HEALY frekvenciaterápia Neked, mindenkinek

Marcus Schmieke a Healy frekvenciaterápiás eszköz feltalálója egyik mottója: bármit is tanulunk/tanultunk, bármilyen tudás is van a birtokunkban, gondolkozzunk el azon,  vajon ezt a tudást hogyan tudnánk mások javára fordítani.

Ez a hozzáállás motivál engem, minket is, hogy mind magunk, mind mások részére is, akik ezt szeretnék, mutassunk egy új futurisztikus lehetőséget, a Healy készüléket, otthonra, munkába, saját felhasználásra, vagy akár munkaeszközként is.

Egyszerűen nagyszerű, magadon hordhatod, a Healyt. Az élet számos területén rendelkezik frekvenciaprogramokkal, hogy hozzájáruljon a jó közérzethez és egyensúlyhoz.

HEALY. Modern, új és komplex. Praktikus és sokoldalú. Könnyű és mobil, mindössze 4×4 cm. Az első hordozható orvostechnikai eszköz.

Könnyedén kényeztetnéd magad otthon, a szabadban vagy a munkahelyeden? Megteheted. A Healy – a tudományos alapokon nyugvó intelligens, személyre szabott frekvenciaterápia. Frekvenciák az életre. Kvantum mikrochip van a Healyben, ami egyénre szabott frekvenciákat nyújt nekem, neked, mindenkinek.

Azonnal beszereznéd? Kipróbálnád?

Nálam megteheted…

                     

                      Magyar Mónika

                        30/311-7544

 vegtelenvalasztasok@gmail.com

 

Ahhoz, hogy mindig átlásd, hogy mit tehet érted a Healy, és hogy csak azt vásárold meg, amire tényleg szükséged van, a Healy-t különböző programcsoportokra osztottuk föl egészséged és jó közérzeted aspektusai szerint.

Minden programcsoport egy bizonyos alkalmazási terület programjainak listáját tartalmazza, például „fájdalom” vagy „bőr”. Továbbá kiválaszthatod a különböző Healy csomagok valamelyikét. Minden Healy csomag a Healy-ből és egy bizonyos alkalmazási területre fejlesztett programcsoportból áll. Természetesen a Healy-t később bármikor bővítheted más programcsomagokkal, ha több funkcióra van szükséged.

1. lépés: A Healy elemzi milyen frekvenciaállapotra van szükséged az adott pillanatban

2. lépés: Továbbítja mikroáramok és specifikus frekvenciák segítségével elektródákon keresztül Neked.

REGISZTRÁCIÓ: https://partner.healyworld.net/Monika777

Rövid velős videók  https://vimeo.com/356195835

Légy része Te is a Healy World sikertörténetének. A Healy Business a világ bármely pontjáról elérhető számodra.

Fejfájás? Migrén? Visszatérő fájdalmak? Tanulási nehézségek? Koncentrációs zavar? Szorongás? Álmatlanság?  Depresszió? Kimerültség? Stressz? Nikotin függőség?

… Healy …

Szépség program: Ráncok, hegek, bőrproblémák

Sport, fitness program: hozzájárulás az optimális testsúly eléréséhez

A Healy megtestesíti a modern orvosi technológiát, német minőségben. Orvosi felhő – akár személyre szabott terápia Neked.

Megjegyzés: A Healy gyógyászati eszköz krónikus fájdalom, fibromialgia, csontváz fájdalom és migrén kezelésére, valamint mentális betegségek, például depresszió, szorongás és kapcsolódó alvási rendellenességek támogató kezelésére. A Healy összes többi alkalmazását a hagyományos orvoslás nem ismeri el, mivel a hagyományos orvoslás szempontjából nincs bizonyíték.

A HEALY holisztikus multitálentum.

FITNESS: A Healy támogat téged sportcéljaid elérésében.
SZÉPSÉG: A Healy bioenergetikailag támogatja belső/külső szépséget.
BŐR: A Healy speciális alkalmazásokkal bioenergetikailag támogatja bőrödet.
FÁJDALOM/PSZICHÉ: A Healy alkalmazásokat nyújt helyi, akut vagy krónikus fájdalmakra.
BIOENERGETIKAI KIEGYENLÍTÉS: Számos betegség és szerv kezelésekor a Healy a bioenergetikai kiegyenlítéssel támogat téged.
VÉDŐPROGRAMOK: A Healy alkalmazásai sok tekintetben bioenergetikailag támogatnak és védenek téged.
ALVÁS: A Healy hozzájárul ahhoz, hogy jobban nyugovóra tudj térni, valamint javítja az alvásodat.
MENTÁLIS EGYENSÚLY: A Healy segítségedre lehet a félelem és a depresszió kiegyensúlyozásában.
TANULÁS: A Healy segít téged abban, hogy a vizsgáidra és a dolgozataidra jobban felkészülj.
MUNKA: A Healy támogat téged abban, hogy stressz esetén, gyorsabban és jobban ellazulj.
ARANYCIKLUS: A Healy támogat téged abban, hogy fittnek és kiegyensúlyozottnak érezd magad.
MERIDIÁNOK: A Healy segít abban, hogy az életenergiád áramlását javítsd.
CSAKRÁK: A Healy hozzájárulás ahhoz, hogy az energiaközpontjaid aktiváld és harmonizáld.
Healyvel a frekvenciák izgalmas világában!
Felkeltette érdeklődésed?
Több hónapja használjuk, az egész családunkkal.
Ha kiváncsi vagy, keress és szívesen osztom meg tapasztalataim, és/vagy a csatlakozás, a vásárlás lehetőségeit. Keress bátran: Magyar Mónika 30/311-7544
Néhány rövidke videó, hogy bekukkanthass a Healy káprázatos világába: https://vimeo.com/356195835  A frekvenciák az otthonodban hozzájárulnak testedhez, lényedhez, életedhez. Azonnal szeretnél Te is?

Regisztráció/vásárlás: https://partner.healyworld.net/Monika777

,,Minden energia, mindössze ennyit kell tudnod. Hangolódj rá annak a Valóságnak a frekvenciájára, amelyet meg akarsz élni és megkapod. Nem is lehet másképp. Ez nem filozófia. Ez fizika.”

(Albert Einstein)

Tudtad, hogy akár vásárlás nélkül is be tudsz regisztrálni a Healy rendszerébe? Ingyenesen tudsz regisztrálni, semmit nem kell megvásárolnod (csak ha szeretnél). Ha regisztrált tag vagy, akkor már ha ajánlod valakinek és azt választja, hogy vásárol, akkor Neked számít a jutalék, amivel idővel saját Healy készüléked is lehet… Hogyan lehet még ettől is jobb? Mi egyéb lehet még?


Healy előadáson voltunk!
Fantasztikus volt!
Hálásak vagyunk, hogy találkoztunk ezzel a kis csodával és nap mint nap megtámogatjuk vele a testünket, a lényünket és a családtagjaink is élvezhetik a Healy ajándékát.
Szeretnél Te is? Önmagadnak? A Családnak?

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..