Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Felszabadult mindennapok Bars kurzus Bécsben

2019-09-19 @ 10:00 - 17:00

Mi van, ha már most elérhető, hogy az életed igazán neked való, élvezetes és vibráló legyen, ha fiatal vagy, ha nem, légy bár férfi vagy nő, légy „egészséges” vagy sem, vagy éppen boldog/boldogtalan. Mi van, ha szinte bármi, tényleg bármi megváltoztatható?

Kiváncsi vagy? Felfedeznéd? Mindig is kerested a valami más, több, nagyszerűbb, örömtelibb, az eddigin túlmutató lehetőségeket? Elengednél, magad mögött hagynál, megváltoztatnál ezt-azt? Mindig is tudtad és tudod, hogy a felszabadult, laza örömteli és elégedett mindennapok elérhetőek? Lehetséges, hogy az Access Bars egy út ehhez Neked?

Az Access Consciousness™ nem titkolt célja, az hogy megerősítsen abban, hogy tudd, hogy tudsz. Egyszerű eszközök, információk amivel megteremtheted azt az életet, amire vágytál. Egy lehetséges út ez a tudatossághoz. Az Access alapképzése a Bars®. A Bars 32 pont és sáv a fejen, amit ha finoman, gyengéden megérintenek, az energia felszabadul és szabadon tud áramolni, elkezd kitisztulni az, ami távol tart attól, hogy azt az életet válaszd, éld, ami neked működik könnyedén. Egyszerűen hangzik? Mert az is.

Mi a Bars kezelés ajándéka?

Ahogyan a számítógép adattárolójában: egész életed során elraktározódnak gondolatok, érzelmek, hozzáállások, nézőpontok, ítéletek, érzések, megfontolások, amiket magadévá tettél. Egyszerűen elengedheted, leteheted, eltörölheted ezeket, a bárok futtatásával. Ahogyan tisztítod ezt, felszabadultabb leszel, elolvadnak a korlátozások, a korábbi beszűkült életed kiterjedhet, és akár megváltozhat az egész életed is, ha szeretnéd.

Ha szeretnéd és választod, könnyedén leteheted a korlátozó nézőpontjaid, különböző életterületek elakadásait, blokkjait. Miközben ellazultan fekszel és befogadsz. Megengeded, hogy a kezelő Bars kezelést ajándékozzon Neked.

A Bars® mágikus varázspálcája, különböző élet-területek, mint pl:
• kommunikáció,
• öregedés,
• kontroll,
• gyógyítás,
• test,
• szexualitás,
• pénz pontjainak
végtelenül gyengéd érintésével elengedheted a régi energiákat, korlátozó ítéleteket, fix nézőpontokat, hiedelmeket, amelyeket eddig elraktároztál, s ami gátolja, hogy képes legyél el- és befogadni, és valami nagyszerűbbet, mint tegnap, mint amit eddig lehetségesnek gondoltál.

1 nap érted, 1 nap a jelenedért, jövődért, a bolygóért, az örömért. A nap folyamán 2 kezelést ajándékozol és 2 kezelést fogadsz. A képzés után oklevelet kapsz nemzetközileg elismert BARS KEZELŐ leszel.

Befektetés Önmagadba, az érvényes nemzetközi díjazás szerint:

Magyarországon keresőknek: 63.000 Ft
Ausztriában keresőknek: 300 Euro

16-18 évig: 50%-os ár, felnőtt tanfolyami résztvevővel.
Ismétlőket is kiváncsisággal várunk: 50%-os áron

Gyerekeknek 15 éves korig a tanfolyam INGYENES, felnőtt tanfolyami résztvevővel.

Mi az az energetikai kaland, amit most együtt felfedezhetünk?

Ha van ötleted, kinek lehet ez még kihagyhatatlan hozzájárulás és meginvitálod, örömmel várjuk őt is és azon tűnődünk mit hozhatunk létre itt és most együtt. Szívesen utazunk, ha elvégeznéd, ha szervezőként hozzájárulnál, örömmel működünk együtt veled.

Előzetes bejelentkezést időben kérünk szépen:

Bajusz Tibor
Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő
+43 681 81781227

Magyar Mónika
Access Bars® & Testkezelés & Facelift Facilitátor, SOP (lehetőségek szimfóniája) kezelő, ESSE kezelő
+36 30/311-7544

Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva áramlik felénk®

Részletek

Dátum:
2019-09-19
Időpont:
10:00 - 17:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,

Helyszín

Bécs
Bécs, Ausztria
Telefon:
+4368181781227

Szervezők

Bajusz Tibor
Magyar Mónika

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..