Mit választanál ha önmagad lennél?

Mit választanál, ha önmagad lennél?

mágus1

Furcsa kérdésnek hangzik, igaz? Úgy értem, logikusan, ki más lennél?

De komolyan, hányszor próbáltál meg valaki más lenni?

Minden alkalommal, amikor megváltoztatod a viselkedésed, hogy beilleszkedj, vagy jobban megfelelj a helyzetnek, vagy hogy örömet szerezz valakinek, vagy azért, hogy elkerüld az ítélkezést vagy valamilyen büntetést, akkor nem vagy önmagad.

Minden alkalommal, amikor automatikusan választasz egy ‘megfelelő’ ruházatot, hogy felvedd, vagy ami azt illeti, bármit automatikusan csinálsz anélkül, hogy tudatosan választanál, nem vagy önmagad.

Ez a valóság ‘szocializációnak’ hívja, és úgy nevelnek fel minket, hogy azt higgyük, ez egy jó dolog; a te érdekedben és mindenki más érdekében is.

De ez nem ad neked választási lehetőséget abban, hogy hogyan viselkedj, és úgy növünk fel, hogy azt gondoljuk, hogy ez a dolgok rendje; hogy soha nem lesz választásunk, vagy hogy valami módon rosszak vagyunk és el kell fojtanunk, amit választanánk, ha önmagunk lennénk.

Minél több dolgot csinálsz, hogy megpróbálj beilleszkedni,

vagy azt teszed, amit mások szeretnének vagy elvárnak tőled bármilyen okból,

annál jobban elveszíted az igazi éned.

baby-1181335__180

Nos, nem azt mondom, hogy ne törődj másokkal, vagy hogy azt csináld, amit csak akarsz, amikor akarod; nem erről szól a ‘mi királysága’.

De az egész életünket azzal töltjük, hogy megmondják nekünk, mit kellene és mit nem kellene csinálnunk, és elvárásokat vetítenek ránk, így gyakran elfelejtünk, hogy kik vagyunk.

Aztán azon csodálkozunk, miért érezzük magunkat szánalmasan.

Azért, mert megpróbálunk mások lenni, mint akik vagyunk.

Mi lenne, ha tudatos választást hozhatnál,

hogy azt csináld, amit szeretnél,

és az legyél, aki szeretnél?

hat-885402_960_720Ha önmagad vagy, az önbizalmat és jelenlétet teremt. Nincs ugyanaz az igényed az elfogadásra, vagy hogy kedveljenek, vagy a megerősítésre.

Érzékeled a szabadságot, ami ezzel jár?

És amikor ezt választod, a vágy arra, hogy milyen legyen valójában az életed, megjelenik; valami, ami valóban megnöveli a megélés kalandját, növeli az örömet, növeli a pénzáramlást.

Amikor önmagad vagy az sokkal többet teremt; szó szerint beléphetsz egy szobába és megváltoztatod az energiát, különböző lehetőségeket teremtve, ahhoz képest, mintha valami más próbálsz lenni, mint ami vagy. Mi kellene ahhoz, hogy az legyél mindenkor?

Amikor önmagad vagy, az a térűr vagy, ahol ismét szórakozhatsz és könnyed lehetsz, és nem számít senki másnak a nézőpontja.

Az egyik dolog, amiről Gary Douglas és Dr. Dain Heer, az Access Consciousness társ-alkotói, mindig is beszéltek, hogy ha hajlandó vagy befogadni az ítéletet, az olyan mintha egy nagy mályvacukor lennél; az emberek piszkálhatják, de az ismét mályvacukor lesz. Mi lenne, ha hajlandó lennél tényleg befogadni az ítéletet?

Amikor önmagad vagy, az a térűr vagy, ahol teljesen életben és teljesen jelen vagy.

Önmagadnak lenni, az arról szól, hogy életre kelsz.

És az, hogy életre kelsz egy agresszív jelenlétből jön, ami mindig jelen lehet az életedben.

Jelen lehetsz olyannyira, hogy automatikus önmagaddá válasz; mert ott vagy, jelen vagy magaddal.

Ez az önmagadként létezés varázsa.

girls-1149935_960_720

Amikor önmagad vagy, az a térűr vagy, ahol bármi lehetséges. Önmagadnak lenni, az szórakozás és egy olyan térűr teremtése, ahol az ítélkezések már nincsenek rád hatással.

Milyen lenne, ha feladnád azt a törekvésed, hogy beilleszkedj?

Mi van, ha a másságodban rejlik a nagyszerűséged?

Milyen lenne, ha önmagad lennél?

Egy egyszerű eszköz, ami arra használhatsz, hogy kövesd az energiáját annak, ami számodra igaz, a kérdések feltevése, mint például,

‘Mit választanék, ha valóban önmagam lennék?’

‘Mire vágyok igazán?’ és

‘Mit szeretnék teremteni az életemmel?’

olyan gyakran, amilyen gyakran az eszedbe jut. Ez nem arról szól, hogy megválaszold a kérdést, hanem arról, hogy megkapd az energiáját annak, hogy mit szeretnél az életedként teremteni.

Ami igaz számodra, az könnyedebbé tesz, tehát kövesd, ami igaz neked és élvezd, hogy önmagad vagy!

angel-1514270__180

Forrás: http://access-consciousness-blog.com/2016/01/what-would-you-choose-if-you-were-being-you/  http://mostvanittazido.hu/irasok/mit-valasztanal-ha-onmagad-lennel