Üres zsebek, pénzhiány

Megítéled magad a pénzzel kapcsolatban?

Ha a nézőpontod kreálja a valóságod, milyen nézőpontod volt, ami oda juttatott, ahol most vagy? Milyen ítéleteket vettél be másoktól, amik megteremtik a jelenlegi pénzügyi valóságodat? Amikor ítéletből teremtesz, akkor korlátozva vagy. Ilyenkor van A, B vagy C opciód. Amint a lehetőségekből kezdesz teremteni, bármit megkaphatsz! Ha nincs annyi pénzed, mint amennyit szeretnél akkor elég jó esély van rá, hogy ítéletben vagy a pénzzel és a befogadással kapcsolatban.

Kétféle valuta van, amit befogadunk – pénz és szex. Hajlandó vagy bármelyiket befogadni? A magaddal és pénzzel kapcsolatos ítéleteid közül, hány tartozik hozzád? Egy sem? Talán egy? Ha nem te hoztad létre ezeket a nézőpontokat és másoktól vetted be, akkor az nem is igaz neked. Ha olyasmiből teremtesz ami nem is igaz számodra, akkor meg tudod valaha teremteni a SAJÁT életed? Vagy csak egyedi másolatokat kreálsz mások életéből?
Egy nagyszerű kérdés, amit naponta feltehetsz: Ha én teremteném a saját pénzügyi valóságomat, mit választhatnék? Így az életed többé nem hazugságokból fog kreálódni, ami csak másoknak működik!

Béka egy zsák pénzzelEgy másik ok amiért az emberek kerülik a nagy mennyiségű pénzt, mert azt hiszik nem tudnák kezelni. Ahhoz, hogy sok pénzed legyen jelen kell lenned. Tudnod kell hol van a tárcád, kik az alkalmazottjaid, mit csinálnak a befektetéseid milyen más lehetőségek elérhetőek ésatöbbi. Ébernek kell lenned, hogy meg tudd védeni magad azoktól a dolgoktól és emberektől, amik megpróbálják ellopni a pénzed. Ha rendkívül gazdag vagy, de nem vagy éber, nem fogod tudni fenntartani a gazdagságod. Ezért van, hogy akik nyernek a lottón egy éven belül elszórják a vagyonukat és nem tudnak semmit felmutatni – nem hajlandóak ébernek lenni rá, ezért a pénz nem marad ott. Hol ítélted meg magad annyira, hogy azt hiszed, hogy nem bízhatsz magadban ilyen sok pénzzel kapcsolatban? És akkor újra, valójában tiéd ez a nézőpont?

A pénz az egyia pénz gonoszk olyan dolog, amiről mindenkinek van véleménye – gondolj bele, hány gondolat és érzés repked összevissza a Földön! A legtöbben úgy nőnek fel, hogy azt hallják a pénz gonosz dolog, kapzsivá teszi az embereket és hogy a nagyszerű dolgokat az életben nem lehet pénzért megvenni. Habár, nem csak a negatív ítéletek zárnak be minket. A pozitív ítélet is ítélet. Csak egy példa: hogy sikeres legyél, gazdagnak kell lenned. Ebben semmi kérdés nincs, a siker és gazdagság két különböző dolog.
Kihívlak a következő 3 napra: minden gondolatodra, érzésedre és érzelmedre, ami van a pénzzel és befogadással kapcsolatban, kérdezz rá: Ez az enyém vagy valaki másé? Ha valaki másé, szabadulj meg tőle! Majd kérdezd meg: Ha én teremteném a saját pénzügyi valóságomat, mit választhatnék?

Amennyiben szeretnéd megnézni Curry-t, amint erről beszél, kattints ide (a videó angolul van): https://www.youtube.com/watch?v=LLVYAVuyxoU

Forrás: curryglassell.com

Fordította: vegtelenvalasztasok.hu