Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Finom érintés – könnyed változás Kurzus Debrecenben

2019-11-17 @ 11:00 - 18:00

Kinek szól ez? Bárkinek. Talán azoknak, akik azzal töltötték az életüket, hogy felfedezőként keressék a valami más, több, nagyszerűbb  lét lehetőségeit. Mert mindig is tudták hogy léteznek boldog, felszabadult, örömteli mindennapok. Talán a bátraknak, akik választják, hogy számukra az élet bulisabb legyen, mint eddig valaha.

Létezik, hogy  választási lehetőségeink végtelenek és a lehetőségek bőségesek? Mi van, ha elérhető, hogy az élet a Földön igazán neked való, élvezetes legyen, ha fiatal vagy, ha nem, légy bár férfi vagy nő, légy “egészséges” vagy sem, vagy éppen boldog/boldogtalan.

Mi van, ha szinte bármi, tényleg bármi megváltoztatható?

Az Access Consciousness nem titkolt célja, az hogy megerősítsen abban, hogy tudd,  hogy tudsz.  Egyszerű eszközök, információk amivel megteremtheted azt az életet, amire vágytál. Egy lehetséges út ez a tudatossághoz. Ha bármi más működik neked, akkor válaszd csak azt.

Az Access alaptanfolyama a Bars®.

Finoman megérintve a Bars pontokat, elkezd kitisztulni az, ami távol tart attól, hogy azt az életet válaszd, éld, ami neked igazi. Egyszerűen hangzik? Mert az is.

Mi a Bars kezelés ajándéka?

Ahogyan a számítógép adattárolójában: egész életed során elraktározódnak gondolatok, érzelmek, hozzáállások, nézőpontok, ítéletek, érzések, megfontolások, amiket magadévá tettél. Egyszerűen elengedheted, leteheted, eltörölheted ezeket,  a bárok futtatásával. Ahogyan tisztítod ezt, felszabadultabb leszel, elolvadnak a korlátozások,  a korábbi beszűkült életed kiterjedhet, és akár megváltozhat az egész életed is, ha szeretnéd.

A Bars 32 pont és sáv a fejen, amit ha finoman, gyengéden megérintenek, az energia felszabadul és szabadon tud áramolni.Access Bars ízelítő

Ha szeretnéd és választod, könnyedén leteheted a korlátozó nézőpontjaid, különböző életterületek elakadásait, blokkjait. Miközben ellazultan fekszel és befogadsz. Megengeded, hogy a kezelő Bars kezelést ajándékozzon Neked.

“Az Access Bars-egy eszköz, egy folyamat, ami körülbelül egy órát vesz igénybe és megváltoztatta mindannak az energiáját, amiről tudtam, hogy lehetséges. Az egész életemet megváltoztatta. Ez az az energia, amit mindannyiótokkal meg szeretnék osztani!” Dain Heer

A Bars® mágikus varázspálcája, különböző élet-területek, mint pl:
• kommunikáció, • öregedés, • kontroll, • gyógyítás, • test, •szexualitás, • pénz pontjainak
végtelenül gyengéd érintésével elengedheted a régi energiákat, korlátozó ítéleteket, fix nézőpontokat, hiedelmeket, amelyeket eddig elraktároztál, s ami gátolja, hogy képes legyél el- és befogadni, és valami nagyszerűbbet, mint tegnap, mint amit eddig lehetségesnek gondoltál.

1 nap érted, 1 nap a jelenedért, jövődért, a bolygóért, az örömért. A képzés után oklevelet kapsz nemzetközileg elismert BARS KEZELŐ leszel.

Befektetésed:

Befektetés: az érvényes nemzetközi díjazás szerint: 63.000 Ft

16-18 évig: 50%-os ár, felnőtt tanfolyami résztvevővel.
Ismétlőket is kiváncsisággal várunk: 50%-os áron

Felnőtt tanfolyami résztvevővel, gyerekeknek 15 éves korig a tanfolyam INGYENES.

Mindenkit, újakat, ismétlőket is nagy szeretettel várunk 🙂

Mi az az energetikai kaland, amit együtt fedezhetünk fel?

Bízunk benne, hamarosan Veled is találkozunk! Mi kellene hozzá?

Ha belekóstolnál az (Access Bars®) kezelésbe, velünk megteheted..

Ha van ötleted, kinek lehet ez még kihagyhatatlan hozzájárulás és meginvitálod, örömmel várjuk őt is és azon tűnődünk mit hozhatunk létre itt és most együtt. Szívesen utazunk, ha elvégeznéd, ha szervezőként hozzájárulnál, örömmel működünk együtt veled.

Előzetes bejelentkezést időben kérünk szépen:

Access Consciousness Bars kezelés energiahúzás

Bajusz Tibor Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő
+43 681 81781227

Magyar Mónika Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő
+36 30/311-7544

Részletek

Dátum:
2019-11-17
Időpont:
11:00 - 18:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , , , ,

Helyszín

Debrecen
Debrecen, 4024 Magyarország

Szervezők

Bajusz Tibor
Magyar Mónika

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..