Access Consciousness ® Videók

Access lejátszási lista

magyarul

 

Dr. Dain Heer: Mit jelent Önmagadnak lenni?

Dr. Dain Heer beszél arról, hogy mi is az a “Tisztító mondat®” és mire használhatod:

Dr. Dain Heer a kényszerűségről beszél:

Dr. Dain Heer videója: “Tour of Consciousness” turnéról, ami egy osztályról, egy tanárról és szülőkről szól. Köszönet a fordításért Dezső Juditnak!

Takács Linda: “Tegnap a Földes ajándékozós napon beszélgettünk arról, hogy milyen hozzájárulás lehet nekünk a Föld, amit még eddig nem voltunk hajlandóak befogadni és milyen hozzájárulás lehetünk mi a Földnek? Nagyon érdekes dolgok jöttek fel, ez a videó is szóba került, amiben Gary és Dain erről beszélnek, s arról, hogy mit tud rólad a Föld? Lenyűgöző!

Dain: Azt kérném mindenkitől, hogy kérdezzétek meg magatoktól: Mit tud rólam a Föld? Mire éber rólam a Föld, amire én nem vagyok hajlandó éber lenni?
Amikor arról van szó, hogy kapcsolódunk a Földdel, akkor a legtöbben egyfajta szétkapcsolódást hoznak létre, mint pl.: ’Oh a bolygó oly hatalmas, én pedig oly apró vagyok’…és itt vége is van a dolognak. Ahelyett, hogy valóban megkérdeznéd magadtól, hogy mit tud rólad a Föld? Mit az, amit személyesen rólad tud a Föld, amit ha megengednél magadnak, hogy tudd, mindent megváltoztatna? És lehetővé tenné, hogy az a hozzájárulás legyél a Földnek, amiről tudod, hogy vagy; amiről azt remélted, hogy valaki majd megkér, hogy legyél; amit ha választanál, mindent megváltoztatna mindannyiunk- és a gyönyörű bolygónk számára, amin élünk.
Gary: A Föld egy csodálatos ajándék, amit kaptunk, és úgy teszünk, mintha olyasvalami lenne, amit használnunk és bántalmaznunk kell, nem pedig olyan, ami ajándékozhat nekünk. Amikor valóban hajlandó vagy befogadni, hogy milyen lenyűgöző hely és dolog a Föld, akkor táplálja a tested, táplálja a lelked, és élettel teli lesz az életed.
Dain: Mit is ajándékozhat neked a Föld, amit nem vagy hajlandó befogadni? Ezt a barátom Gary Douglas mondta, s csak tűnődj el ezen egy pillanatra: Képzeld el, hogy van egy 25,000 mérföld széles barátod, aki azt mondja, hogy ’hahó, szeretnélek megajándékozni. Szeretnék adni neked, mire vágysz?’ És te ezek után is úgy csinálsz, hogy ’oh nem, nem fogadhatom el. Miért is akarna engem megajándékozni valami, ami ilyen hatalmas? Egyáltalán miért is venne észre engem valami, amin 7 millióan élnek?’
De mi van, ha ez mégis így van? Mi van, ha a lineáris valóság összes számításán és képzelgésén túl, mi van, ha észre vesz? Mi van, ha tudja, hogy itt vagy? Mi van, ha hálás ezért? Mi van, ha kérhetsz és befogadhatsz tőle? Úgy, mint: ’Föld, mit ajándékoznál nekem, amit eddig nem voltam hajlandó befogadni?’ És mi van, ha csak annyi az egész, hogy egyszerűen felteszed ezt a kérdést, és ezzel megnyílsz ennek az energiának, bármi is legyen ez, ennek az energetikai csatornának vagy éberségnek? És annak, amivel hozzájárulás lehet neked és a testednek? S mi több, annak is, hogy ekként létezel; s annak, hogy a te befogadásod hozzájárulás lehet mindannyiunk számára?
Mindannyian együtt vagyunk itt. Nem egyedül vagyunk ezen a bolygón. Utálom ezt mondani, de egyikőnk sincs egyedül ezen a bolygón. Együtt vagyunk itt. Milyen hozzájárulás lehetsz? Milyen hozzájárulást fogadhatsz be? És ha hajlandó lennél befogadni azt a hozzájárulást, amit a Föld hajlandó ajándékozni neked, és mindannyian hajlandóak lennénk erre, mit teremthetnénk együtt és milyen hozzájárulás lehetnénk együtt, ami eddig még soha nem volt lehetséges?
Gary: Az élet örömét ajándékozhatja neked a Föld, amit a legtöbben lehetetlennek, elérhetetlennek tartunk. Azt hisszük, hogy majd a pénztől leszünk örömteliek, a kapcsolatoktól, vagy a több szex miatt, vagy valami miatt, de semmiképpen nem azért, mert csak úgy megkaphatjuk; nem azért, mert valaki, valami nekünk akarja ezt adni.
Dain: Van arra egy halvány esély, hogy azért vagyunk most itt együtt, hogy valami olyat teremtsünk, ami eddig még soha nem volt elérhető? És ha ez könnyű neked, vagy inspirál téged, vagy egy parányit is megcsiklandoz, akkor teremtsük ezt meg együtt!……Köszönöm
Gary: A Föld pontosan tudja, hogy mire van szükséged, pontosan tudja, hogy mit kívánsz és pontosan tudja, hogy mire vágysz HA hajlandó vagy befogadni azt, amit adhat neked. Naná, hogy a legtöbben nem vagyunk hajlandóak befogadni azt, amit a Föld nekünk óhajt adni. Ha ezt megtennénk, egy teljesen más univerzum kezdene el felbukkanni.”

5.)

Takács Linda: “Ebben a videóban Anne Maxwell egy olyan módszerről mesél, amit Gary gyerekeknek ajánl. Szerintem lenyűgöző és ki is próbáltam, tök jó– mármint nekem az volt, és itt van egy kis összefoglaló róla magyarul, ha szeretnéd te is kipróbálni, vagy játszani vele, vagy gyerekekkel együtt játszani vele, vagy mi egyéb lehetséges?

Kipróbálhatod ezt az gyakorlatot amikor morcos vagy, nyűgös, ijedt, aggódó vagy mérges, vagy ha csak szimplán nem érzed magad önmagadnak. Csinálhatod ülve vagy fekve, valakivel együtt vagy egyedül, nyitott vagy csukott szemmel…
Tehát hunyd le a szemed (vagy ne) és menj le a Földbe, le mélyre, még mélyebbre, és mélyebbre. Juss el olyan helyekre, ahol a Föld sérült, pl. oda, ahonnan valaki kitépte az összes füvet, kivágta az összes fát, hogy utat vagy házat építhessen. Vagy érezz olyan helyeket, ahol sok szemét van, ahol emiatt nem nőhet növényzet. Vagy érezd az óceánt, ott, ahol rengeteg hulladék van benne. Haladj tovább a Földbe, bele a piszokba, a tengerekbe, majd még lejjebb, és juss el még ettől is mélyebbre és mélyebbre. És még mélyebbre……. És gyógyítsd a Földet! És hogy hogyan is csináld ezt? Csak csináld! Menj még mélyebbre…
Szóval, ha morci voltál a video előtt, hogy vagy most? Ugyanannyira bosszús vagy, mint előtte vagy egy kicsit kevésbé? Esetleg a béke érzete van benned?
Azért is pompás ez a gyakorlat, mert megmutatja, hogy a Föld mennyire szeretne segíteni és hozzájárulás lenni neked és mennyire szeretné, ha te is segítenél és hozzájárulás lennél neki. És amikor belelépsz ebbe a térbe, és ilyen térként létezel önmagad és a Föld számára, mintha a legjobb barátok lennétek, és kisegítitek egymást, akkor mindenféle varázslatos dolgok megtörténhetnek
Szóval, ha újra morci leszel, vagy ha valaki felbosszant, milyen lenne, ha kipróbálnád ezt?

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..