ENERGY termékek

Energy, ahol a természet gyógyit
Forrás: https://www.energy.sk/hu/

Világújdonság – a Pentagram® regeneráció rendszere

Az Energy Cég egyedülálló bioinformációs készítményei két szinten hatnak az emberi szervezetre – a természetes összetevők közvetlenül a test szerveire hatnak, míg a bioinformációk a biorezonancia alapelve szerint az agykéreg alatti irányító központokra fejtik ki hatásukat. A bioinformációk felerősítik a gyógynövény tartalmú készítmények hatásait és harmonizálják az ember energetikai rendszerének működését.

A gyógynövény-koncentrátumok megfelelnek az 5 természeti alapelem energiáinak: VIRONAL – FémREGALEN – FaRENOL – VízGYNEX – FöldKOROLEN – Tűz. Ezek kölcsönös együtthatása adja a hagyományos kínai orvoslás (HKO) szerint az egészség kulcsát.

A készítmények rendszere mind a 12 alap- vető, páros energetikai pályára (meridiánra) hat, és rajtuk keresztül méregteleníti, valamint regenerálja a szervezetet.

A készítmények alkalmazhatók fokozatosan, meghatározott sorrendben végzett tisztító kúraként az egészség megerősítése és a szervezet energetikai rendszerének aktiválása céljából, vagy pedig önállóan, célzottan – a konkrét egészségügyi probléma jellege szerint.

A készítmények megfelelő sorrendjének meghatározása vagy a megfelelő gyógynövény-koncentrátum célzott alkalmazása végett konzultáljon az ENERGY munkatársaival.

Az 5 gyógynövény-koncentrátumból álló Pentagram® regeneráció rendszerét kiegészíti 5 bioinformációs Pentagram® gyógynövény-krém, amelyek szintén megfelelnek az 5 elemnek:

DROSERIN – Fém, PROTEKTIN – Fa, ARTRIN – Víz, CYTOVITAL – Föld, RUTICELIT – Tűz. A krémeket használhatjuk a gyógynövény-koncentrátumokkal együtt vagy akár önmagukban is. A krémeket az adott energetikai pályák mentén vagy a szóban forgó pályák működését befolyásoló szervek fölötti területeken alkalmazzuk.

Részletes tájékoztatás az említett készítményekkel kapcsolatban az ENERGY Klubokban beszerezhető Pentagram® regeneráció című kiadványban:

Pentagram-regeneracio-2018_OK

A KLUBTAGSÁG FELTÉTELEI

A klubtagsági regisztráció bruttó díja: 1500 Ft (klubtag státusz) + legalább 1 db Energy készítmény vásárlása legkevesebb 2000 Ft-ért.

A másik választható opció a “tanácsadó” státusz (számlaképes vállalkozók részére) ára: 2500 Ft + legalább 1 db Energy készítmény vásárlása legkevesebb 2000 Ft értékben.

A klubtagsággal járó szolgáltatások a következők: kedvezményes vásárlás, ingyenes szaktanácsadás, a VITAE magazin egyéves előfizetése (a magazin évente tízszer jelenik meg, és a lapot közvetlenül az Ön címére postázzák), valamint a szükséges információkat tartalmazó nyomtatványok, katalógusok biztosítása.

Mindemellett Ön részt vehet a klubok által szervezett rendezvényeken, megbeszéléseken, előadásokon, konzultációkon.

A tagság a belépés hónapjától számított egy évre szól, és ennek leteltével Klubtagsági regisztráció esetén bruttó 1500 Ft megfizetése ellenében, Tanácsadói regisztráció esetében pedig bruttó 2000 Ft megfizetése ellenében megújítható.

A SALUS HŰSÉGPROGRAM AZOKAT A KLUBTAGOKAT JUTALMAZZA, AKIK ÁLLHATATOSAN KITARTANAK KÉSZÍTMÉNYEINK MELLETT, ÉS HŰSÉGÜKET HAVI RENDSZERES VÁSÁRLÁSSAL IS BIZONYÍTJÁK.

Salus hűségprogramban kizárólag klubtagok és tanácsadók vehetnek részt. (A salus latin szó, jelentése: jólét, egészség.) Vásároljon Energy készítményeket 12 egymást követő hónapon át, havi legalább 10 ezer Ft értékben. Nem fontos, hogy a programot az év melyik havában kezdi el. 12 hónap elteltével – a fenti feltétel teljesítése esetén – Ön jogosulttá válik a 15 ezer Ft értékű hűségbónuszra. A hűségbónusz megszerzéséről Önt a havi elszámolásban értesítjük. A hűségbónusz érvényesítése az adott hónapban kötelező, viszont megbontva is felhasználható a tárgyhónapon belül, az alábbi feltételek szerint. A hűségbónusz alapján érvényesített árengedmény nem haladhatja meg egy konkrét vásárlás értékének 50%-át. A hűségbónusz összege részekre is bontható, és ha az adott hónapban érvényesített részösszeg meghaladja egy konkrét vásárlás 50%-át, akkor ez szükséges is. Az árengedményt nem lehet felhasználni regisztráció megújításának megvásárlására.

A bónusz felhasználása
A hűségbónusz érvényesítésének hónapjában automatikusan teljesül az adott hónap minimum 10 ezer Ft-os vásárlása. A hűségprogram feltételeinek be nem tartása esetén a program elölről kezdődik. A hűségprogram aktuális állását cégünk weboldalán, a Karrier menüpontban követheti nyomon.

 

Gyakori kérdések

Milyen előnyökkel jár a klubtagság?

A klubtagok a készítmények vásárlásakor igénybe vehető árengedmények mellett, ingyenes orvosi vagy természetgyógyász tanácsadást kérhetnek, térítésmentesen részt vehetnek különböző egészségügyi jellegű szakmai előadásokon, illetve egyéb klubrendezvényeken.

Meddig érvényes a klubtagság?

Az Energy klubtagság a regisztrációtól számított 12 hónapig érvényes. A regisztráció lejártát követő 6 hónapon belül a regisztráció pozícióvesztés nélkül meghosszabbítható. A következő regisztráció az előző regisztráció lejártától számított újabb 12 hónapig érvényes. Ha a tag elfelejti meghosszabbítani a regisztrációját, elveszíti a jogot a klubtagságból származó előnyök kihasználására.

Részt vehetek-e klubtevékenységekben akkor is, ha nem vagyok tag? Részt vehet, de ebben az esetben nincs lehetősége kedvezményes áron történő vásárlásra és más kedvezmények igénybevételére.

VIRONAL – DROSERIN: Elsősorban a tüdő, a vastagbél, a vékonybél, valamint a lép energetikai pályáját harmonizálják. Mindkét készítmény alkalmazható betegségmegelőzésben vagy akár olyan akut vírusos és bakteriális fertőzések keze- lésében, mint pl. az influenza, torokgyulladás, felső légúti gyulladások, láz, de használhatók verejtékezés fokozására vagy akár az immunrendszer és a nyirokrendszer működésének javítására is. A VIRONAL antibioti- kumokkal együtt is szedhető. A DROSERIN hathatós segítséget nyújt az influenza kezdődő tüneteinek észlelésekor.

REGALEN – PROTEKTIN: Elsősorban a máj, az epehólyag, a gyomor, a lép és a kormányzó vezeték energetikai pályáját harmonizálják. A REGALEN és a PROTEKTIN használata főleg emésztési problémákban javasolt, illetve azokban az esetekben, amikor a szervezetnek méregtelenítésre és regenerációra van szüksége (epeproblémák, felfújódás, kimerültség, asztma, allergia, ekcéma stb.) A REGALEN kiválóan alkalmazható a tavaszi tisztítókúráknál, a PROTEKTIN pedig elbánik minden viszkető kiütéssel.

RENOL – ARTRIN: Elsősorban a vese és a húgyhólyag energetikai pályáján jelentkező problémák kezelésére javasolt készítmények. Hatékony segítséget nyújtanak ugyanis az említett területek regenerálásában. Mindkét készítmény remekül alkalmazható degeneratív izületi betegségekben, alsó végtagi és szemödémában. A RENOL mindemellett erősíti az immunrendszert, az ARTRIN pedig jótékonyan hat a mozgásszervekre.

GYNEX – CYTOVITAL: Főleg a befogadó és a hármas melegítő energetikai pályáját harmonizálják. Felgyorsítják a nők és a férfiak szervezetének regenerálódását. Mindkét készítmény gyulladáscsökkentő hatású. A GYNEX nem csak a női betegségekre hat jótékonyan. Fogyókúrák során segít csökkenteni az étvágyat, stabilizálja a lelki állapotot, és kiválóan hat a bőrre. A CYTOVITAL segít megakadályozni a ráncok kialakulását, és hatékony a narancsbőr ellen.

KOROLEN – RUTICELIT: Mindkét készítmény a szív, a kormányzó vezeték és a hármas melegítő energetikai pályáján kialakuló problémák megoldásában nyújt segítséget. A KOROLEN kiválóan alkalmazható szív-és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzésére, továbbá magas koleszterinszint, stressz, krónikus fáradtság szindróma (CFS) esetén vagy akár a vér minőségének javítása céljából. Mindemellett támogatja a központi idegrendszer működését, segítséget nyújt álmatlanság, szenilitás és számtalan pszichikai probléma esetében is. A RUTICELIT sikeresen használható többek között az érfalak megerősítésére.

A Pentagram® koncentrátumok széles körben alkalmazhatók mind a betegség- megelőzésben, mind egészségügyi problémák kiegészítő kezelésében, ráadásul a modern (nyugati) orvostudomány keretei között végzett terápiával párhuzamosan is folyamodhatunk hozzájuk.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha bármilyen kérdése van az egészsége megőrzésével vagy konkrét egészségügyi problémával kapcsolatban, de eddig nem merte megkérdezni! Mi meghallgatjuk, és megteszünk mindent, hogy segítsünk!

Az Energy cég kínálata gyógynövény alapanyagú, bioinformációs technológia alkalmazásával gyártott készítményekből áll. Összeállításuk és gyártásuk az ősi kínai orvoslás alapelvei szerint történik, ám szakértőik mindemellett felhasználják a fitoterápia, a kristályterápia, a homeopátia, és a modern bioinformációs módszerek legújabb ismereteit is.

Az Energy társaság kínálatában olyan hatékony, kizárólag természetes készítményeket találhatnak, amelyeket szakértőink az ősi kínai orvostudomány alapelvei, illetőleg a fitoterápia, a homeopátia, a kristályterápia, a biorezonancia, valamint a pszichotronika legújabb ismeretei alapján állítottak össze.

A cég alapkínálata a Pentagram© koncentrátumokból áll, amely termékek működésének alapelve a rendkívül hatékony „Regeneráció a pentagramban” módszerből indul ki. Az egészségvédelem és a betegségmegelőzés terén világújdonságról beszélhetünk. Öt készítmény az emberi szervezet öt részére hat, tehát az egészséghez vezető út öt lépcsőfokáról van szó.

A regeneráció a Pentagramban készítményei koncentrátumok formájában belső használatra, valamint a Pentagram© infokozmetikájának alkalmazásával külső használatra is alkalmasak. A szóban forgó öt regeneráló krém a gyógynövény összetevőkön, a rendkívül hatékony anyagokon (többek között a liposzómákon, AHA savon, vitaminokon …) és bioinformációkon kívül a Podhajská forrásból származó energiadús ásványvizet is tartalmaz.  A Pentagram filozófiáját további kiegészítő készítmények hirdetik, ezek közül is jelenleg a tőzeg tartalmú termékek aratják a legnagyobb sikereket. A humátok a természet legtökéletesebb szubsztanciái, amelyek széles körben hatnak az emberi szervezetre, legyen szó akár betegséggyógyításról, akár a betegség kialakulásának megelőzéséről.

Ha van kedved, csatlakozz Te is az Energy különleges világához.

A hozzájutás Magyarországon

Személyesen klubokban, postán. A postázási költség előreutalással 1700 Ft 2 kg-ig. 29000 Ft felett (kedvezmények levonása után), ingyenes a szállítási költség.

Nem véletlen az, hogy nem igazán látsz csillogó-villogó marketingterveket. Az Energy ebben is más. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lehetne az Energy-vel foglalkozónak komoly jövedelme, sőt. Semmi sem kötelező – de minden lehetséges!

A klubtagság nem jár semmilyen kötelezettséggel (nincsenek kötelező vásárlások, stb.), csupán egy lehetőség, hogy megismerd az Energy varázslatos világát és hozzájárulj a körülötted lévők egészségéhez.

2019. október 1-től érvényes friss árlista:

ENERGY_ARJEGYZEK_2019.10.01. Vegtelen Energy

Mik a hozzájutás lehetőségei Külföldön?

Kérlek írj, vagy hívj és megbeszéljük a részleteket. Magyar Mónika 30/311-7544 vegtelenvalasztasok@gmail.com 

Energy – Mit is jelent?

 • 5 elemmel együtt
 • Test, Lélek és Szellem egysége
 • Hatékony segítség a gyermekektől az idősekig.
 • Természetes forrásokból, tiszta gyógynövény koncentrátumok, bioinformációkkal.
 • Prémiumkategóriás készítmények – mesterséges adalékanyag, színezék, alkohol és cukor nélkül.

Milyen előnyökkel is jár a klubtagság?

 • Minden hónapban kapsz a postaládádba egy exkluzív nyomtatott magazint (Energy VITAE, benne jobbnál-jobb cikkekkel, leírásokkal, tapasztalatokkal, ötletekkel.)
 • A legkedvezőbb magyarországi nagykereskedelmi árakon tudsz hozzájutni a készítményekhez.
 • Minden hónapban vannak akciók, erről is kapsz majd ismertetőt a Vitae magazinban és emailen. Átlagosan 20-25%-kal kedvezőbb árakon jutsz a készítményekhez.
 • Vásárlásaid után képződött árengedményt levásárolhatod, vagy számla ellenében kiválthatod.
 • A részedre kiállított plasztik klubkártyával bármelyik családtagod, barátod vásárolhat az ország egész területén az Energy klubokban, rendelhetsz interneten.
 • Rendszeresen vannak szakmai előadások, konferenciák.
 • Nagyon sok értékes, hasonló gondolkodású emberrel ismerkedhetsz meg, így a világ is jobban kinyílik számodra.

Hátrányai: nem ismertek 🙂 

Ha Te is ezt választod, szeretettel üdvözöllek az Energy különleges világában!

Megvásárolhatod a termékeket közvetlenül tőlem, vagy regisztrálhatsz nálam.

Regisztráció előnyei még:

 • A kiállított tagsági azonosítóval bármelyik családtag, barát vásárolhat Magyarország egész területén a kijelölt helyeken és klubokban.
 • Rendszeresen vannak szakmai előadások, és minden évben egy-két konferencia szokott lenni Budapesten.
 • Mindezekre 1.500.- Ft regisztrációs díj + 1 termék (kivéve szappanok, teák, samponok, fürdősó) megvásárlásával jogosult lesz.

Hátrányai: nem ismertek. 🙂 

Ha szeretnél vásárolni Energy terméket, vagy beregisztrálni és Energy klubtaggá válni, keress bátran:

Magyar Mónika 30/311-7544

vegtelenvalasztasok@gmail.com 

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..