más út, változás

Hogyan teremts változást

Íme valami, amit gyakran nem értünk: a választás teremti a valóságunk. Kerested valaha az okait és igazolásait annak, hogy miért nem történik meg valami? Valaki mást vagy valami mást okolva ezért? Igazából lehetőséged van arra, hogy bármit csinálj, és más választásokat kell hoznod, ha azt akarod, hogy megváltozzon az életed. Mindent megváltoztathatsz a választásoddal. Mindegy, hogy mi nem működik neked, mindig választhatsz valami mást és megerősítheted magad egy olyan élet teremtésében, ami tudod, hogy lehetséges.

Milyen választásokat hoItt az idő a változásrazol, amik a jelenlegi valóságodat teremtik?

És milyen választásokat változtathatsz meg vagy csinálhatsz másként?

Szószerint te kell, hogy legyél az, aki választ, ezt nem csinálhatja más meg neked. Például, ha egy rossz párkapcsolatban vagy, te vagy az, akinek meg kell hoznia a választást, hogy maradsz vagy kilépsz. Te vagy az, aki létrehozza a választást, ami egy teljesen más valóságot teremt, vagy fenntartja a jelenlegit.

Tehát, milyen választásokat kell ma meghoznod, hogy oda érkezz, ahova menni szeretnél?

#1 Tipp

változás előttünkKérdezd meg magadtól: “Mit szeretnék, milyen legyen az életem 12 hónap múlva?”, és kezdj el olyan választásokat hozni, amik ez irányba visznek. Minden egyes választás, ami megjelenik számodra, kérdezd meg: “Ha ezt választom, hogyan fog kinézni az életem 12 hónap múlva? Hasonlítani fog, ahhoz az élethez, amit élni szeretnék?”

Nem kell pontosan tudnod, hogyan fog kinézni. Mi van akkor, ha ez egy energia, amit kérsz, hogy jelenjen meg az életedben? Például, mi van, ha csak kéred, hogy egy nagyszerű párkapcsolat bukkanjon fel az életedben? Vagy mi kellene ahhoz, hogy megduplázd a bevételedet? Játssz vele! És ne tegyél hozzá határidőt.

Ahhoz, hogy bármit megteremts, kérned kell az Univerzumtól, és megkövetelned önmagadtól. A megkövetelés a változás és választás része. Mindig a több teremtéséről szól, soha nem a kevesebbről. Még több megköveteléséről önmagadból. És, tulajdonképpen kérned kell a változást és választani azt, ami előre visz ebben.

#2 Tipp


Fejezd be az ítélkezést az eddigi választásaidért. A múlt az a múlt. Hányan ítélitek meg azt, amit csináltatok? Mi lenne, ha befejeznéd a megítélését annak, amit tettél és választanál valami mást? Mi van, ha semmi, amit eddig választottál, az nem rossz? A választás éberséget teremt. Ha valami nem úgy alakult, ahogy szeretted volna, akkor meg van ez az éberséged. Ha felkelnél reggel és nem a múltra alapozva teremtenéd a valóságodat, mit teremthetnél? Milyen választásokat hoznál most? Mi lenne, ha hajlandó lennél elpusztítani és nem teremtetté tenni mindent, amit teremtettél és, ahogy jelenleg van, amilyen az üzleted jelenleg, a párkapcsolatod, a nevelésed, a pénzed, a szüleid, minden?

Pusztítsd el és tedd nem teremtetté a kapcsolatod vele. Most mit választhatsz? Mi mást teremthetsz?

#3 Tipp

Nem számidő a változásraít mi a helyzet, ha megteremted, valahol szereted is. Az egyik kedvenc kérdésem a helyzetekre, amik nem működnek: „Mit szeretek ebben?”, vagy akár: „Mit szeretek a nem-változás teremtésében?”

Vajon a változatlanság oka, hogy egy átlagos, valóságos életed legyen? Ez az, amit valójában teremteni szeretnél? Vagy valami másra vágysz? Hajlandónak kell lenned a változásra és a választásra, hogy megteremtsd azt. Fontold meg ezt, bármikor, amikor valamit megváltoztattál, rosszabbul jelent-e meg valaha? Hajlandó lennél bízni magadban, hogy a dolgok nagyszerűbbre fordulnak?

Ez a változás teremtéséről szól az életedben, mert ez a te életed, ez az!

Élvezed?

Forrás: Simone Milasas

Fordította: Bajusz Tibor
vegtelenvalasztasok.hu