A varázslat titka

Kevés módszer maradt meg a tarsolyomban. Access Consciousness, Sedona Method (Elengedés), Mátrix Energetika. Ezekben rengeteg egybecsengő dolog van. Nem hitből, nem dogmákból, hanem tudatosságból működnek.

Az alábbi írás megállja a helyét mindhárom közegben. A forrása A Mátrix Energetikában gyökerezik. Melissa Joy Johnson új könyvének részlete.

A kezdő lépés, hogy megváltoztassuk az érzékelt tapasztalás milyenségét, hogy elengedjük azt, hogy a bármivel való ellenállás rezgése legyünk. Engedd, hogy legyen.

Az, hogy megengedjük, hogy legyen, megadja nekünk az erőt a dolgok megváltozásához. Amikor a semlegesség állapotában vagyunk, akkor nincs pozitív, vagy negatív töltés. Nincs ítélet. Csak vanás van, a teljességében. Mindkét oldala a polaritásnak (pozitív és negatív) benne rejlik. A pozitív és negatív közötti rejlő semleges térben készségesen változnak meg a dolgok.

A semlegesség mindent magában foglal. A magába foglalás megengedés és a megengedés a változás kemény valutája.

Az elengedés, vagy meg(át)adás az érzékelt változás igényének más, mint a feladás. A megadás annak, ami látszólag van, hozzájárul ahhoz, hogy elengedjünk afelé, ami látszólag nincs. Nincs különbség.

A tudatosság mindent magába foglal, ezért ami nincs, az nem különbözik és nincs elválasztva attól, ami van. Együtt léteznek. Ugyanazok. Egyek.

A feladás különbözik az elengedéstől. Amikor feladjuk, akkor beletörődünk valamibe, ami annak tűnik, amit nem akarunk. Folyamatosan azonos rezgésen maradunk vele, a hiábavalóság érzésével, tehát az, ami túl van ezen a valamin, azt kizárjuk az éberségünkből. Tehát bármi hasznos, amit kizártunk az éberségünkből, ellenállást teremt az áramlással szemben.

Az elengedés, vagy átadás: megengedés és a megengedés visszatérést teremt az áramláshoz. Amikor megengedjük a változást, ami a természetes lényegünk, akkor a változás a korláttalan potencialitás megengedésévé válik.

Az elengedés a ragaszkodás felszabadítása afelé, ami van, vagy látszólag nincs. Az elengedés a mindent magába foglaló megölelése. A befogadás olyan szabadság, aminek nincs ellentéte. Egyszerűen van és nincs együtt, egyszerre. Amikor minden megengedett, befogadott, magadhoz ölelt, akkor nincs szükség a ragaszkodásra semmihez.

Az univerzum elképesztően tudja, hogy mi a különbség a valódi és a tetetett elengedés között.

Az előbbi azt mondja: „Elengedem ezt a vágyat a mindenbe és visszatér hozzám, mint tapasztalat és megnyilvánulás.”

A tettetés azt az üzenetet küldi: „Akarom ezt, és tudom, hogy el kéne engednem, hogy hagyjam, hogy kibontakozzon, de, biztonság kedvéért, ehhez a kis csücsökhöz ragaszkodok, miközben úgy teszek, mintha bíznék!”

A teljes elengedés, vagy átadás, elindítja a lendületet és megengedi a teremtés hullámainak, hogy visszatérve visszhangozzanak.

Írta: Palacskó András tudatosteremto.hu