HEALY harmonizáló frekvenciái az otthonunkba

Healy Németországból, a magunkon viselhető egyénre szabott, II.a orvosi minősítésű frekvenciaterápiás eszköz.

Minden tulajdonsága úgy lett megálmodva, hogy jobban érezhesd magad, jobban élvezhesd az életet, komfortosabban érezhesd magad minden téren.

Egy hullámhosszon vagyunk… Ismerős?

A Healy 144 000 ún. aranyfrekvenciát tartalmaz. E különleges frekvenciákat Nuno Nina portugál orvos, állította össze és alkalmazza a rezgés/frekvencia-terápiát a klinikáin.

Marcus Schmieke szerint, ahhoz hogy egészségesek legyünk, testünknek 3 dolog kell: tiszta ívóvíz, tápláló étel és jó rezgés.

Jó rezgések: azok a rezgések/frekvenciák is, amiket a Healy közvetlenül nyújtani tud számunkra.

Egészséges élet? Az egészség gyakran nem magától értetődő.

  1. Ha szívesen tennél azért, hogy egészséges maradj.
  2. Ha fitt szeretnél lenni, hogy a hétköznapi kihívásokat könnyebben kezeld.
  3. Ha keresed a lehetőséget arra, hogy jó közérzeted tartósan támogasd és fokozhasd.
  4. Ha szeretnéd magad jobban kipihenni és belazulni, hogy a hétköznapokra új erővel töltődj fel.
  5. Ha több örömöt, több vitalitást, elégedettséget és nyugalmat szeretnél.                                     Nem kell tovább keresgélned.
A Healy és számodra is elérhető. 

A Healy az élet számos területén rendelkezik frekvencia-programokkal annak érdekében, hogy egészséget, jó közérzetet és egyensúlyt támogassa.

Magaddal viheted, testeden viselheted, hogy szükség esetén azonnal bekapcsolhasd és támogathasson. Minden pillanatban egyedileg közvetített frekvenciákkal segíti a tested bizonyos területeit – a megfelelő frekvenciaprogramok alkalmazásával a Healy segít abban, hogy a sejtmembránok feszültségét ismét a természetes szintre hozza.

Rövid videók a Healyről:  https://vimeo.com/showcase/6247527

Érdekel, vásárolnál, többet szeretnél tudni? Írj kérlek üzenetet, szívesen küldünk további információkat.

vegtelenvalasztasok@gmail.com

Regisztrációhoz, amiben szívesen segítünk, vedd fel velünk a kapcsolatot : https://partner.healyworld.net/Monika777

 

,,Minden energia, mindössze ennyit kell tudnod. Hangolódj rá annak a Valóságnak a frekvenciájára, amelyet meg akarsz élni és megkapod. Nem is lehet másképp. Ez nem filozófia. Ez fizika." (Albert Einstein)

′Az univerzum válaszol a frekvenciádra. Nem ismeri fel a személyes vágyaidat, vagy szükségleteidet. Csak azt a frekvenciát érti, amelyben rezegsz.
Ha a félelem, a bűntudat vagy a szégyen frekvenciájával rezegsz, akkor a hasonló rezgésű dolgokat fogod bevonzani, hogy támogasd azt a frekvenciát.
Ha a szeretet, az öröm és a bőség frekvenciájával rezegsz, akkor bevonzod a dolgokat, hogy támogasd azt a frekvenciát.
Olyan, mint egy rádióállomásra hangolni. Bele kell hangolódnod abba az energiába, amit életedben meg akarsz nyilvánulni.’ Jake Woodard

Marcus Schmieke a Healy frekvenciaterápiás eszköz feltalálója egyik mottója:

Bármit is tanulunk/tanultunk, bármilyen tudás is van a birtokunkban, gondolkozzunk el azon,  vajon ezt a tudást hogyan tudnánk mások javára fordítani. 

Ez a hozzáállás motivál engem, minket, hogy mind magunk, mind mások részére is, akik ezt szeretnék, mutassunk egy új futurisztikus lehetőséget, a Healy készüléket, otthonra, munkába, saját felhasználásra, vagy akár munkaeszközként is.

HEALY. Modern, új és komplex. Praktikus és sokoldalú. Könnyű és mobil, mindössze 4×4 cm. Az első hordozható orvostechnikai eszköz.

Könnyedén kényeztetnéd magad otthon,

a szabadban vagy a munkahelyeden?

Megteheted. A Healy – a tudományos alapokon nyugvó intelligens, személyre szabott frekvenciaterápia. Frekvenciák az életre. Kvantum mikrochip van a Healyben, ami egyénre szabott frekvenciákat nyújt nekem, neked, mindenkinek.

Azonnal beszereznéd? Kipróbálnád?

Nálam megteheted…

Magyar Mónika

                        30/311-7544

vegtelenvalasztasok@gmail.com

 

Jó frekvenciájú rezgések. Miért?

Mindenki csak annyira egészséges, amennyire a sejtjei egészségesek és amennyire azok egymással kommunikálni képesek. A sejt egészségét egyetlen egyszerű paraméterrel meghatározhatjuk:
a sejtmembrán elektromos feszültségével.
A sejtmembrán-feszültség modell szerint,
a sejt ideális feszültsége -70 mV,
és így elegendő energiája van az életben maradásához és a többi sejttel való kommunikációjához.
Betegség esetén ez a feszültség gyakran -50 mV értékre csökken.
A -40 mV értéknél fájdalom és gyulladás kezd fellépni,
-15 mV érték az a küszöb, amely alatt a sejt tumorsejtté alakulhat….
A Healy frekvenciaterápiás orvostechnikai eszköz,  segítségével a test olyan rezgéseket kap, amilyenekre szüksége van ahhoz, hogy egészséges maradjon, vagy gyorsabban felépüljön egy betegségből.

A múltbéli rezgés nem tárolódik, nem halmozódik fel a testetekben. Ami miatt mégis így tűnik az azért van, mert felerősítettétek magatokban az adott rezgést. Begyakoroltátok, lendületet szerzett, uralkodóvá tettétek, úgy is mondhatjuk, hogy hozzáadtátok a ‘kedvenc lejátszási listátokhoz’, ezért egyre könnyebb volt visszatérni hozzá.

Gyakorlással odáig eljuthattok, hogy egy szempillantás alatt képesek lesztek ráhangolódni egy olyan rezgésre, amit sokáig gyakoroltatok. De a lényeg, hogy nem gyűjtitek ezeket, nem halmozódik fel. Ne úgy képzeljétek magatokat mint egy nagy gyűjtődobozt, amely rezgéseket és energiát tárol. Sokkal inkább hasonlítotok egy rádióadó-vevő készülékhez. A gondolatokkal ugyanez a helyzet. Nem az agy hozza létre a gondolatokat. Az csupán egy közvetítőközeg. Az elmétek beállítja a frekvenciát, és aztán az éterből a Vonzás Törvénye által befogja a hasonló frekvencián rezgő gondolatokat, embereket, körülményeket.

Azért nehéz frekvenciát váltani egyik pillanatról a másikra, mert egy mentális szokást kell megtörnötök, miközben a Vonzás Törvénye folyamatosan szolgáltatja a bizonyítékokat a megváltoztatandó frekvenciára. Új gondolati szokásokat kell megtanulnotok, függetlenül a korábbiaktól. Kezdjétek a jólétetek általános megközelítéseivel és az állandó Univerzális Törvényekre való összpontosítással! Érezni fogjátok, hogy lendületet szerez a jólét érzése – hacsak nem fékezitek be ellentétes tartalmú gondolatokkal! Engedjétek, engedjétek, a lendület titeket szolgál!”  Abraham / Esther Hicks

+ Még itt van nekünk a Healy, 
egyénre szabott frekvenciaterápiával!
Ha szeretnél Te is, írj!
Bővebben róla még csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/642418770007390

A Healy készüléktípusai:

Ahhoz, hogy mindig átlásd, hogy mit tehet érted a Healy, és hogy csak azt vásárold meg, amire tényleg szükséged van, a Healy-t különböző programcsoportokra osztottuk föl egészséged és jó közérzeted aspektusai szerint.

Ezt mondják a felhasználók a Healyről:

A fényképeket és a vezetékneveket az adatvédelem (GDPR) érdekében részben megváltoztattuk.

Minden programcsoport egy bizonyos alkalmazási terület programjainak listáját tartalmazza, például „fájdalom” vagy „bőr”. Továbbá kiválaszthatod a különböző Healy csomagok valamelyikét.

 

1. lépés: A Healy elemzi milyen frekvenciaállapotra van szükséged az adott pillanatban.

2. lépés: Továbbítja Neked mikroáramok és specifikus frekvenciák segítségével elektródákon keresztül.

Minden Healy csomag a Healy-ből és egy bizonyos alkalmazási területre fejlesztett programcsoportból áll.

Természetesen a Healy-t később bármikor bővítheted más programcsomagokkal, ha több funkcióra van szükséged.

HA VÁLTOZTATNÁL az ÉLETEDEN, az ENERGIÁIDON... 

Keress bátran! 💙Magyar Mónika +36-30/311-7544 vegtelenvalasztasok@gmail.com

Bárhová megyek, bármit teszek, én a Healyvel karöltve teremtek, minden nap. Kedvencem.

Jognyilatkozat: A Healy a krónikus fájdalom, izomkeményedés, vázrendszer fájdalmai és migrén kezelésére, valamint az elme betegségeinek –például depresszió, szorongás és kapcsolódó alvászavarok –támogató kezelésére szolgáló orvostechnikai eszköz. A Healy összes többi alkalmazását nem ismeri el a hagyományos orvoslás a hagyományos orvostudomány fogalmai szerinti bizonyítékok hiányában.

A Healy Watch eszköznek nem szándéka betegség kezelése, gyógyítása, csillapítása, diagnosztizálása vagy megelőzése, hanem a vitalitás és a jó közérzet támogatása. A Healy Watch app által megjelenített tartalom nem képez orvosi diagnózist és csak ajánlásnak tekintendő. Az orvosi diagnózis és kezelés kizárólag egészségügyi szakemberek hatásköre. A megjelenített Healy programok csak ajánlások. Betegségek esetén a Healy Watch app ajánlásait orvosnak kell értékelnie.

A HealAdvisor app által megjelenített tartalom nem képez orvosi diagnózist és csak ajánlásnak tekintendő. Az orvosi diagnózis és kezelés kizárólag egészségügyi szakemberek hatásköre. A megjelenített Healy programok, anyagok és élelmiszerek csak a felhasználó által megadott adatoktól függő ajánlások. Ételérzékenységek, allergiák, összeférhetetlenségek vagy betegségek esetén a HealyAdvisor app ajánlásait orvosnak kell értékelnie.

A mindennapjaim, így a sétáim elengedhetetlen része is a HEALY!

REGISZTRÁCIÓ: https://partner.healyworld.net/Monika777
Regisztrációhoz kérlek szépen keress meg minket, szívesen segítünk.
Rövid velős videók https://vimeo.com/356195835

Légy része Te is a Healy World sikertörténetének. 
A Healy Business a világ bármely pontjáról elérhető számodra is!
Fejfájás? Migrén? Visszatérő fájdalmak? 
Tanulási nehézségek? Koncentrációs zavar? Szorongás? Álmatlanság?  Depresszió? Kimerültség? Stressz? Nikotin függőség?

… Healy …

Megtestesíti a modern orvosi technológiát,

német minőségben.

Orvosi felhő – akár személyre szabott terápia Neked.

A HEALY egy holisztikus multitálentum.
FITNESS: A Healy támogat téged sportcéljaid elérésében.
SZÉPSÉG: A Healy bioenergetikailag támogatja belső/külső szépséged.
BŐR: A Healy speciális alkalmazásokkal bioenergetikailag támogatja bőröd.
FÁJDALOM/PSZICHÉ: A Healy alkalmazásokat nyújt helyi, akut vagy krónikus fájdalmakra.
BIOENERGETIKAI KIEGYENLÍTÉS: Számos betegség és szerv kezelésekor a Healy a bioenergetikai kiegyenlítéssel támogat téged.
VÉDŐPROGRAMOK: A Healy alkalmazásai sok tekintetben bioenergetikailag támogatnak és védenek téged.
ALVÁS: A Healy hozzájárul ahhoz, hogy jobban nyugovóra tudj térni, valamint javítja az alvásodat.
MENTÁLIS EGYENSÚLY: A Healy segítségedre lehet a félelem és a depresszió kiegyensúlyozásában.
TANULÁS: A Healy segít téged abban, hogy a vizsgáidra és a dolgozataidra jobban felkészülj.
MUNKA: A Healy támogat téged abban, hogy stressz esetén, gyorsabban és jobban ellazulj.
ARANYCIKLUS: A Healy támogat téged abban, hogy fittnek és kiegyensúlyozottnak érezd magad.
MERIDIÁNOK: A Healy segít abban, hogy az életenergiád áramlását javítsd.
CSAKRÁK: A Healy hozzájárulás ahhoz, hogy az energiaközpontjaid aktiváld és harmonizáld.
A Healy itt is velem…
Healyvel a frekvenciák izgalmas világában!
Felkeltette érdeklődésed?
Több hónapja használjuk, az egész családunkkal.
Ha kiváncsi vagy szívesen osztom meg tapasztalataim, és/vagy a csatlakozás, a vásárlás lehetőségeit. Keress bátran:
Magyar Mónika
30/311-7544
Néhány rövidke videó, hogy Te is bekukkanthass
a Healy káprázatos világába:
https://vimeo.com/356195835 
A frekvenciák az otthonodban hozzájárulnak testedhez, lényedhez, életedhez. Azonnal szeretnél Te is?
Regisztráció/vásárlás: https://partner.healyworld.net/Monika777

,,Minden energia, mindössze ennyit kell tudnod. Hangolódj rá annak a Valóságnak a frekvenciájára, amelyet meg akarsz élni és megkapod. Nem is lehet másképp. Ez nem filozófia. Ez fizika.”

(Albert Einstein)

Tudtad, hogy akár vásárlás nélkül is be tudsz regisztrálni a Healy rendszerébe? Ingyenesen tudsz regisztrálni, semmit nem kell megvásárolnod (csak ha szeretnél). Ha regisztrált tag vagy, akkor már ha ajánlod valakinek és azt választja, hogy vásárol, akkor Neked számít a jutalék, amivel idővel saját Healy készüléked is lehet… Hogyan lehet még ettől is jobb? Mi egyéb lehet még?

Ezekben az érdekes és néha bizony őrült időkben, igen kedvelt és gyakran választott programcsoport:

Ha van kedved felteheted a kérdést:

Milyen lesz az életem 1-5-20 év múlva, ha választom a Healyt?

Mi az a hozzájárulás ami lehet nekem, a testemnek, az életemnek, az üzletemnek? Mi az amit közösen hozhatunk létre?

Mi az a változás, megújulás, ajándék, amit hozhat a Healy?


Fantasztikus Healy előadáson voltunk!
Hálásak vagyunk, hogy találkoztunk ezzel a kis csodával és nap mint nap megtámogatjuk vele a testünket, a lényünket és a családtagjaink is élvezhetik a Healy ajándékát.
Szeretnél Te is? Önmagadnak? A Családnak? Ügyfeleidnek?
Az ARANYCIKLUS (GOLD) programjai annyira fontosak mindannyiuknak, hogy ezt a programcsomagot minden Healy készülék tartalmazza. 

Pure (tiszta): Ahogy már a neve is utal rá, ez a program segíti a szervezetünk energiamezejét megtisztulni a környezetben található mérgező anyagok vagy az egészségtelen étrend vagy egyéb hatások okozta szennyeződések kedvezőtlen hatásától.

Care (ápolás): Ez a program segíti a meggyengült bioenergetikai mezőnk egyensúlyhiányát helyreállítani. Ajánlott akkor használni, ha úgy érezzük, hogy a szervezetünk nagy kihívás előtt áll.

Balance (egyensúly): Segít testünk különböző funkcióit egyensúlyba hozni. Segít egyensúlyba hozni a vesék, a keringés, a hormonok és a nyirokrendszer működését. Ez az egyensúly fontos a jó közérzetünkhöz.

Being (lét): Míg a Balance program segít a test működését egyensúlyba hozni, a Being a lelki egyensúlyt támogatja és segít visszanyerni érzelmi egyensúlyunkat.

Energy (energia): A program neve önmagáért beszél. Függetlenül attól, hogy élsportolók vagyunk vagy elfoglalt átlagemberek, a testünknek nagy szüksége van energiára. Ez a program támogatja a testünket egészségügyi kihívás esetén is.

Relax (lazítás): A mindennapi élet kihívásai sokakban stresszt okoz. Ezt a stresszt, ami egyensúlyhiányt okoz a testnek napi szintű lazítással (relaxálással) lehet legjobban leküzdeni. A Relax program ezt a lazítást támogatja.

Release (elengedés): Ez a program segít megszabadulni a fájdalomtól. Segít “elengedni” a fájdalmat, függetlenül attól, hogy a test mely részében érezzük azt.
A Healyvel a világ kinyílt előttünk, a lehetőségeink kiterjednek és határtalanok, minden nap választjuk, hogy hozzájáruljon a testi és a mentális jóllétünkhöz.
Healy egy igaz barát, a kvantumtérből.
HA VÁLTOZTATNÁL az ÉLETEDEN, az ENERGIÁIDON... 
Keress bátran!
Magyar Mónika +36-30/311-7544 vegtelenvalasztasok@gmail.com

ahol végtelen lehetőségeid nyílnak..