Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Zsírsejtek eltörlése, amelyek a Möbiusz szalagoknak vannak szentelve Testtanfolyam Debrecenben

2018-09-16 @ 17:30 - 20:30

Kevesen látjuk ajándékát a testünknek és élvezzük általa a megtestesülés örömét. Gyakran azt nézzük csak, mi a  rossz, helytelen, megítélhető benne. Ha változást szeretnénk e területen, az nem jön az ítélkezésből.

Neked milyen a kapcsolatod a testeddel? Baráti, ellenséges vagy időnként tudomást sem veszel róla? Talán békében vagy a testeddel?

Mi van, ha békében, egységközösségben élni a testünkkel mindannyiunk számára elérhető és választható? Ha békében vagyunk a testünkkel, békében vagyunk a világgal.

A “Minden olyan zsírsejt eltörlése, amelyek a Möbiusz szalagoknak vannak szentelve, hogy bezárják az érzéseket mint a lények elértéktelenítésének végleges forrását” testkezelés hozzájárulás ahhoz, hogy feloldjuk a lényed elértéktelenítését és nem mellesleg fogyást segítő testkezelése az Access Consciousness-nek. Néhány hete elérhető a testkezelés oktatása.

Ledobnál pár kilócskát? Bulisabb lenne néhány cuki-husika nélkül itt-ott? Hozzájárulás lenne neked a testednek néhány ütős kérdés, tisztítás, ami elősegítené a tested átalakulását? Ez a testkezelés az lehet, ha választod.

Mi lenne, ha lehetőségekké változtathatnád a korlátaid?  Milyen lenne ha elkezdenél kommunikálni a testeddel? Apránként 🙂

Létezik, hogy tárolunk bizonyos dolgokat (érzéseket, érzelmeket könnyeket, fájdalmas megélésekt, bántalmazást) a zsírban, a zsírrétegben? Mi van, ha eltűnhet a zsírréteg leolvadhat a testről?

Az Access ezen testkezelés energiája hozzájárul ahhoz, hogy eltöröljön mindent, ami a zsírréteget teremti a testünkön.

A képzés során egy kezelést adsz, egyet fogadsz, megtanulod, hogy hogyan futtasd ezt az energiát magadon, vagy bárki máson. A tanfolyammal hivatalos kezelővé válsz, melyről oklevelet is kapsz.

Vajon most mennyi ítéleted van a testedről és hány döntést hoztál arról, hogy ez megváltoztatható-e vagy sem, hogyan és mikor? Ha megítéled magad, hogy kövér vagyok, elhízott, hájas, túlsúlyos vagyok, ezek az ítéletek éppen azok, amik nem engedik meg, hogy megváltoztasd ezt. Az ítéleteid tartják fenn ezeket az állapotokat.

Megkérdezheted, hogy milyen lesz az életed 1, 5, 20 év múlva ha választod ezt a testkezelést, és hogy hozzájárulás lesz-e számodra, a tested számára?

A képzés elvégzésének nincs semmilyen előfeltétele.

Ha felfedeznéd mit teremthet Neked ezen access testkezelés energiája, örömmel várunk. Most jött el a Te időd?

Befektetésed : 24.000 Ft.
16-18 éves korig féláron.
15 éves kor alatt ingyenes, felnőtt résztvevő jelenlétében.

Ha elsőként végeztél nálunk Barst, vagy ha 2 testkezelés tanfolyamot is választasz, kedvezményt kapsz nálunk a képzések áraiból: 21.000 Ft/tanfolyam. (a Facelift kivételével)

Most szeptemberben Debrecenben és Zentán is és hol máshol is lehetséges még? Ha szeretnéd elvégezni a képzést, szervezőként hozzájárulni, hogy a lakóhelyeden élőkhöz is eljusson, vedd fel velünk a kapcsolatot bátran!

A kurzus után az Access Consciousness® testkezelője leszel, használhatod magadon és másokon, a praxisodban is, ezt a kezelést.

Előzetes bejelentkezést időben kérünk szépen.

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő
+36 30/311-7544

Bajusz Tibor   Access Bars®  & Testkezelés & Facelift Facilitátor,  SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő
+43 681 81781227

Helyszín

Debrecen
Debrecen, 4024 Magyarország

Szervezők

Bajusz Tibor
Magyar Mónika

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..