Women’s Cream / Progeszteron krém

Az eredeti norvég női krém ellenőrzött-, nagy tisztaságú- és professzionális alapanyagokból, mexikói yam gyökér kivonattal.

– Hiteles szakmai háttérrel rendelkező, nagy múltú, kiemelkedő norvég minőségű cég eredeti terméke
– 19 éves folyamatos fejlesztés eredményeként jött létre
– Körültekintő higiénikus csomagolás
– Garantáltan hosszú szavatosság a nagy tisztaságú professzionális alapanyagoknak köszönhetően
– Több tízezer elégedett visszatérő használó

A Women’s Cream-et 22 éve sikeresen alkalmazzák Norvégiában és 2009 óta Magyarországon is elérhető. A krém a Wild yam dél-amerikai növényből kivont hatóanyagot tartalmaz, melynek titka nem csupán a latin nevén dioscorea villosában rejlik.
Az alábbi nőgyógyászati esetek jöhetnek létre ösztrogén dominancia miatt:
– Premenstruációs szindróma (menstruáció előtti tünetegyüttes)
– Endometriózis
– PCO-S
– Menopausa- klimax (korai is)
– Vetélés
– Mióma
– Ciszta
– Meddőség
– Csontritkulás
– Autoimmun betegségek
– Mellrák
– Méhnyakrák

Women’s cream hozzájárulás a nőknek

Konzultáció

2013-ban azért kezdtem bele a tanulásba és lettem hormon egyensúly terapeuta, hogy mind magam, mind azon nőtársaim, akik szeretnék, visszakaphassák életminőségüket, női egészségüket, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

Hormon egyensúly terapeuta lettem.
A Women’s Cream nem csodaszer, nem tudjuk mindenkivel ugyanazt az eredményt elérni, de minden esetben javulás és akár teljes gyógyulás is elérhető, a krém megfelelő alkalmazása mellett.

Egyre több általános információ van az ösztrogén-dominancia alapú tünetek és betegségek okairól és kezelési lehetőségeiről. Úgy véljük, hogy egy nő gyógyulása akkor kezdődik, ha megtudja, mi áll a betegsége hátterében.

Ezért minden nőnek van egyéni konzultációs lehetősége, ha szeretné megérteni, mi történik a szervezetében. A konzultáció segít tisztázni, hogy mire érdemes odafigyelni, hogy egészséges nőként élhessen és családja egészségére is vigyázhasson.

Fontos figyelembe venni, hogy minden tünet-együttes, minden betegség és minden nő más-más terápiát igényel. Ezért amennyiben szeretne több információt, segítséget vagy személyre szabott konzultációt – kérem keressen bizalommal. Ez az 1-2 óra egyénre szabott, Önről szól.

Nagyon szívesen segítek minden Nőnek, akinek fontos az egészsége és gondol a megelőzésre, tinédzser kortól, akár 100 éves korig, akik régóta szeretnének kisbabát, vagy már kialakult nőgyógyászati tünetegyüttes, diagnózis miatt érdeklődnek, vagy akár a változó kort szeretnék kellemesen átélni.

Milyen információra van szükség?
Ahhoz, hogy segíteni tudjak, fontos többet tudni az adott állapotról, így az adott problémának megfelelően személyes tanáccsal tudjam ellátni.

Az alábbi információk fontosak:

  • Menstruáció: jellemezze fájdalom, mennyiség, hossz, minőség szempontjából
  • Pontos tünetek (ebben segítségére lehet az Ösztrogén dominanciás tünetek leírása)
  • Gyógyszerek: fogamzásgátlók és egyéb gyógyszerek szedése, mióta, meddig, jelenleg.
  • Kezelések: eddig alkalmazott kezelések, leletek
  • Műtétek
  • Labor eredmények (hormon labor)
  • Terhességek, lombikok, vetélések, szülések

Minél több látható az állapotból, annál többet tudok segíteni!

Fontos tudnivaló: az átadott információk fontosak a hormonális egyensúllyal kapcsolatban, azonban nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot és szakvéleményt, csupán kiegészítik azt!

Magyar Mónika
hormon egyensúly terapeuta
30/311-7544

3 dolog, amit vaginád üzen, ha hallgatsz rá

Emily Evans Russell

 


A vagina bámulatos testrész – szép, gyereket hoz világra, és gyönyör, intenzitás és befogadás forrása. A vagina szüli káprázatos bolygónk következő generációját. A vagina alapvetően mindenféle hálát, szeretetet és dicsőítést érdemel.

A vagina mégis testünk leginkább megítélt része.

A férfiak és a nők mindenféle véleménnyel és nézőponttal rendelkeznek azzal kapcsolatban, mi minden nem stimmel a vaginával.

Mi van akkor, ha semmi baj nincs veled vagy a vagináddal?

Vaginád (és egész tested) mindenféle információval rendelkezik, amit át szeretne neked adni. Állandóan beszél hozzád. Igaz, nem szavakkal, de azon a módon, ahogyan válaszol neked és a környezetedben lévő emberek.

A fizikailag és mentálisan egészséges kapcsolatod a vagináddal azzal kezdődik, hogy odafigyelsz arra, amit mondani akar.

Mindegy, milyen a kapcsolatod most éppen a testeddel, megváltozhat.

Szálljunk ki a vaginánkra vonatkozó ítéletekből, és lépjünk kapcsolatba vele és testünkkel, ez igazán lehetséges dolog!

 

 Ezt a 3 dolgot szeretné veled közölni a vaginád, ha odafigyelnél rá

„Szép vagyok” 

A vaginád bámulatos. Minden vagina bámulatos. Mindegy, mit mondtak eddig neked – a vaginád formája, mérete, íze és illata számodra tökéletes. Életed során megváltozik, és ez így van rendben. Sok kultúrában általában nem látjuk más nők vagináját közelről és személyesen. Ha egyáltalán látunk is valamit, egy magazinban vagy a moziban egy változatát látjuk annak, amit normálisnak tartanak. És ha mi nem ilyenek vagyunk, akkor rossznak tartjuk magunkat. Tudod, mit? Semmi nem rossz veled vagy a testeddel. Egyedüli teremtmény vagy, és ez csodálatos.

„Öntisztító tűzhely vagyok”

Vaginád öntisztító tűzhely. Gondoskodik saját magáról, tisztítja magát. Mikroorganizmusok egyedüli egyensúlya egészségben tartja. Ha felbomlik az egyensúly, akkor esetleg megváltozik az illata és az íze. Könnyű elmerülni gyógyszerek, orvosi kezelések és szabad kézből való termékek tengerében, amelyek tulajdonképpen semmit nem tesznek vaginád egészségének vagy természetes flórájának gyógyításáért. Ha ebben a ciklusban vagy, más lehetőségek is fellelhetőek. Kérdezd testedet, mi működik neki. Kérdezd ezt: „Mi kell ahhoz, testem, hogy ezen változtassak?” És bízz tudásodban, és kövesd. Te és a tested tudjátok, mi jó neki. Mi egyszerűen gyakran abbahagytuk, hogy odafigyeljünk rájuk.

„Figyelek rád”

Vaginánk tőled és a téged körülvevő világtól mindenféle információt kap. Oda kell rá figyelni. A vagina a befogadás hatalmas forrása. Annyi gyönyört fogad be, amennyit megengedsz neki. Vagy annyit utasít vissza, amennyit kérsz tőle.

Nem számít, az érzékelés, gyönyör és jóérzés melyik szintjén van most vaginád, ez változhat. Ha figyelmes, még növekedni is tud. Ha még csak nem is akarod tudni, mi van ott a tested alsó részén, változtathatsz ezen, máris elkezdheted megismerni és szeretni vaginádat, és hálás lenni érte. Igazán! Minden változhat, és mindig van más választási lehetőség.

Kezdd azzal, hogy megkérdezed vaginádat. Kérdezz, és kapsz. Nagyszerű ez a kezdés egy kérdésnél: „Mi kell ahhoz, hogy könnyedén többet kapjak, mint amit valaha is lehetségesnek gondoltam?

Vaginánk hálát érdemel, és nem ítélkezés. Ha ki tudnál lépni tested „legkimondhatatlanabb” részének megítéléséből, vajon mi minden válna még lehetségessé?

Jobban tudnád élvezni a testedet? Életed élvezetesebbé válhatna? A szex megváltozhatna? Tudnád élvezni, hogy itt vagy, élsz, és jobban a testedben vagy?

Nem fájhat ennek a felfedezése…

Légy szép! És tudd, hogy egész tested, MINDEN RÉSZE, abszolút fantasztikus és totális ajándék!

Forrás: 3 Things Your Vagina Would Tell You If You Were Listening
Fordította: Kaposi Luca valaszthatsz.com

A nők ítélkezéssel gyilkolják magukat Pamela Mcintosh

Az emberi viselkedés-szakértő állítja: a nők önítélkezéssel gyilkolják magukat.

Egy friss tanulmány* szerint a nők több mint 50%-a kritizálja magát reggel 9:30 előtt.

Legkedvesebb önbíráló témáink a súly, a megjelenés, a kapcsolatok és a karrier, de Dr. Dain Heer, az amerikai székhelyű viselkedés-szakértő arra figyelmeztet, hogy a negatív önkritika sokkal károsabb, minthogy azt felismerhetnénk.

A jó hír: el lehet hallgattatni a belső kritikust.

„Az ítélkezés gyilkol. Épp ahogy a negatív érzelmek teremtése, úgy a bírálatok is nagyon valódi módon hatnak a fizikai jóllétre, ideértve a depressziót, a szorongást és a betegségeket is.” – magyarázza.

Dr. Heer kilenc könyv szerzője, többek között a Being You, Changing the World című könyvé is, amely segít az embereknek felismerni és eltávolítani az életük iránti ítélkezést.

“Mi van, ha Te vagy a változás, amit a világ megkíván?” Dr. Dain Heer

“Tágra nyitott szemekkel, csodálkozva érkezünk erre a világra, de korán megtanuljuk, hogy jóként vagy rosszként ítéljük meg az életünkben lévő helyzeteket és embereket, de ezt a szokást el lehet hagyni.”

Új-zélandi látogatása előtt az USA-ban beszélgettünk Dr. Dain-nel, aki feltárta előttünk belső küzdelmét saját negatív monológjával, amitől 15 évvel ezelőtt öngyilkos gondolatai voltak.

“Egy időben eljutottam arra a pontra, hogy a boldogság emlékét egy napra előhívtam.” – meséli.

“Azt mondtam magamnak: adok 6 hónapot, utána eltűnök innen.
Az összes önsegítő technikát kipróbáltam, ami csak létezik, legyen szó pszichológiáról vagy metafizikáról, mindent, amit csak tudtam, de továbbra is boldogtalan voltam.”

Szülővárosának, Santa Barbarának a helyi lapját olvasva megakadt a szeme egy cég hirdetésén, “Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém” szlogennel.

“Arra gondoltam, ők nem tudják, milyen az életem, az egész fájdalom és szenvedés. De eszembe jutott az is, hogy ha szeretsz vagy utálsz valamit, akkor valószínűleg van ott valami számodra.

Felhívtam a céget, beszéltem velük és kipróbáltam a filozófiájukat, és el kezdtem felforgatni az életemet.” – most a szervezetnél dolgozik, facilitál.

Dr. Heer, kiropraktőr doktor, megtanulta, hogyan lépjen ki az önbírálat gyöngítő mintájából (ami az önbántalmazás egy formája), és megváltoztatta az életét. Most 131 országban terjeszti az üzenetét.

“A gondolataink és érzéseink kb 99%-a nem a sajátunk.” – magyarázza. – “A körülöttünk lévőktől vesszük át vagy gyermekkorunkban vagy a mostani helyzetekben.

Az tesz minket leginkább képessé az önbírálat elcsendesítésére, ha több kérdéssel és kevesebb válasszal élünk. Az ítélkezés arról szól, hogy levonjuk a következtetést, mit gondolunk jónak és mit rossznak. Amikor kérdezel, az eltávolítja az ítéleteket és új megközelítéseknek nyitja meg az elmédet – megnyitja a tudatosságodat.”

ÖT DOLOG, AMIT TEHETSZ, HOGY ELNÉMÍTSD A BELSŐ KRITIKUST

Dr. Dain Heer szerint lehetséges visszafordítani az önítélkezést. Íme öt tipp, hogy elkezdhesd:

SZABADULJ MEG AZOKTÓL AZ EMBEREKTŐL, AKIK BÍRÁLNAK
“Tartsd magad távol az ítélkező emberektől. Azok az emberek, akik nem ítélkeznek, a legboldogabbak, ezért te is könnyebben lehetsz boldog (ha kell, mondd meg nekik, hogy távolságot tartasz). Ha kérdezik, miért nem találkozol velük többet, inkább magadra háríts mint rájuk, mondj valami olyasmit, hogy “Dolgoznom kell magamon, térre van szükségem.””

TÖLTS IDŐT A TERMÉSZETBEN
“A természet nem ítélkezik, és ha ilyen nyitott térben vagy, az segít levenni a vállaidról azt, amit a világ nehézségeinek, súlyának érzel. Az ítélkezést gyakran elhomályosítják más emberek nézőpontjai, és amikor egyedül vagy a természetben, akkor megszabadulsz a téged körülvevő negatív gondolatoktól. A madarak nem ébrednek úgy, hogy azt mondják, ma “rossz-a-tollam-napot-tartok”. Ez egy ítéletmentes hely.”

MOZOGJ
“Amikor a leginkább kritizálod magad, a tested akkor igényli a mozgást, így elősegítve a gondolataid változását.

Ha el kezded mozgatni a testedet, akkor az energia az egész testedben el kezd áramolni – így a fiziológia mérhetetlenül segíti a pszichológiát.”

LÉGY HÁLÁS
“Indíts egy hálanaplót. Amilyen elcsépeltnek tűnik, annyira van pozitív hatással az elmédre. A hála és az ítélkezés nem tudnak egyszerre létezni, ezért fontos, hogy még a legkisebb dolgot is kiemeld, amiért hálás vagy, a gyermeked nevetésétől és a szép virágtól kezdve egészen addig, hogy büszke vagy magadra, amiért kitartasz a nehéz időkben is.”

TEDD FEL A KÉRDÉST: EZ AZ ÍTÉLET AZ ENYÉM?

” Mi emberek olyanok vagyunk, mint a szivacs, felszippantjuk a körülöttünk lévő gondolatokat és érzéseket, megvesszük, ami talán nem is a miénk, aminek az eredménye egy ( negatív vagy pozitív) ítélet a fejünkben, ami nem a sajátunk.”

*http://www.news.com.au/lifestyle/health/health-experts-warn-of-dangerous-trend-as-survey-finds-women-selfcriticise-eight-times-a-day/news-story/bf3b43b75d1e627baa3d717cf397c8ac

Forrás: http://www.stuff.co.nz/life-style/well-good/teach-me/78627077/human-behaviour-expert-says-women-are-killing-themselves-with-selfjudgement

Ha vásárolnál Women’s krémet, írj kérlek: vegtelenvalasztasok@gmail.com

vagy hívj: +3630311-7544 Magyar Mónika

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..