Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Éld a saját életed, másoké helyett. Mimikri kurzus Debrecenben

2019-02-24 @ 10:00 - 13:00

Amikor valakinek nem értjük a választását, a működését, az életét, miért is csinálja azt amit, szeretnénk megérteni. S ezzel, hogy megérteni akarjuk bemásoljuk, leutánozzuk azt.

Ez a testkezelés tanfolyam könnyedén hozzájárul ahhoz, hogy mások útjainak, érzelmeinek, fájdalmainak, választásainak lemásolását feloldd, eltöröld.

Kaméleon a mimikri szimbólizálására

A BIOMEMETIKUS azt jelenti, amit bezársz a testedbe, amikor meg akarsz érteni valakit és ezért leutánozd, mert azt hiszed, akkor majd megérted miért választotta azt a valóságot, vagy azt hiszed, hogy akkor tudsz neki segíteni. Mindannyian csináljuk ezt, kisgyermekkortól kezdve.

Az a testkezelés az összes, akár a szülőktől, az iskolákból, családból, társadalomból, kollektívből átvett fix, korlátozó nézőpontokat, mintákat, fájdalmakat törli, amit a megértés kedvéért leutánoztál, s talán már elfelejtetted, hogy nem is a tiéd.

Mi van, ha ez megváltoztatható? Milyen változás lehetséges itt?

Mások mintáinak, útjainak, valóságainak oldása, mindenhol, ahol másokat leutánoztunk, lemásoltunk, megérteni próbáltuk, illeszkedtünk a valóságukhoz, szülői, párkapcsolati minták, pénzügyi minták és még mi más egyéb.

Ha valóban TE lennél, önmagad lennél, ki lennél? Ha én valóban én lennék, igazán önmagam lennék, ki lennék?

90% agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása.
Hallottál már a Csúcshatás című filmről? Hozzájárulás lehet neked mind az éberségedhez, mind az érzékelésedhez, tanulás könnyítéséhez, memóriához és még mi máshoz is?

Ha van ötleted, kinek lehet ez még kihagyhatatlan hozzájárulás és meginvitálod, örömmel várjuk őt is és azon tűnődünk mit hozhatunk létre itt és most együtt. Szívesen utazunk, ha elvégeznéd, ha szervezőként hozzájárulnál, örömmel működünk együtt veled.

Befektetésed:
Mimikri képzés: 24.000 Ft
90% agykapacitás képzés: 24.000 Ft
Ha mindkettőt szeretnéd együtt elsajátítani: 33.000 Ft.

Kérjük időben jelezd részvételi szándékod 🙂 Köszönjük!

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő, Elengedés Sedona módszer
+36 30/311-7544

Bajusz Tibor Access Bars® & Testkezelés Facilitátor,
SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, Elengedés Sedona módszer +43 681 81781227

Részletek

Dátum:
2019-02-24
Időpont:
10:00 - 13:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , ,

Helyszín

Debrecen
Debrecen, 4024 Magyarország

Szervezők

Magyar Mónika
Bajusz Tibor

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..