARS KEZELŐ leszel.

Befektetés Önmagadba: 63.000 Ft

16-18 évig, ismétlőknek: Fél ár, felnőtt tanfolyami résztvevővel.

Gyerekeknek 15 éves korig a tanfolyam INGYENES, felnőtt tanfolyami résztvevővel.

Ismétlőket is örömmel várunk.

Mi az az energetikai kaland, amit most együtt felfedezhetünk?

Bízunk benne, hamarosan Veled is találkozunk! Mi kellene hozzá?

Ha van ötleted, kinek lehet ez még kihagyhatatlan hozzájárulás és meginvitálod, örömmel várjuk őt is és azon tűnődünk mit hozhatunk létre itt és most együtt. Szívesen utazunk, ha elvégeznéd, ha szervezőként hozzájárulnál, örömmel működünk együtt veled.

Előzetes bejelentkezésed kérlek, időben tedd meg, köszönöm.

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő
+36 30/311-7544 10

„Az életben minden könnyedén, örömmel, ragyogva áramlik felém”

Access Consciousness Bars kezelés energiahúzás

Részletek

Dátum:
2019-06-14
Időpont:
09:00 - 16:00
Esemény kategória:

Helyszín

Debrecen
Debrecen, 4024 Magyarország

Szervező

Magyar Mónika
Telefon:
+36303117544
E-mail:
magyar.monika1@gmail.com
View Szervező Website

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..