Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Access Energetikai Facelift/Ránctalanítás testkurzus Fiatalodj energiákkal

2019-07-13 @ 09:30 - 16:30

Belépés egy különleges világba. Megnyílás valami másra, ami túl van talán azon, amit elképzeltünk eddig, hogy lehetséges. Igazi kuriózum az Access Conscioussness® repertoárjában.
FACELIFT® energetikai ránctalanítás, leheletnyi varázslat a testen, az arcon, a létezésünkben, mindenféle plasztikai beavatkozás nélkül, az energiákkal, gyengéd tápláló érintéssel.)

Elképesztő hozzájárulás, hogy visszafordítsa az öregedés jeleit mind az arcon, mind a testen, valamint elsimítsa az élet ráncait is.

Fiatalság? Kortalanság? Megújulás? Ragyogó kisugárzás, életteli vitalitás? Az Access Consciousness® Energetikai Facelift® egy egyedülálló kezelés. A dekoltázson, a nyakon, az arcon és a fejen kézrátétellel végzett technika, ami a teljes szervezet egészségére és vitalitására is hatással van, visszafordítja az öregedés jeleit.

Színes ábra és videó segíti a ránctalanítás lépéseinek elsajátítását.

Dinamikus kurzus, ahol 2 kezelést fogadsz és 2 kezelést adsz. Kedves törődő táplálás ez a kézrátételes finom energetikai módszer.Gyakran 1 kezelés is igen hatékony, néhány kezelés után látványos hatást érhetünk el és körülbelül 10-20 kezelés kellhet ahhoz, hogy maradandó eredményt érjünk el, tapasztaljunk meg.

* Képzett oktató segítségével sajátíthatod el az energetikai kezelést
* Felfedezheted a saját gyógyítói képességeid a kezeiddel
* Tisztítások, tippek, oldások az öregedés témakörében és ami a tanfolyamon felmerül a résztvevők körében
* 40 oldalas kézikönyvet kapsz, ami az elsajátításban és a későbbiekben hasznos segítőd lesz a kezelésben
* Színes képek az energetikai ránctalanítás folyamatáról
* Nemzetközileg elismert oklevelet kapsz, Access Facelift kezelővé válsz,

Semmiféle terméket a ránctalanításhoz nem használunk, 29 féle energiával kézrátétellel dolgozunk. (dekoltázs, nyak, arc, fej)

Valahányszor belenézünk a tükörbe és megítéljük magunkat, pl. van egy nézőpontunk, hogy túl öreg, ráncos, nyúzott, lestrapált az amit látunk, ráíródik az arcunkra, testünkre. Minél több ilyen nézőpontunk, ítéletünk van, ez annál jobban megmutatkozik a testünkön. A kezelés igen hatékony: simább, ragyogóbb arc, rugalmasabb test, az öregedésről alkotott nézőpontjaid elengedése, megváltoztatása.

A közel 30 különböző energia újrateremti a testet sejtszinten, fiatalítja, megújítja, élettelivé varázsolja a bőrt, rugalmasabbá teszi a testet, tudatosságot teremt. Beindul a szervezet természetes kollagéntermelése. Megteremti a kezelés a könnyedséget a tested, arcod számára, megváltozik az, ahogyan a testünkről, annak működéséről vélekedtünk. Miközben ellazultan pihensz, megfiatalodik az arcod, a tested, mindenféle műtét, krém nélkül. 

Befektetés a kurzusba: 55000 Ft.
16-18 éves korig: féláron.
Felnőtt tanfolyami résztvevővel, 15 éves korig a tanfolyam ingyenes.

Ha van ötleted, kinek lehet ez még kihagyhatatlan hozzájárulás és meginvitálod, örömmel várjuk őt is és azon tűnődünk mit változtathatunk meg itt és most együtt. Szívesen utazom, ha elvégeznéd, ha szervezőként hozzájárulnál, örömmel működöm együtt veled.

Kérjük időben jelezd részvételi szándékod. Köszönöm.

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő, Elengedés/Sedona módszer
+36 30/311-7544

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és szöveg

Az esemény linkje a Facebookon:

https://www.facebook.com/events/628664820949044/

Részletek

Dátum:
2019-07-13
Időpont:
09:30 - 16:30
Esemény kategória:

Helyszín

Debrecen
Debrecen, 4024 Magyarország

Szervező

Magyar Mónika
Telefon:
+36303117544
E-mail:
magyar.monika1@gmail.com
View Szervező Website

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..