4 kérdés nagyszerűbb lehetőségek teremtésére

“A világ meg akar adni neked mindent, amire vágysz.”
Idézet Gary Douglas új könyvéből az “Áldott lehetőségek”(Blessed Possibilities)-ből

Az Access 7 napos eseményei telis-tele vannak életet megváltoztató kérdésekkel, eszközökkel és tisztításokkal, amik arra lettek tervezve, hogy egy új valóságba katapultáljanak téged. Képzeld el, hogy egy gyönyörű környezetben vagy, ahol a föld és a környezet hozzájárul a lényedhez és, a változáshoz, amit választasz. Egy tanfolyam napirend, tiltott témák, szabályok és megkötések nélkül. Egy tanfolyam, ahol igazán bármi lehetséges.

Íme egy rövid részlet a könyvből:

“A lehetőség áldott választása a módja annak, hogy az Univerzum hozzájáruljon az életedhez és megteremts valamit, amiről soha nem gondoltad, hogy lehetséges. Neked, mint végtelen lénynek, végtelen választásod, végtelen kérdésed, végtelen lehetőségeid, és végtelen hozzájárulásod van, de visszautasítod a lehetőség ajándékát. Ha valaki ajánl neked valamit, ami nem illik a valóságodba, visszautasítod azt. Ha valamit nem úgy mondanak, ahogy szeretnéd, hogy mondjanak, akkor ez nem lesz része a valóságodnak. Azt mondod: “Úgy kell, hogy hangozzon, ahogy hallani szeretném.” A szüksége annak, hogy úgy halld a dolgokat, ahogy hallani szeretnéd, akadályozza az áldott lehetőségeket, amik elérhetőek számodra. Nem vagy hajlandó úgy hallani a dolgokat, ahogy azok hozzád érkeznek. Visszautasítod a lehetőségeket, amikor azt mondod: “Nos, ez nem az volt, amire gondoltam.”

Amikor egy lehetőség megjelenik számodra, a következőket mondhatod és kérdezheted:

  • Azta, ez teljesen máshogy jelent meg, mint ahogy gondoltam!
  • Mi más is lehetséges?
  • Mi mást választhatok ezen túl?
  • És mi mást választhatok ezáltal?

Az áldott lehetőségek a választás áldásának felismeréséről szól, és az ajándékról, ami akkor vagy, amikor kérdésként létezel. Amikor kérdésben vagy és választasz valamit, sokrétű lehetőségeket teremtesz.

Amikor a lehetőségekből működsz és megkérdezed: “Mi lehetséges itt valójában?”, egy egészen új világ fog számodra megnyílni. Az egész Univerzum szeretne hozzájárulni az életedhez. A világ szeretné neked mindent megadni, amire vágysz.”

Ha kiváncsi vagy, mi az ami hozzájárulhat, hogy valóra váltsd, akár a legvadabb álmaid is, nézz szét itt:

http://vegtelenvalasztasok.hu/events/

Áldott lehetőségek

Forrás

Fordította: vegtelenvalasztasok.hu